Незнайно що... все на окарина ме избива напоследък-
Дали да не си запазя място на пътя за ферибота- Оряхово?!
Тук съм бре пияници ниедни.
Некой нещо да е запазил кат място у кръчметата? М?
Не хвърчах..Мнемозина написа: Ама ти все хвърчиш напоследък насам-натам и не се свърташ тук.
Какво е това "кръчмета" и дали има почва у нас...
Е, минало е. Не се оплаквай сега.МЪЖжжж написа:Не хвърчах..Мнемозина написа: Ама ти все хвърчиш напоследък насам-натам и не се свърташ тук.
Какво е това "кръчмета" и дали има почва у нас...Карах. До Австрия и обратно... Гадна работа е това с кола на майната си.
А ти гледай следващия път у "имате поЧва" да не седиш у диагоналния край на масата.Все ми бегаш некъде по допирателната.
е все го няма, как да отговори човекМнемозина написа:Ми как пък никой не ти отговори цял ден, срамота направо.
Ама ти все хвърчиш напоследък насам-натам и не се свърташ тук.
тук ли е ощеМнемозина написа:Ма като му отговорихме, виж как доде веднага.Semiramis написа:е все го няма, как да отговори човекМнемозина написа:Ми как пък никой не ти отговори цял ден, срамота направо.
Ама ти все хвърчиш напоследък насам-натам и не се свърташ тук.
МЪЖжжж написа:Знам бе слънце, знам.Semiramis написа: ПП
Мъжжж![]()
Мисля те и като не пишаМа нали Метаморф съм го оставил туканка да ми пази зВерчето и да ме представлява пред обществото докат изпълнявам обещствения си дълг.
Ми ние бееме. И мач гледааме. Ти явно си го гледал на живо. Тази седмица (дето е след 9 минути) нещо?МЪЖжжж написа:Трябва да си направим 1 кръчме бе друже.Ма земи докарай за ушилата и оня гологлавия дет свети у зелено. Егати и несериозника е станал начи.
Ш`зема да поканя само Бейби на кръчмата...
Да видиш тогава О, чудо!
Аз бях у Казанлък да си водя авиомоделистите на състезание.Remmivs написа: Ми ние бееме. И мач гледааме. Ти явно си го гледал на живо. Тази седмица (дето е след 9 минути) нещо?