Quid написа:е са ми стааа ясно за тва квоо стаа по пътищата
карат ,слушат музика и у главата им само шибинг
и като му застана у огледалцето на такова и не знаеее къде е у кво е
![]()
и лелеле кво станааааааааа:rotfl24:
шибинг е чудна думичка
Това като УНГ ли е?Dark Angel написа:Quid написа:е са ми стааа ясно за тва квоо стаа по пътищата
![]()
шибинг е чудна думичка

Аз съм ти брат близнак. И деликатна душа най-паче.Gaspode написа:Темата е провокирана от музикално-автомобилната тема.
Оставам с вчепетление, че нЕкои люде се кефят на високите скорости, завоите и свистенето на гуми дори когато отиват до магазина с колата. Ако се съди по музиката им де
Аз лично съм от хората, които разглеждат пътуването не само като начин да стигнеш от т.А до т.Б за най-кратко време. За мен самото пътуване нерядко е кеф. Не бързам, наслаждавам се на ъъъъ акта да кажемЗатуй и музиката ми е по-спокойта, блага една таквъз.
А може да е и защото също като Елби съм една деликатна душа![]()
Вий как се категоризирате?
frisky lioness написа:Това като УНГ ли е?Dark Angel написа:Quid написа:е са ми стааа ясно за тва квоо стаа по пътищата
![]()
шибинг е чудна думичка
и за мен бешее така и сега до голяма степен е, но това са поне два три часа на ден, тъй че не мога да ги прекарвам само в самовглъбяване и съм измислила други разнообразия....Мнемозина написа:За мен по време на пътуване най-излишното на света е нещо да свири наоколо.
Това е времето, в което обичам да слушам собствените си мисли и музиката, която си е вътре у мен.
На мен това ми е дилемата. Обичам да пътувам сам, защото тогава се отдавам на приятни мисли. От друга страна, като пътувам сам ми липсва женичката.Мнемозина написа:За мен по време на пътуване най-излишното на света е нещо да свири наоколо.
Това е времето, в което обичам да слушам собствените си мисли и музиката, която си е вътре у мен.
колко интересно, как си личи понякога, че сме една зодияМнемозина написа:За мен по време на пътуване най-излишното на света е нещо да свири наоколо.
Ти пък що се засягаш сега... за мен просто има два варианта: ако слушам това, което обичам да слушам, то не може да бъде само фон и обсебва мислите ми.Gaspode написа:На къси разстояния и в града слушам радио най-често.
Има готини станции...
Извън града обаче почти няма радиостанции. Поне не тези, които обикновено слушам.
Затуй - музика. На мен не ми пречи да си мисля, а музиката да е фон... Не разбирам какво ви пречи. Със сигурност е по-приятно от двигателя...
Но Лат е права - напоследък слушаме само деЦки песнички. Звука на задните говорители и ние с жена ми успяваме да си кажем по нещо... Обаче гадинките имат и предпочитания :) Пусни ми тази, не сега другата.. а когато двамата искат различни неща кефа е пълен
Не се засягам бе. Чудя се просто - за мен музиката е фон на мислите...Мнемозина написа:Ти пък що се засягаш сега... за мен просто има два варианта: ако слушам това, което обичам да слушам, то не може да бъде само фон и обсебва мислите ми.
А ако може да бъде само фон, изобщо не ми трябва. И въпросът с децата още повече обяснява ценността на всяка минута тишина.
Да, това май ни е от зодията - например във всяка уловена от погледа ми къща успявам да "поживея" за няколко секунди.latrevw написа: колко интересно, как си личи понякога, че сме една зодия, аз като карам в града, искам да слушам музика, колкото по-силно, толкова по-добре, но като тръгнем на дълъг път, обичам да блея през прозореца, да си представям какво става тук и там, да си мисля, как това дърво все си стои тук и тем подобни глупости, но с музика минава по-бързо времето май
Мнемозина написа:
Да, това май ни е от зодията - например във всяка уловена от погледа ми къща успявам да "поживея" за няколко секунди.
А със светлината на прозорците вечер как си? Опитваш ли да попиеш излъчването им?latrevw написа:
е, ти ме застреля, точно това си представям из малките селца обикновено
после, къде го Рем, нямало зодии, айде бе
Бавното каране няма нищо общо със спазването на правилата, шъ знайшGreen Light написа:Аз в тая тема няма да пиша...глупости, вече пиша. Станал съм в 3 и ми е простено да говоря глупости. Та в тая тема(както казах и на Елби и Ремиус), ще кажа че вие тука издигате правилата за движение във фетиш. За мен не са. Нарушавам правилата. Като бързам- бързам. Като ми пуши трабанче или 20 годишен зил отпред засичам живо и умряло и го изрезвам. Тва е. Повечето време карам бавно и тържествено, но се случва. Единствения тук ли съм?
неGreen Light написа:Аз в тая тема няма да пиша...глупости, вече пиша. Станал съм в 3 и ми е простено да говоря глупости. Та в тая тема(както казах и на Елби и Ремиус), ще кажа че вие тука издигате правилата за движение във фетиш. За мен не са. Нарушавам правилата. Като бързам- бързам. Като ми пуши трабанче или 20 годишен зил отпред засичам живо и умряло и го изрезвам. Тва е. Повечето време карам бавно и тържествено, но се случва. Единствения тук ли съм?