Пък и май съм настинала.
Посред лято, срам, срам... Днес си облякох жилетка даже.
Ми кво да си говорим?Мнемозина написа:Аз си признавам: чувствам се изтощена.
Пък и май съм настинала.
Посред лято, срам, срам... Днес си облякох жилетка даже.
Вече сме се изприказвали?Капинчо написа: Ми кво да си говорим?
Просиш си боя.Мнемозина написа: инвенция,
Млък, млък, млък! Ку нищеш да завиждам зверски и гадно, да ти почерня животеца, да та нашмуля задето си толко отворена и да та банна за капак!Dark Angel написа:...
баш сега не става отпуска
но след 10-ина дни.....
О, ами там каквото стана - стана, общо взето нормално. Нищо страшно. Просто се промъкна подозение, че Макаров е една позната за повечето клубохолици и свързвана с не много приятни спомени персона от миналото. Но дали е така - може би ще се разбере.Капинчо написа:Просиш си боя.Мнемозина написа: инвенция,
Не знам, аз нещо загубих ищах за говорене. Даже и снимките се поколебах дали да пусна, току виж, някой ми отвърнал - "А стига с това Априлци, бе! Все едно и също!" Затова я пуснах в моята си тема - който не иска, да не чете.
Не ми се шегува вече - повърхностен и циничен съм. Не ми се пускат и "смислени" теми - що пък другите трябва да ги интересува това, което мен ме интересува. Гледам в "Макаров" се развирхиха малко страсти. Уж четох цялата тема, така и не разбрах какво и защо стана. Сигурно съм много тъп. Да не вземете сега да ми обяснявате. Няма нужда.
И това да ме питаш сега що го пиша, не мога ти каза. Може би щото ако не ти отговоря ще се чувствам виновен, че съм тук, пък не ти отговарям.
стига маmaggot написа:Млък, млък, млък! Ку нищеш да завиждам зверски и гадно, да ти почерня животеца, да та нашмуля задето си толко отворена и да та банна за капак!Dark Angel написа:...
но след 10-ина дни.....![]()
Чак след 3 седмици ще ме огрее. Ако изобщо ме огрее, да ги и !@$!(@$!#Ч^!(#У!!КД!(*$^)(^Ч) гадни
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Оооо, добре дошла!esti написа:Аз мълчах принудително, но вече мога да говоря.
Особено ако се сетя, какво да кажа...
о, имаш нов аватарesti написа:Аз мълчах принудително, но вече мога да говоря.
Особено ако се сетя, какво да кажа...
Пък аз за обувки ровя тук в едни кашони...Dark Angel написа: да, бях преди 2 седмици, вчера пак
сега не ме свърта \това щото всичко ме боли
в момента ровя из нета за обувки
но след 10-ина дни.....
Тюююю, камък ми паднА от сърДцето!Dark Angel написа: стига ма
след 10-ина дни ще взема един петък или понеделник
да ми станат 3 за да идем с един млад момък по чукарите
тая дългата, хубавата е чак средата на август, а дотогава ми се гледа, че едва ще оживея
сакън!maggot написа:Тюююю, камък ми паднА от сърДцето!Dark Angel написа: стига ма
след 10-ина дни ще взема един петък или понеделник
да ми станат 3 за да идем с един млад момък по чукарите
тая дългата, хубавата е чак средата на август, а дотогава ми се гледа, че едва ще оживея
Колкото по-близо е лелеяния ден толкова по-трудно става... Па как не ми се тръгваше тази неделя от село, лелееееееееПочвам да се замислям дали не си струва да се отдам на щраусите вместо на компютрите, мамка му
И кой ще бие любимия съсед, м?maggot написа: Тюююю, камък ми паднА от сърДцето!
Колкото по-близо е лелеяния ден толкова по-трудно става... Па как не ми се тръгваше тази неделя от село, лелееееееееПочвам да се замислям дали не си струва да се отдам на щраусите вместо на компютрите, мамка му
ще си сипя едно, да отпразнувам, че ти е олекналоmaggot написа: Тюююю, камък ми паднА от сърДцето!
Ми кво и това е начин хората гледайки все нещо да чуят...Мнемозина написа:
Оооо, добре дошла!
Исках да ти пусна нещо - ама и аз не съм го гледала сега, само си спомням, че беше ми харесало едно време.
http://www.youtube.com/watch?v=90IRJpE6aoc
Ама трябва и да го гледаш.
Общуването такова, каквото го имам (все още от време на време) с мои отдавнашни познати и колеги, пред които не се замислям какво и как ще кажа, защото те знаят кой съм и колко струвам и моите приказки от тук нататък няма да им променят мнението.Мнемозина написа: Може би от общуване в кое имаш повече нужда?
А каква енергия има на това място ако знаеш...Dark Angel написа:
о, имаш нов аватар
ма много валчесто-заоблен
Аз до тогава ще съм го нокаутирАла. Ше го оставя на останалите пирани да се лигавят с негоМнемозина написа: И кой ще бие любимия съсед, м?
Абе то тук е малко наопаки, щото... хм, трудно ми е да го обясня.esti написа:Ми кво и това е начин хората гледайки все нещо да чуят...Мнемозина написа:
Оооо, добре дошла!
Исках да ти пусна нещо - ама и аз не съм го гледала сега, само си спомням, че беше ми харесало едно време.
http://www.youtube.com/watch?v=90IRJpE6aoc
Ама трябва и да го гледаш.
Благодаря
предполагамesti написа: А каква енергия има на това място ако знаеш...
Пръдла!Dark Angel написа: ще си сипя едно, да отпразнувам, че ти е олекнало
месец и малко - струва ми се като година и малко
вчера си мислех как ще ми е като управителка на планински хотел
Ще се побъркаш от внимаване, значи...Капинчо написа: Общуването такова, каквото го имам (все още от време на време) с мои отдавнашни познати и колеги, пред които не се замислям какво и как ще кажа, защото те знаят кой съм и колко струвам и моите приказки от тук нататък няма да им променят мнението.
Така, както общувах тези два дни с приятелите си на Априлци, където се заливахме от смях и забравихме да се оплакваме.
Ето сега като написах толкова думи, с които казах толкова малко се сетих за .. . (кое сега е политически правилно, да назова клубарката, за да няма намеци или да не я назова, за да не излезе като лична нападка?) та за Семирамис (дали ако кажа само Сем или само Мира, което ми е по-удобно, ще я обидя?), която лекичко ми намекна, че е по-добре да казвам повече с малко думи отколкото обратното.
ПП Семирамис, да не си помислиш, че съм се обидил. Ни най-малко. Просто още едно правилно забелязване на мой недостатък, с което ще се опитвам да се съобразявам.
да пия едно и за теб?maggot написа: Пръдла!
Ма недей за управителка - нека някой друг да го мисли как да го организира - ти иди кат гост, барикадирай се в апартамента (луксозния) и почни да крещиш, че е твой по право - прапрапрабаба ти е имала кирпичена постройка там и за това си е твое. Нека се опитат да те изгонят - да ги видим!
Абе карай!Мнемозина написа:Ще се побъркаш от внимаване, значи...Капинчо написа: Общуването такова, каквото го имам (все още от време на време) с мои отдавнашни познати и колеги, пред които не се замислям какво и как ще кажа, защото те знаят кой съм и колко струвам и моите приказки от тук нататък няма да им променят мнението.
Така, както общувах тези два дни с приятелите си на Априлци, където се заливахме от смях и забравихме да се оплакваме.
Ето сега като написах толкова думи, с които казах толкова малко се сетих за .. . (кое сега е политически правилно, да назова клубарката, за да няма намеци или да не я назова, за да не излезе като лична нападка?) та за Семирамис (дали ако кажа само Сем или само Мира, което ми е по-удобно, ще я обидя?), която лекичко ми намекна, че е по-добре да казвам повече с малко думи отколкото обратното.
ПП Семирамис, да не си помислиш, че съм се обидил. Ни най-малко. Просто още едно правилно забелязване на мой недостатък, с което ще се опитвам да се съобразявам.
Аз бих ти казала да се отпуснеш и да спреш вече да го мислиш толкова. В края на краищата рецептата е простичка - добронамереност и очакване на такава.
А на мен ми напомни на нещо, което преди години гледах, но и аз не мога да го обясня.Мнемозина написа:
Абе то тук е малко наопаки, щото... хм, трудно ми е да го обясня.
Този има и още по-хубави неща, но явно не са качени в нета.
Значи, като гледах с интерес "Ясновидците", все им се чудех на тия девойки - пратили ги да тичат по пясъка и в разни Кентовски тип местности, а те - покатерени на незнамколкосантиметрови кокили... И до края не им дойде на ум, че може и с нещо по-удобно да се обуят. Много им се дивих.Dark Angel написа:мога ли да дойда и аз да поровяМнемозина написа:
Пък аз за обувки ровя тук в едни кашони...
Десетина дни нищо не са, пуснеш няколко мнения и те отлетели, стига рева.
имам страст към обувки на високи токчета
обаче сега искам туристически обувки
Отвикнала си.esti написа:А на мен ми напомни на нещо, което преди години гледах, но и аз не мога да го обясня.Мнемозина написа:
Абе то тук е малко наопаки, щото... хм, трудно ми е да го обясня.
Този има и още по-хубави неща, но явно не са качени в нета.
Некомуникативна съм тази вечер.
Ако намериш още - пускай!
Пий, ма, ненаситница! Аз се жабуря с една бира и откак се чудя дали да отворя още една, до са вече щях да съм я дръпнала.Dark Angel написа:
да пия едно и за теб?
хъ, това с крипичената постройка ме фърли в транс
а, те хората са шантавиМнемозина написа:
Значи, като гледах с интерес "Ясновидците", все им се чудех на тия девойки - пратили ги да тичат по пясъка и в разни Кентовски тип местности, а те - покатерени на незнамколкосантиметрови кокили... И до края не им дойде на ум, че може и с нещо по-удобно да се обуят. Много им се дивих.
тц, бирата прави шкембеmaggot написа: Пий, ма, ненаситница! Аз се жабуря с една бира и откак се чудя дали да отворя още една, до са вече щях да съм я дръпнала.
Относно как да завземеш властта, моа ти дам и ганджа да пробваш - още повече трансира.
Което ме подсеща, че може да осъдя кабелджиите за нанесени вреди и пропуснати ползи.Мнемозина написа:
Отвикнала си.![]()