Някой спомня ли си?
Някой спомня ли си?
Някой спомня ли си едно време как живеехме без климатици, интернет и мобилни телефони. Хайде, интернет и климатика може и да изкарам без тях, ама без мобилен просто не виждам какво ще правя. Сега съм решил 1 месец без нет да я карам у нас, заради детето.
Re: Някой спомня ли си?
Помня.
Но нямам нищо против удобствата.
Но нямам нищо против удобствата.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
хубаво си решилМакаров написа:Някой спомня ли си едно време как живеехме без климатици, интернет и мобилни телефони. Хайде, интернет и климатика може и да изкарам без тях, ама без мобилен просто не виждам какво ще правя. Сега съм решил 1 месец без нет да я карам у нас, заради детето.
щом можеш
на мен нетът ми трябва за страшно много неща
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
о, едното въобще не пречи на другото - спи до обяд, отива да щурее с "тайфата"Stranniche написа:Ако детето може да тича навън и да играе с други деца /не знам колко е голямо обаче/, не е ли по-добре, отколкото пред компютъра?latrevw написа:баш през ваканцията ли ще го лишиш от нет детето
От врата и в банята - щото се прибира с тъмни вадички, стичащи се от него. И ... на компа, да се донаприказват или да си "починел".
наще без нет си я карат супер, на село има много други екстриМакаров написа:Някой спомня ли си едно време как живеехме без климатици, интернет и мобилни телефони. Хайде, интернет и климатика може и да изкарам без тях, ама без мобилен просто не виждам какво ще правя. Сега съм решил 1 месец без нет да я карам у нас, заради детето.
има и нет ама нарочно не го пускаме
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
Едно време сваляхме тръбички от антените на хората и играехме на фунийки. Правехме си салове от стиропор и водехме битки в наводнените основи на непостроените блокове. Пътешествахме в подземните шахти и тунели. Ритахме с каквито топки имаше. Стреляхме с прашки по врабчетата. Чертаехме си писти от тебешир по асфалта и си правехме състезания с "Мачбокс".latrevw написа:баш през ваканцията ли ще го лишиш от нет детето
Сега ако топката не е от 60-70 лева, значи не става за ритане. Телефона трябва да е с всички екстри. Колелото, което се кара веднъж в месеца, трябва да е с дискови спирачки.....
Решил съм като се върне тия дни от баба си да му покажа на детето едно нещо. Два болта, гайка, найлоново пликче, малко тел и един кибрит.
Класика )))))Метаморф написа:а аз си спомням това
Това беше нашето детство, което не е било, като това на родителите ни.Макаров написа: Едно време сваляхме тръбички от антените на хората и играехме на фунийки. Правехме си салове от стиропор и водехме битки в наводнените основи на непостроените блокове. Пътешествахме в подземните шахти и тунели. Ритахме с каквито топки имаше. Стреляхме с прашки по врабчетата. Чертаехме си писти от тебешир по асфалта и си правехме състезания с "Мачбокс".
Сега ако топката не е от 60-70 лева, значи не става за ритане. Телефона трябва да е с всички екстри. Колелото, което се кара веднъж в месеца, трябва да е с дискови спирачки.....
Решил съм като се върне тия дни от баба си да му покажа на детето едно нещо. Два болта, гайка, найлоново пликче, малко тел и един кибрит.
Сега нашите деца си имат своето, което не е, като нашето.
И им харесва.
При техните деца също ще бъде различно.
Нищо ненормално или фатално не виждам.
- Света вода ненапита
еееех... спомени, споменииии...Макаров написа: Едно време сваляхме тръбички от антените на хората и играехме на фунийки. Правехме си салове от стиропор и водехме битки в наводнените основи на непостроените блокове. Пътешествахме в подземните шахти и тунели. Ритахме с каквито топки имаше. Стреляхме с прашки по врабчетата. Чертаехме си писти от тебешир по асфалта и си правехме състезания с "Мачбокс".
за тия неща се консултирай и с грийна... той имаше такива идеи, доколкото си спомням...Макаров написа: Решил съм като се върне тия дни от баба си да му покажа на детето едно нещо. Два болта, гайка, найлоново пликче, малко тел и един кибрит.
Виж подводницата!
Метаморф написа:
за тия неща се консултирай и с грийна... той имаше такива идеи, доколкото си спомням...Макаров написа: Решил съм като се върне тия дни от баба си да му покажа на детето едно нещо. Два болта, гайка, найлоново пликче, малко тел и един кибрит.
Той и по огнестрелни си пада.
- Green Light
Пък татковците ни играеха на ашици и парцалени топки, и гонеха капли с пръчки, а дядовците такъв купон спретваха с обяздване на овце на Лъвов мост... Макраов тва не го ли четохме хиляда пъти. Готино беше, понеже беше детство.Макаров написа:Едно време сваляхме тръбички от антените на хората и играехме на фунийки. Правехме си салове от стиропор и водехме битки в наводнените основи на непостроените блокове. Пътешествахме в подземните шахти и тунели. Ритахме с каквито топки имаше. Стреляхме с прашки по врабчетата. Чертаехме си писти от тебешир по асфалта и си правехме състезания с "Мачбокс".latrevw написа:баш през ваканцията ли ще го лишиш от нет детето
- Света вода ненапита
Наречи го носталгия просто.esti написа:Това беше нашето детство, което не е било, като това на родителите ни.Макаров написа: Едно време сваляхме тръбички от антените на хората и играехме на фунийки. Правехме си салове от стиропор и водехме битки в наводнените основи на непостроените блокове. Пътешествахме в подземните шахти и тунели. Ритахме с каквито топки имаше. Стреляхме с прашки по врабчетата. Чертаехме си писти от тебешир по асфалта и си правехме състезания с "Мачбокс".
Сега нашите деца си имат своето, което не е, като нашето.
И им харесва.
При техните деца също ще бъде различно.
Нищо ненормално или фатално не виждам.
Онзи ден минахме с половинката през родната и къща. Малка къщичка на тиха и зелена улица в центъра на София.
С много дървета в двора, прозрачна ограда, с цветя и много спомени. С къщи на улицата, където познаваш всеки един от обитателите им.
Сега е празна, ще я бутат къщата, ще има блок, модерен, с магазини, с алуминиева дограма, места за паркиране, модерни домофони с бели светещи копчета, на които ще пише имена....
- Dark Angel
пък моя пра-пра дядо ходел с коне в Солун да търгуваGreen Light написа:
Пък татковците ни играеха на ашици и парцалени топки, и гонеха капли с пръчки, а дядовците такъв купон спретваха с обяздване на овце на Лъвов мост... Макраов тва не го ли четохме хиляда пъти. Готино беше, понеже беше детство.
аз отивам за 3 и 1/2 часа...
Пък татковците ни играеха на ашици и парцалени топки, и гонеха капли с пръчки, а дядовците такъв купон спретваха с обяздване на овце на Лъвов мост... Макраов тва не го ли четохме хиляда пъти. Готино беше, понеже беше детство.[/quote]
Е не знам какво сте чели, просто си споделях.
Извинявайте ако досаждам, просто днес ще ми е дълъг ден.
Е не знам какво сте чели, просто си споделях.
Извинявайте ако досаждам, просто днес ще ми е дълъг ден.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
Вчера четох за агресията. За хормона на агресията. Как се покачвал само като гледаш битки, дори без да участваш в тях. И как, например, на поддръжниците на отбор, който печели им се покачва нивото на този хормон, а на другите не. И изводът беше, че агресията поражда победа, а победата агресия и как това била причина всъщност за прогреса, нещо такова.esti написа: Общото между тях е само това, че и двете са разрушителни.
- Света вода ненапита
Разрушенията не винаги са следствие на агресия.vyara написа:Вчера четох за агресията. За хормона на агресията. Как се покачвал само като гледаш битки, дори без да участваш в тях. И как, например, на поддръжниците на отбор, който печели им се покачва нивото на този хормон, а на другите не. И изводът беше, че агресията поражда победа, а победата агресия и как това била причина всъщност за прогреса, нещо такова.esti написа: Общото между тях е само това, че и двете са разрушителни.
А и победите толкова често са илюзорни, че....
- Света вода ненапита
Приятна компания сте, но наистина само наминавам тук. Ще ви подосаждам още 2-3 седмици пък после ще видим. Ако октомври месец не се върна, значи пичата въшка е потънала барабар с екипажа )))))Метаморф написа:Макаров написа:Извинявайте ако досаждам, просто днес ще ми е дълъг ден.
кой, пък ти каза, че досаждаш?
просто тук е така - всеки си казва мнението
П.П. с риск един пак да ме обвини в подлизурство, ще ти кажа, че отлично се вписа в клубчето!
- Green Light
Пък аз от известно време, като чуя за "причината на прогреса" и все се сещам за това, че ако не бяха жените, ние до ден днешен щяхме да си живеем в пещерите и да си кльопаме сурово месо с кеф. Мъжът е изобретил еволюцията за да впечатли приятелката си.vyara написа:Вчера четох за агресията. За хормона на агресията. Как се покачвал само като гледаш битки, дори без да участваш в тях. И как, например, на поддръжниците на отбор, който печели им се покачва нивото на този хормон, а на другите не. И изводът беше, че агресията поражда победа, а победата агресия и как това била причина всъщност за прогреса, нещо такова.esti написа: Общото между тях е само това, че и двете са разрушителни.
Сега като взех да си поправям правописните грешки и се сетих, че съм го писал тва вече. Поне съм постоянен- все едни и същи неща бъркам, във все същите словосъчетания
- Света вода ненапита
Метаморф написа:ами то си е риск... щото не се знае "оня, лошия," каква точно простотия ще изръси...Капинчо написа:Ми гледам застраховаш се, поемаш рискове. Дишай спокойно. Оня лошия го няма. Изядоха го мечките.Метаморф написа:кой са уплашил, бре??????
да, то пък не останаха други рискове
Последно промяна от Semiramis на 08.07.08, 11:05, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита