ама нещо я няма по тубетата или заззовете...
но пък, снимката на тази статия кърти мифки...

Марвине, нема ли нещо,което да ти духа, та по-лесно да понасяш потенетоМетаморф написа:таз песен си пея сега... на замунда банана бенд е... стара, ама златна песничка...
ама нещо я няма по тубетата или заззовете...
но пък, снимката на тази статия кърти мифки...

предпочитам "някоя"...frisky lioness написа: Марвине, нема ли нещо,което да ти духа, та по-лесно да понасяш потенето
Ползвай к'вото имаш под ръкаМетаморф написа:предпочитам "някоя"...frisky lioness написа: Марвине, нема ли нещо,което да ти духа, та по-лесно да понасяш потенето

е, то под ръка винаги е обекта... как сам на себе си да прави това нещо... не е възможно просто...frisky lioness написа:Ползвай к'вото имаш под ръка
Ти ще кажашМетаморф написа:е, то под ръка винаги е обекта... как сам на себе си да прави това нещо... не е възможно просто...frisky lioness написа:Ползвай к'вото имаш под ръка

frisky lioness написа:и е енергоспестяващо
АхъмМетаморф написа:frisky lioness написа:и е енергоспестяващо
екологично чисто демек...

от жегата ще е...frisky lioness написа:Абе, що само двамата си говорим?
Само ние сме в съзнание или...
Другите де ги?
Да не ядат?
:shocked:
Така е много тъпо....
Таман се появих и всички изчезнаха нанякъде:(:mad:
Е то ако можеше.... никога немаше да се женя бре!Метаморф написа:.. как сам на себе си да прави това нещо...
Не беМетаморф написа:
П.П. ти какво, не ме искаш да събеседник ли?

Quid написа:имам усещането че не съобщават температурите вярно
вероятно е умишлено за да не хванеме уплах
температурите са си над 40 градуса кой кво иска да казва
и си е бало мамата
А тия от Русе какво да кажатSemiramis написа:Quid написа:имам усещането че не съобщават температурите вярно
вероятно е умишлено за да не хванеме уплах
температурите са си над 40 градуса кой кво иска да казва
и си е бало мамата
:lol::lol:
подгряват ви пясъците под София тая седмица
големи каръци сте, ей

frisky lioness написа:А тия от Русе какво да кажат
Довечера пак ще са в челото на класациите
да бе... имах глупостта да изляза до пазарчето и... twisted:frisky lioness написа:В момента ли?Semiramis написа:в интерес на истината навън си е доста гадно
Чакй да видиш какво ще е в 5:blink::shocked:
УджасТ ти казвам, а трябва да ходя до пазара за цветя
Кат се прибереш да свирнеш, че си живаSemiramis написа:да бе... имах глупостта да изляза до пазарчето и... twisted:frisky lioness написа:В момента ли?Semiramis написа:в интерес на истината навън си е доста гадно
Чакй да видиш какво ще е в 5:blink::shocked:
УджасТ ти казвам, а трябва да ходя до пазара за цветя
поне ще се прибирам вкъщи след малко
сега ще видя на гарата термометъра колко показва

frisky lioness написа:
Кат се прибереш да свирнеш, че си жива
ако, де:blum::winkw:
По-рано днес преминах покрай твойто РМ, и бая се зачудих дали да ти не звъня....
Свирни!Semiramis написа:frisky lioness написа:
По-рано днес преминах покрай твойто РМ, и бая се зачудих дали да ти не звъня....тази седмица приемам гости на РМ - щото съм сама, но работя до 15 ч
после приемам на дом. адрес
утре имам прозорец - от 15 до 16.30 мога да мина към някое местенце с климатик

МЪЖжжж написа:Жена ти ли го оправя? С точилката го почуква от време на време..Капинчо написа: При мен работи.![]()
![]()
Що не отложите за петък? Късно къфе или ранен обяд? Примерно?frisky lioness написа:Свирни!Semiramis написа:frisky lioness написа:
По-рано днес преминах покрай твойто РМ, и бая се зачудих дали да ти не звъня....тази седмица приемам гости на РМ - щото съм сама, но работя до 15 ч
после приемам на дом. адрес
утре имам прозорец - от 15 до 16.30 мога да мина към някое местенце с климатик
Мини!:-)
Петък си е за петък:winkw:Gaspode написа:
Що не отложите за петък? Късно къфе или ранен обяд? Примерно?