Ми аз в петък ще прехфръкна покрай... а може и през...frisky lioness написа:
Петък си е за петък:winkw:
Тогава ли?
Ние можем по много:winkw:
Ако се видим утре можем да начертаем план програма
Аз днес и на незнайния се каних да се обаждами да минавам, да му проверявам новият кабинет, ама...утекоха работите откъм време:-)
Жега е, топльо ми е!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
През, деGaspode написа:Ми аз в петък ще прехфръкна покрай... а може и през...frisky lioness написа:
Петък си е за петък:winkw:
Тогава ли?
Аз днес и на незнайния се каних да се обаждами да минавам, да му проверявам новият кабинет, ама...утекоха работите откъм време:-)
през
Нали така се разбрахме
Значи петък:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
планирай ме за утре.frisky lioness написа:Петък си е за петък:winkw:Gaspode написа:
Що не отложите за петък? Късно къфе или ранен обяд? Примерно?
Тогава ли?
за петък ще се постарая да мога по всяко време.
ПП
само 36 гр
ППП
че пак минаваме в масово наговаряне по двойки и тройки
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
УпущИхме жегите, взривовете, земетресението... Додохме си на хлад (а как страхотно валеше и тряскаше нощеска, не знам къде сме били, през Карлово, къмту 2 часа ще да сме били нейде в Балкана..) Каръци не, ами....Semiramis написа: големи каръци сте, ей
А пък снощи на гарата шафнерите се скъсАха да се хилят на Дзвера, с военна каска (истинска) и автомат (пластмасов), обясняващ, че в София има и противогаз. За всеки случай
Оооо, Чаве!4avdar4e написа: УпущИхме жегите, взривовете, земетресението... Додохме си на хлад (а как страхотно валеше и тряскаше нощеска, не знам къде сме били, през Карлово, къмту 2 часа ще да сме били нейде в Балкана..) Каръци не, ами....
А пък снощи на гарата шафнерите се скъсАха да се хилят на Дзвера, с военна каска (истинска) и автомат (пластмасов), обясняващ, че в София има и противогаз. За всеки случай
Доволна ли си от почивката, как си?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Оооо, Верчеvyara написа: Оооо, Чаве!
Доволна ли си от почивката, как си?
Направо се разлагам на съставни части и констатирах, че животът без стрес не е моето амплоа.. Ама иначе съм си в отпуска до понеделник
П.П. Тия дни дЯтето като обработи снимките ще пусна едно малко раче на 1 годинка и може би разни други весели моменти (няма да има строежи кат на Фрискито морето
П.П.1. А сега дремя и чета кви сте ги творили тук
- Dark Angel
4avdar4e написа:Оооо, Верчеvyara написа: Оооо, Чаве!
Доволна ли си от почивката, как си?:winkw:
Направо се разлагам на съставни части и констатирах, че животът без стрес не е моето амплоа.. Ама иначе съм си в отпуска до понеделник![]()
П.П. Тия дни дЯтето като обработи снимките ще пусна едно малко раче на 1 годинка и може би разни други весели моменти (няма да има строежи кат на Фрискито морето)
П.П.1. А сега дремя и чета кви сте ги творили тук
и ти квоооооооооо
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
4avdar4e написа:Тцъ, само муцуната и гърбината, в зависимост в коя посока търчах и пълзях по плажа
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката