Пожелавам ти от все сърце това, което най-силно искаш!
Бъди здрава, обичана и мнооооого щастлива!

Намерих! Търсех една музичка и ето я:Stranniche написа:Честит рожден ден, Мнемо!!!!!!!!!!!

Благодаря!esti написа:По традиция, както всяка година и за първи път тази годинаискам да ти кажа Честит Рожден Ден - щото няма как да ти го изпея...
Пожелавам ти от все сърце това, което най-силно искаш!
Бъди здрава, обичана и мнооооого щастлива!
сега ако кажеш, че фрезиите са ти любимите цветя, няма да е истина простоМнемозина написа: Даже и за фрезиите помниш...
Още снощи ви прочетох вас двете с Ести, и, признавам, забакнах...Semiramis написа:Не спя, за да не пропусна този велик ден!
Мнемозина, ти си невероятна и съм щастлива, че те познавам! Бъди си все така!
Много усмивки, късмет, пари, любов, здраве .. в обратен ред трябваше
И скъпата ми сестра е родена днес, а си приличате толкова малко
Не знам дали са ми любимите, но са може би цветята, които най-силно ме разнежват.latrevw написа:сега ако кажеш, че фрезиите са ти любимите цветя, няма да е истина простоМнемозина написа: Даже и за фрезиите помниш...
Ъъъъъъ??Мнемозина написа:забакнах...
Благодаря!Метаморф написа:Честито, Мнемо! Бъди винаги все такава, каквато си!![]()
![]()
:flowers
daisies:![]()
![]()
![]()
Оооо, една отпочинала дама! Добре завърнала се!4avdar4e написа:Знам си аз къде първо трябва да вляза
ЧРД, обична ми Мнемо!! Желая ти от все сърце много сила и любов, търпение и мъдрост, казват, че това били качествата на Воина

Амин!Rain написа:Честит Рожден Ден Мнемо!
Пожелавам ти винаги да си такава, каквато си! Този "вирус", от който страдаш, е заразен!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4oZYqAeIdYk
Мнемозина написа:
Да ти е жива и здрава и сестричката, и ти стискам палци всичко да е наред около теб!
Благодаря!Баба Яга написа:
Честито.