4avdar4e написа:Ако си мислиш, че с 3 деца, които ядат по около 4 пъти на ден всяко и са като орел, рак и щука е почивка, пожелавам ти яholi_day написа: Почивачка такава!
милото то!
4avdar4e написа:Ако си мислиш, че с 3 деца, които ядат по около 4 пъти на ден всяко и са като орел, рак и щука е почивка, пожелавам ти яholi_day написа: Почивачка такава!
сега пък се оправдаваш4avdar4e написа:Така кат мъ гледаш да ти приличам на рИвящаМетаморф написа: ари нидей рива!
дОбро си си дОшла!
Бе да не вземе да завиди некой, затуй бре ...
Идея си нямам..Метаморф написа: та... моеш ли да ми го преведеш тоз израз... та да шашна моя човек със знанията си...![]()
4avdar4e написа:Идея си нямам..Метаморф написа: та... моеш ли да ми го преведеш тоз израз... та да шашна моя човек със знанията си...![]()
То аз преди няколко години научих как е педераст, ти псувни искаш да знам. Миии, не сме такива, как Сийке. Не знам, наистина не знам.. Пък в речниците няма таквиз думи на развален френски..
Кажи как е педал, та да мога да ги псувам на есен или другото лято спокойто през терасата, че сега не снам дали ме разбират4avdar4e написа:Идея си нямам..Метаморф написа: та... моеш ли да ми го преведеш тоз израз... та да шашна моя човек със знанията си...![]()
То аз преди няколко години научих как е педераст, ти псувни искаш да знам. Миии, не сме такива, как Сийке. Не знам, наистина не знам.. Пък в речниците няма таквиз думи на развален френски..

бузерант, така ли4avdar4e написа:buzerantfrisky lioness написа: Кажи как е педал, та да мога да ги псувам на есен или другото лято спокойто през терасата, че сега не снам дали ме разбират:shy:
П.П. Пак се объркАх в коя тема съм

frisky lioness написа:
бузерант, така ли
Къде е ударението?
Че аз с деца се разбирам прекрасно.4avdar4e написа:Ако си мислиш, че с 3 деца, които ядат по около 4 пъти на ден всяко и са като орел, рак и щука е почивка, пожелавам ти я
Бравос! Така и трябва.4avdar4e написа:Бе да не вземе да завиди некой, затуй бре ...
в очакване съм (да видя у теб нещо ново-старо) - промените са хубаво нещоБоЕВ написа:Доброволно или не, понякога промяната те прегазва като парен локомотив...щеш не щеш - това е.
На крачка съм от поредната, нова промяна.
Хамелеон ли станах или пък някаква рошава гъсеница от която се очаква да подхвръкне като пеперуда.