и правят малки вихри
и скриват слънцето
и става студ
искам дъжд и студ
шъ ти пратя след има-няма 3 месецаDark Angel написа:искам дъжд и студ
Споко. Аз вече и пратих...holi_day написа: ПП
оказаха се ногу трудни за опаковане
Ще трябва да намеря камерата да ти снимам!Dark Angel написа:оня ден гледах едни буреносни облаци как се завихрят в небето
и правят малки вихри
и скриват слънцето
и става студ
искам дъжд и студ
айде деStranniche написа: Ще трябва да намеря камерата да ти снимам!
Много обичам снимки с отражения. Бях пускала една с облаци в отдръпващите се вълни.Dark Angel написа:айде деStranniche написа: Ще трябва да намеря камерата да ти снимам!
ще чакам, да знаеш
мъж ми ме снимал оня ден как лежа и гледам облаците
и отраженята са върху очилата ми (големи, спортни, като маска)
синьо небе, облаци и слънце
сякаш са отпечатани върху тях

Stranniche написа:
Да! И аз много харесвам такива снимки с отражения.Stranniche написа: Много обичам снимки с отражения. Бях пускала една с облаци в отдръпващите се вълни.
Ето още малко облаци /дано не съм ги пускала и тях/:
много благодаряStranniche написа: Много обичам снимки с отражения. Бях пускала една с облаци в отдръпващите се вълни.
И аз така... без да питамSemiramis написа:супер!
открадвам ти я веднага!~
Странниче, тази снимка е потресаващаStranniche написа:
Ето още малко облаци /дано не съм ги пускала и тях/:

Има 5, мисля че са, пейзажа, които искам да имам. Единия го имам в няколко красиви интерпретации.- Море и лодка.Dark Angel написа:оня ден гледах едни буреносни облаци как се завихрят в небето
и правят малки вихри
и скриват слънцето
и става студ
искам дъжд и студ

те и тез слънчовчета оклюмват - не се притеснявай,Stranniche написа:Благодаря много!bibilyana написа:стига с тез облации
ето ви едно Слънцее
Купих си едно такова - в саксия /нали си нямам градина/. Но днес видях, че е оклюмало. Нали тук главно вали или и облачно.

Това изригване ли е?doktorka написа:така стават облаците....
"фабрика за облаци"

не ,това е Килауеа...frisky lioness написа:Това изригване ли е?doktorka написа:така стават облаците....
"фабрика за облаци"
не ,това е Килауеа...doktorka написа: Това изригване ли е?

искам да живея на място, където няма дъжд и студ, няма светкавици и гръмотевициDark Angel написа:оня ден гледах едни буреносни облаци как се завихрят в небето
и правят малки вихри
и скриват слънцето
и става студ
искам дъжд и студ

snowprincess написа:искам да живея на място, където няма дъжд и студ, няма светкавици и гръмотевици
и да изглежда така спокойно през цялото време