Billie Holiday
и да си избера примерно това, щом пъ толку затруднения причинявам

нооооо аз обичам да затруднявам хората:twisted: и шъ си чакам:lol:
това ми напомня, как през... '99 година бях на еблена и там един продаваше "сладолед" с морска вода... една огромна опашка от немски туристи купуват като невидели (то не, че бяха виждали де). "сладоледа" точно с такъв цвят - тюркоазен... решавам да пробвам... пробвах... и го пратих веднага в кошчето...vyara написа:Само на сладолед не.
Сбийте се двете, б@си, човек да не си каже кво му е на душата - веднага му го прилапват разни.4avdar4e написа:
Ох, не е истина простоИ аз писАх току-що, че го искам
Че ко муй? Или щото аз ти го предлагам, за тва ли го не щеш?holi_day написа: От твойте аватарчета ли ми услужваш?! Сакън, недей! Не щъ го!
Сори, како4avdar4e написа:Изобщо не са глупости!frisky lioness написа: Глупости
имаш вирус у компа
нарича се 3о4овирусНапиши holi_day и виж 2-ри ред...

надявам се само да не ми се вмени задължението следващия ден да го разнасям аз, че няма да напиша и ред хаххахаМетаморф написа:ш'гу земъ бре! щом толкоз настояваш...
ама аз един аватар го ползвам само по веднъж... (обикновено по един ден...)
Като грийна...Green Light написа:Тоест как като грийна? И после нацупено лице. Как видя? Откъде гледаш? Сега какво правя?frisky lioness написа:Аз съм като грийна:(Метаморф написа:
ми направи й един бодиарт тогава, бре!

Хехехе, много е готино, мерси! Аз май не съм по картинките. Има да го напасвам хиляда години....Gaspode написа:А за Грийна отдавна пазя ето това:
Е, то беше някъде по страниците... Аз фърлям едно око на първата страница и ако нещо не ме грабне избирам друга случайна. Нямам нерви да разглеждам всичко. Това излезе още с първия клик на друга страница... ама убий ме не помня на кояfrisky lioness написа: И на мен ми харесва, но стигам до извода, че абсолютно на всички търсили им излизат различни резултати. Това аз го не видях в моите
Единствената предубеденост дето я имам към теб е, че чувството ти за хумор определено не съвпада с моето :)holi_day написа: Не ми харесва. Това е.
Не си изграждай предубедености спрямо мен.