То и аз нямам, ама съм непукистка явно, щото не ми пука от това.
Абе, що ми е тъпо?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Абе, що ми е тъпо?
Иди сред природата. Дишай чист въздух и мирис на зелено!Капинчо написа:А?
- Nejimaki-dori
Военна прокуратура е повдигнала обвинение за непредумишлено убийство. Турски бракониери оказват съпротива при опита да бъдат арестувани от българските граничари, опитали се и да потопят лодката на ГП. В схватката граничния полицаи е възпроизвел изстрел и е ранил единия от бракониерите, който е починал на път за болницата. Сега го съдят. Полицая.Green Light написа:
За този граничар, от петицията, от подписа ти:
Знаеш ли подробности? Какво се е случило? Чух по радиото преди време, но без каквито и да е подробности.
Това е най-общо.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Green Light
Аз за подробности питам, общото, нали ти рекох- чух го по радиото. Както и да е, карай.Nejimaki-dori написа:Военна прокуратура е повдигнала обвинение за непредумишлено убийство. Турски бракониери оказват съпротива при опита да бъдат арестувани от българските граничари, опитали се и да потопят лодката на ГП. В схватката граничния полицаи е възпроизвел изстрел и е ранил единия от бракониерите, който е починал на път за болницата. Сега го съдят. Полицая.Green Light написа:
За този граничар, от петицията, от подписа ти:
Знаеш ли подробности? Какво се е случило? Чух по радиото преди време, но без каквито и да е подробности.
Това е най-общо.
- Dark Angel
ка имаш желание да четеш енциклопедия на футболаSemiramis написа:
ние това лято ще прочетем Енциклопедия на футбола - поне чете нещо, което не на комп.
и поне чете "тухла" доста бързо ... не знам какво да кажа
а с английския сме много добре - дойде внучето на една съседка. Хамериканче - 5 думи на бг знаеше детото. Така се зарадвах - нашия пита мамо това как е на английски..онова как е - викам Така е щото спа в училище - щеше да знаеш ...
малко трая ентусиазма - хамериканчето взе да се справя с българския, то си го има в кръвта, детето .. и ..до там.
и въобще няма да се ядосвам, нито ще го мъча. Като иска-може.
хубаво е че си добре с английския обаче, полезен език
детето, бе ...Dark Angel написа:ка имаш желание да четеш енциклопедия на футболаSemiramis написа:
и въобще няма да се ядосвам, нито ще го мъча. Като иска-може.:shocked:
хубаво е че си добре с английския обаче, полезен език
странно защо съм родила футболен фен, при нормален татко
децата си идват с интересите, някак май
аз съм добре с всичко, иначе
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щеше ли инак да си тукSemiramis написа: аз съм добре с всичко, иначе

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
ааа, аз помислих че заедно ще си четете на глас, щото нали "Ние това лято ще прочетем......Semiramis написа: детето, бе ...
тя ме поднася Дарк ... ама... ще и намеря аз ... онова, заради което загубих париfrisky lioness написа:Щеше ли инак да си тукSemiramis написа: аз съм добре с всичко, иначе
:rotfl24:
виж как се разбираме ... нормално..едно такова... едни приятни нормални хора
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ние мамите така обичаме да си говоримDark Angel написа:ааа, аз помислих че заедно ще си четете на глас, щото нали "Ние това лято ще прочетем......Semiramis написа: детето, бе ...
Скоро явно не си контактувала с "родилки":lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
frisky lioness написа: Ние мамите така обичаме да си говорим......
ъъъъъ, на мен ли го казваш?
не. Фриски казва, че имаме малки деца ...Dark Angel написа:frisky lioness написа: Ние мамите така обичаме да си говорим......
да можем да изглеждаме млади като ни чете някой
пък истината, Санчо..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. Нали ти се изненада от мн.ч.Dark Angel написа:frisky lioness написа: Ние мамите така обичаме да си говорим......
И на мен винаги ми е било много смешно като ги слушам по градинките
"ние се напишкахме"
"ние се наакахме"
"ние се нахранихме"
"ние ще спим"
"боли ни коремчето"
и т.н.

-
Дядо Капинчо
А заплатата кой ша ми изкарва.Stranniche написа:Иди сред природата. Дишай чист въздух и мирис на зелено!Капинчо написа:А?
Иначе тоя лек го знам. Да съм казвал, че ми е тъпо в къпинака? Не съм.
мене ме питаха навремето две скрофи като разхождах малката тогава щерка - момиченце ли сме или момченце:shocked:frisky lioness написа:Да. Нали ти се изненада от мн.ч.Dark Angel написа:frisky lioness написа: Ние мамите така обичаме да си говорим......
"ние се напишкахме"
"ние се наакахме"
"ние се нахранихме"
"ние ще спим"
"боли ни коремчето"
и т.н.
ми тя е момиченце казах аз тогава , а аз не:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кент написа:
мене ме питаха навремето две скрофи като разхождах малката тогава щерка - момиченце ли сме или момченце:shocked:
ми тя е момиченце казах аз тогава , а аз не:rotfl24:

-
Дядо Капинчо
Таткото и бащата един и същи ли са?:blum:Semiramis написа: странно защо съм родила футболен фен, при нормален татко
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, ДаркиDark Angel написа:
не разбрах почудата ти, но сега, когато се намесиха по-начетените и CPU-то ми най-сетне успя да обработи постъпилата информация
Извинявай:shy:
Манекенска му работа
Бавно сгрявам, но пък като стопля....стой та гледай:lol::lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
На една изложба на компютри рекламирали един компютър, който знаел всичко.Капинчо написа:Таткото и бащата един и същи ли са?:blum:Semiramis написа: странно защо съм родила футболен фен, при нормален татко
- Е, щом знае всичко - казал един от зрителите, - тогава нека каже къде е баща ми.
След известно време компютърът отговорил:
- Бащата на господина лови риба в Канада.
- Не е вярно - казал зрителят. - Баща ми отдавна е умрял.
- Но вие не зададохте правилно въпроса! - разсърдил се рекламният агент, представящ компютъра и задал нов въпрос:
- Къде се намира съпругът на майката на господина?
- Съпругът на майката на господина - отговорил компютърът, - е умрял преди няколко години, а бащата на господина лови риба в Канада.

Аааа, моля, моля, това с "ние ще спим" си има много дълбоки основания.frisky lioness написа: Да. Нали ти се изненада от мн.ч.
"ние се напишкахме"
"ние се наакахме"
"ние се нахранихме"
"ние ще спим"
"боли ни коремчето"
и т.н.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
frisky lioness написа: На една изложба на компютри рекламирали един компютър, който знаел всичко.
- Е, щом знае всичко - казал един от зрителите, - тогава нека каже къде е баща ми.
След известно време компютърът отговорил:
- Бащата на господина лови риба в Канада.
- Не е вярно - казал зрителят. - Баща ми отдавна е умрял.
- Но вие не зададохте правилно въпроса! - разсърдил се рекламният агент, представящ компютъра и задал нов въпрос:
- Къде се намира съпругът на майката на господина?
- Съпругът на майката на господина - отговорил компютърът, - е умрял преди няколко години, а бащата на господина лови риба в Канада.
любим виц!
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Някои спим и без "ние"Мнемозина написа:
Аааа, моля, моля, това с "ние ще спим" си има много дълбоки основания.
по всяко време
и не ни пречи

-
Дядо Капинчо
Да, ама сега.frisky lioness написа:Някои спим и без "ние"Мнемозина написа:
по всяко време
и не ни пречи![]()
А тогава?
Panta rhei...
Аз до 4 сутринта висях на прозореца и гледах самолетите как блещукат в небето.frisky lioness написа:Някои спим и без "ние"Мнемозина написа:
по всяко време
и не ни пречи![]()
Голямо задръстване е нощем там горе, няма майтап.
Мен ме хвана вече старческото безсъние - направо не разбирам на вас как ви се спи.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не помня вече....Мнемозина написа:Да, ама сега.frisky lioness написа:Някои спим и без "ние"Мнемозина написа:
по всяко време
и не ни пречи![]()
А тогава?
Който си е поспалив
е
за цял
живот

-
Дядо Капинчо
Цял живот чакам да ме хване старческото безсъние и не ще и не ще. Баща ми ставаше в 6, щото ко стане в 5 няма какво да прави, а аз към днешна дата спокойно мога да спя до 12, че и повече.esti написа: Мен ме хвана вече старческото безсъние - направо не разбирам на вас как ви се спи.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Малко пиеш:lol::lol:esti написа: Мен ме хвана вече старческото безсъние - направо не разбирам на вас как ви се спи.
Питай къпината или който там по-рзно днес припомни тази мъдрост:winkw:

-
Дядо Капинчо
Дай да та тункам по мутунката. Аз не съм още цял живот, щото съм още жив, ама повече от половината съм така.frisky lioness написа: Който си е поспалив
е
за цял
живот
И това ми е много.frisky lioness написа:
Малко пиеш:lol::lol:![]()
- Света вода ненапита
Имах един (уф, видя ми се поне много дълъг) период, в който ако допуснех да заспя, докато синът ми е буден, рискувах после да видя много плашещи неща из къщи.frisky lioness написа:
Не помня вече....
Който си е поспалив
е
за цял
живот
И много добре го помня това.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Докторката, докторката.frisky lioness написа:Малко пиеш:lol::lol:esti написа: Мен ме хвана вече старческото безсъние - направо не разбирам на вас как ви се спи.
Питай къпината или който там по-рзно днес припомни тази мъдрост:winkw:
За тези работи питай докторите.
Абе, забелезАл съм, че колко е по-кадърен един доктор, толкова повече пие.
Има ли нещо такова, а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Капинчо написа:Дай да та тункам по мутунката. Аз не съм още цял живот, щото съм още жив, ама повече от половината съм така.frisky lioness написа: Който си е поспалив
е
за цял
живот

-
Дядо Капинчо
esti написа: Аз до 4 сутринта висях на прозореца и гледах самолетите как блещукат в небето.
Голямо задръстване е нощем там горе, няма майтап.
Мен ме хвана вече старческото безсъние - направо не разбирам на вас как ви се спи.
Е, нема ли някоя крива ракета да ти оправи космоса?
Последно промяна от Дядо Капинчо на 10.07.08, 12:47, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Увеличи си дозата и ще се оправиш:winkw:esti написа:И това ми е много.frisky lioness написа:
Малко пиеш:lol::lol:![]()