особено по-младите - сякаш не са обикновенни роби на компаниите, а бизнес парка е техен, в цялост (или на баща им)
от къде такава гордост се чудя аз?
те са обикновенни роби, утре мога да си ги купя....
просто са по-добре облечени и нахранени
не е до младостSemiramis написа:описвай Уолстрийт сякаш
младост-нерадост
гладиаторите са мъже дето....мммммммммSemiramis написа:ииииииииииииииууууууууууууууу ...туп!
в темата за гладиаторите!
а дали осъзнават, че са роби или се мислят за нещо специално?esti написа:Гордост от това, че са добри роби.
Защо не?
Quid написа:тази тема за платената любов ли е или греша
А защо един роб да не е нещо специално, ако точно това иска - да е роб и то добър?Dark Angel написа:а дали осъзнават, че са роби или се мислят за нещо специално?esti написа:Гордост от това, че са добри роби.
Защо не?
да, аз си мисля от моята гледна точкаesti написа: А защо един роб да не е нещо специално, ако точно това иска - да е роб и то добър?
Само гладиаторството ли дава основание за самочувствие?
Всеки с амбициите си все пак...
И с върховете си.

и аз тъй мисля ма що ли ми трябваше толкова писанеfrisky lioness написа:Комплексари
мое да си измисли некво алтаво хоби и да си се занимава с него чат патDark Angel написа:ахъм, да си върти едно синджирче и да се мота по цял денQuid написа:най готино е човек да не бачка изобщо
всичко друго е ала бала:blum:
е да деzmeu написа:оооооооо аз и за китовете се притеснявамQuid написа:не знам но у последно време мен ме притеснява единствено глобалното затопляне
топенето на ледниците и живота на пингвините....
верно ми изглеждаш е са малко зашаматена:-)Dark Angel написа:и щъркелите намаляватQuid написа: е да де
а за популацията на някоя чапла не е ли притеснително
ледниците се топят
температурата се покачва
тва с климата е най гадно
и блатното кокиче
много омайниче има из Пирин
омаяна съм
Е ти кво искаш - стари, облечени като прошляци и провесили носове? Не, мирси. Предпочитам да гледам хубавки и наперени.Dark Angel написа:вървя по алеите, разминавам се с някакви люде които гледат едно такова гордо, млади мъже които 100% са откачени щото ако нямат климатик в костюма не е ясно как изтрайват вътре (плос вратовръзка![]()
особено по-младите - сякаш не са обикновенни роби на компаниите, а бизнес парка е техен, в цялост (или на баща им)
от къде такава гордост се чудя аз?
те са обикновенни роби, утре мога да си ги купя....
просто са по-добре облечени и нахранени
стига с туй гледанеПенчо Заека написа:Предпочитам да гледам хубавки и наперени.
искаш да кажеш (с)екшън?zmeu написа:екшън трябва
ами даМетаморф написа:искаш да кажеш (с)екшън?zmeu написа:екшън трябва
Шшшшт! Няма се издаваме сега.zmeu написа:стига с туй гледанеПенчо Заека написа:Предпочитам да гледам хубавки и наперени.
екшън трябва
то повечето от тях освен да позират с костюмчетата си и да говорят празни приказки за друго не ги бива...zmeu написа:ами даМетаморф написа:искаш да кажеш (с)екшън?zmeu написа:екшън трябва
да ги разръфат тези юпита зализани
ко само съ обясняват
Бе, зависи за кво ти трябватМетаморф написа:
то повечето от тях освен да позират с костюмчетата си и да говорят празни приказки за друго не ги бива...
за работата, дето им плащат луди пари... за какво друго?Пенчо Заека написа:Бе, зависи за кво ти трябватМетаморф написа:
то повечето от тях освен да позират с костюмчетата си и да говорят празни приказки за друго не ги бива...
и за нас така говорехаМетаморф написа:то повечето от тях освен да позират с костюмчетата си и да говорят празни приказки за друго не ги бива...
да, пробвал съм ги... да вършат работа... ама не могат... само се дуят...zmeu написа: ти да не си ги пробвал