и аз много заета.
Плочки броя;)

мерси. аз съм поискала и още неща - във времето ще се разбере тях дали ще получа.zmeu написа:там го издухахSemiramis написа: А какво станА с новата работа?
нищо не стана
на финалната права нещо се спънах
успех
охооооо, здравей! къде се загуби?Глен написа:
тоя има ли нещо под кръста или е инвалид рахитиченГлен написа:Оф,
и аз много заета.
Плочки броя;)
не мога да ги проброя, нещоМетаморф написа:охооооо, здравей! къде се загуби?Глен написа:
хм... теа плочки са идеални за баня шъ знайш!
щото по принцип не можеш да броиш ли?Semiramis написа: не мога да ги проброя, нещо:lol::lol:
абе... тоя чичко с мустака изобщо не си е вършил работата качествено!zmeu написа:а той църенМетаморф написа:те ли не са? глупости!
там от векове си е традиция суеверието... още от тъмните векове, когато се е смятало, че къпането причинява болести...
избягали са отдавна
явно като ги е гонил оня чичко с мустака
ми....Метаморф написа:щото по принцип не можеш да броиш ли?Semiramis написа: не мога да ги проброя, нещо:lol::lol:
Аз па се замислих дали има нещо над вратаQuid написа: тоя има ли нещо под кръста или е инвалид рахитичен
човек само сам мое да почиваDark Angel написа:тогава е време за отмораQuid написа: кофти е обаче щото у един момент писва тази смотана игра
хем досадно става хем гейчетата станаха много
досада е
яко отмора
на макс
бачкай, бачкай... то е полезно...Semiramis написа:абе имам още да работя ...:lol::lol:
Ахм,Метаморф написа:охооооо, здравей! къде се загуби?Глен написа:
хм... теа плочки са идеални за баня шъ знайш!
то ако тая работа ставаше само с плочки....ех.....4avdar4e написа: Аз па се замислих дали има нещо над врата
гледай да не се подхлъзнешГлен написа:Оф,
и аз много заета.
Плочки броя;)
тц,Метаморф написа:бачкай, бачкай... то е полезно...Semiramis написа:абе имам още да работя ...:lol::lol:
с бачкане навремето маймуните на човеци са станали...
и де те отнесе? помощ требе ли ти? да пращаме спасителния отряд?Глен написа:Бе нещо ме отнесе бурята:)
Оф,Semiramis написа:не мога да ги проброя, нещоМетаморф написа:охооооо, здравей! къде се загуби?Глен написа:
хм... теа плочки са идеални за баня шъ знайш!:lol::lol:
ти какво сега? противоречиш на Дарвин ли?Dark Angel написа: тц,
от труд най-много да се изкривиш
Аз ли да ги спясявам от себе си, или те ще се спасяват от мене;)Метаморф написа:и де те отнесе? помощ требе ли ти? да пращаме спасителния отряд?Глен написа:Бе нещо ме отнесе бурята:)
И че какво му е неприличното??Semiramis написа: тараторче с две кюфтенца
докато не пишех във форуми не знаех, че това било неприлично предложениеама ми го разясниха подробно
:lol:
ех...с това съзнание/подсъзнание
е, аз откъде да знам?! ти си знаеш дереджето!Глен написа:Аз ли да ги спясявам от себе си, или те ще се спасяват от мене;)Метаморф написа:и де те отнесе? помощ требе ли ти? да пращаме спасителния отряд?Глен написа:Бе нещо ме отнесе бурята:)
аз съм живял тамМетаморф написа: ти какво сега? противоречиш на Дарвин ли?
Глен написа:
Оф,
ти си супер щом си мислиш за броене в петък:)))
ъъъъ... туй нещо не можах да го разбера...zmeu написа:аз съм живял тамМетаморф написа: ти какво сега? противоречиш на Дарвин ли?
не става
мани го тва зелено човече на аватараМетаморф написа:
П.П. явно ми трябва повечко труд да хвърля...
къф е тоз шантав аватар ми кажи тиМетаморф написа:ти какво сега? противоречиш на Дарвин ли?Dark Angel написа: тц,
споко бре... и тоз аватар ще си иде по етапня ред довечера...Semiramis написа:мани го тва зелено човече на аватараМетаморф написа:
П.П. явно ми трябва повечко труд да хвърля...:lol::lol:
и може се сетиш за едно клипче на Гаспод...
примерно
ма пак е имало всичко, кво
какъвто спамъра, такъв и аватара!Dark Angel написа:къф е тоз шантав аватар ми кажи тиМетаморф написа:ти какво сега? противоречиш на Дарвин ли?Dark Angel написа: тц,
Метаморф написа:Dark Angel написа:
какъвто спамъра, такъв и аватара!
абе...ти само размазани аватари в долната част пускаш![]()
виждам, какво да направя сега!
идат неразмазани... ама ще ги търсите тогаз теа размазаните...Semiramis написа: абе...ти само размазани аватари в долната част пускаш![]()
Аз вчера си мислех, че е петък, та затова днес ми беше малко странно да ходя на работаSemiramis написа:Глен написа:
Оф,
ти си супер щом си мислиш за броене в петък:)))
броене и замервания:lol::lol::lol:
толкоз
нещо съм се сдухала - още във вторник разправях че е петък и тая седмица ми е
все петък

Ха, ха:)Quid написа:тоя има ли нещо под кръста или е инвалид рахитиченГлен написа:Оф,
и аз много заета.
Плочки броя;)
На този му е развален климатикътГлен написа:Оф,
и аз много заета.
Плочки броя;)

Метаморф написа:идат неразмазани... ама ще ги търсите тогаз теа размазаните...Semiramis написа: абе...ти само размазани аватари в долната част пускаш![]()
Оф, знам го туй аз:)zmeu написа:гледай да не се подхлъзнешГлен написа:Оф,
и аз много заета.
Плочки броя;)
и да не се удариш
на крана на чешмата
Пък аз днес се сетих, че идва понеделник и ...frisky lioness написа: Аз вчера си мислех, че е петък, та затова днес ми беше малко странно да ходя на работа