Принтерът е Дел 1700
Тонер
Тонер
Хора, дайте некви координати на фирма за пълнене на тонер. Че мойто горкичко принтерче писа, писа, па спря.. Нов е 250 кинти за 6000 копия, ама ся баш не ми се дават. Та ако някой знае нещо, пък и по възможност да не е в Люлин 10
, пък и да е почти без пари 
Принтерът е Дел 1700
Принтерът е Дел 1700
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Тонер

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
http://www.tonerstream.com/printers/del ... bw-640.htm
Това ми излезе в Гугъл, сигурно и сама си го намерила, а сега ще ми кажат и колеги(питах по айсикю)
Това ми излезе в Гугъл, сигурно и сама си го намерила, а сега ще ми кажат и колеги(питах по айсикю)
как ги плащаш новите тонер касети душо блага а?4avdar4e написа:Хора, дайте некви координати на фирма за пълнене на тонер. Че мойто горкичко принтерче писа, писа, па спря.. Нов е 250 кинти за 6000 копия, ама ся баш не ми се дават. Та ако някой знае нещо, пък и по възможност да не е в Люлин 10, пък и да е почти без пари
Принтерът е Дел 1700
делл продават у софия
цапк прогрес
офиса им е на шипченски проход
Последно промяна от Quid на 11.07.08, 13:20, променено общо 1 път.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Не съм, бре, не търсих, че ме мързи нещоGreen Light написа:http://www.tonerstream.com/printers/del ... bw-640.htm
Мерси, това мисля, че ще свърши работа..
а нещо % а:blum:4avdar4e написа:Не съм, бре, не търсих, че ме мързи нещоGreen Light написа:http://www.tonerstream.com/printers/del ... bw-640.htm
Това ми излезе в Гугъл, сигурно и сама си го намерила, а сега ще ми кажат и колеги(питах по айсикю)По-лесно да питам..
Мерси, това мисля, че ще свърши работа..
Quasi Universal Intergalactic Denomination
раздрусай го малко, ще извади още 100 страници поне4avdar4e написа:Хора, дайте некви координати на фирма за пълнене на тонер. Че мойто горкичко принтерче писа, писа, па спря.. Нов е 250 кинти за 6000 копия, ама ся баш не ми се дават. Та ако някой знае нещо, пък и по възможност да не е в Люлин 10, пък и да е почти без пари
Принтерът е Дел 1700
just perfect
Друсам го от месец понеbead_ написа: раздрусай го малко, ще извади още 100 страници поне
4avdar4e написа:Друсам го от месец понеbead_ написа: раздрусай го малко, ще извади още 100 страници понеВече не помага..
ясноооо.... аз пък мислех, че ще ти открия голяма тайна!!:winkw:
just perfect
-
Дядо Капинчо
Колкото и да го друсаш ... нали знаеш.bead_ написа:
раздрусай го малко, ще извади още 100 страници поне
Упс, това само за мъжете май беше.