Има - ей ме на - нежна душа и твърд език. Щото селянин.Quid написа: има ли разлика м/у нежна душа и нежен език ?
и ако има ква е
Темата за деня
-
Дядо Капинчо
Re: Темата за деня
mi nepodgotwen si.Капинчо написа:Е, как да се подготвя. Само си мислех, че за да си абсолютно уверена, в твоето изказване, би трябвало да си активната страна, щото в обратния случай съдиш само по вторични признаци, които може и да са лъжовни. От де да знаеш, както казваше бившия мъж на моята съученичка-гинеколог (той също гинеколог), "какво клиторче обарвах днес".doktorka написа: mmmm...ne...
izkazwash se nepodgotven....
1.naj mnogo znachi ahm penisi wivdat ne androlozite ,a urolozite.
2.az si preglejdam bolnite ot -do.
3.nashite bolni hodqt bez gashti:blum:....
са последноКапинчо написа:Има - ей ме на - нежна душа и твърд език. Щото селянин.Quid написа: има ли разлика м/у нежна душа и нежен език ?
и ако има ква е
готин ник и кофти човек или обратното?
изобщо има ли дилема неква
ще има ли залагания
кво като си селянин
кво ти пука па кво си:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
doktorka написа:" mi to ...powecheto sme ot selata..ama ima..":rotfl24:Капинчо написа:Има - ей ме на - нежна душа и твърд език. Щото селянин.Quid написа: има ли разлика м/у нежна душа и нежен език ?
и ако има ква е
а...той да не се окаже от селяните с градски произход, че ..лошо
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ох, ма, кака, това (де да знам що?!?) ме присети как руските болни били най-здравите болни на светаdoktorka написа: 3.nashite bolni hodqt bez gashti:blum:....
-
Дядо Капинчо
Разгеле, я да те питам, верно ли при оперираните мъже в урологията сестрите били с къси престилки и без гащички. Така проверявали, дали не са увредили пациентите при операцията и кога са готови за изписване.doktorka написа: 3.nashite bolni hodqt bez gashti:blum:....
ПП. Аз на млади години бая страдах от бъбреците, ма никоя докторка не посегна да ми провери мъжкото достойнство. Не рачи даже да го погледне.
-
Дядо Капинчо
mi kak nqma da se prisetish kato tova mi beshe mislatA...4avdar4e написа:Ох, ма, кака, това (де да знам що?!?) ме присети как руските болни били най-здравите болни на светаdoktorka написа: 3.nashite bolni hodqt bez gashti:blum:....
-
Дядо Капинчо
Последно - готин ник и готин човек. Ако разчоплиш ника откъм иносказания - дюс човека.Quid написа: са последно
готин ник и кофти човек или обратното?
изобщо има ли дилема неква
ще има ли залагания
кво като си селянин
кво ти пука па кво си:blum:
Аз съм погражданен селянин и съм натрупал бая лустро (вече 30 и кусур годни мамя хората, че съм интелигентен), ма душицата ми селска и големия град ме плаши. Бягам си към дивото.
И не ме е срам. Кой къде ме е попитал откъде съм - винаги съм отговарял "От Троян!".
1.nishto ne im se uwrejda na myjete iКапинчо написа:Разгеле, я да те питам, верно ли при оперираните мъже в урологията сестрите били с къси престилки и без гащички. Така проверявали, дали не са увредили пациентите при операцията и кога са готови за изписване.doktorka написа: 3.nashite bolni hodqt bez gashti:blum:....
ПП. Аз на млади години бая страдах от бъбреците, ма никоя докторка не посегна да ми провери мъжкото достойнство. Не рачи даже да го погледне.
2.mi ne si znaqt interesa doktorkite...
-
Дядо Капинчо
като па се надуват у кръчмата ги питайКапинчо написа:Той си дреме у мазето.Quid написа:троян?
пак стигнахме да ракиджоса
онзи отлежалия:-)
С тез новите сватби у лукс ресторант, не знам дали някога ще му дойде времето.
имате ли отлежал ракиджос?
ако нямат
да го духат:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
-
Дядо Капинчо
Той май ако спи в стъклени дамаджани не се брои отлежал. Една година татко сложи в 30 литрово черничево буре, ама за една година то "изпи" почти половината и от тогава започна да го държи в бутилки. В къщи се изпиваха една-две бутилки от гости. Останалото отиваше за разнасяне по роднини и приятели. Баща ми също не пиеше.Quid написа: като па се надуват у кръчмата ги питай
имате ли отлежал ракиджос?
ако нямат
да го духат:-)
-
Дядо Капинчо
Дядо ми (баща му) беше кръчмар (собствена кръчма на времето) и си умря от алкохолизъм, та баща ми казваше "Байгън ми е от пияници".zmeu написа:къде ги намирате такива хораКапинчо написа:Баща ми също не пиеше.
ПП Забравих да кажа - и синът (на 22) твърдо не пие. В смисъл не, че не пие твърд алкохол, а въобще.
-
Дядо Капинчо
За мен да. Щото аз като тийнейджър се поддавах на "Ти не си мъж" въпреки, че ми се гадеше и един път едва не паднах в реката. А той отряза "Не ми се пие и не пия и не ме интересува кой какво мисли по въпроса."zmeu написа:това повод за гордост ли е нещоКапинчо написа:ПП Забравих да кажа - и синът (на 22) твърдо не пие. В смисъл не, че не пие твърд алкохол, а въобще.
всяка крайност не е добреКапинчо написа:За мен да. Щото аз като тийнейджър се поддавах на "Ти не си мъж" въпреки, че ми се гадеше и един път едва не паднах в реката. А той отряза "Не ми се пие и не пия и не ме интересува кой какво мисли по въпроса."
аз не знам дали съм по-мъж
но жените изглеждат по-жени
-
Дядо Капинчо
Ами аз до сега с моята крайност не съм имал проблеми. Ако щеш и в дружеските сбирки. По две причини - има повече пиене за останалите и има кой да ги разнесе по къщите след това.zmeu написа:всяка крайност не е добреКапинчо написа:За мен да. Щото аз като тийнейджър се поддавах на "Ти не си мъж" въпреки, че ми се гадеше и един път едва не паднах в реката. А той отряза "Не ми се пие и не пия и не ме интересува кой какво мисли по въпроса."
аз не знам дали съм по-мъж
но жените изглеждат по-жени
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Ами аз и да искам с пиене не мога да я изпусна, щот като пия ми е гадн по всички показатели.zmeu написа: а как изпускаш парата
не изпускаш
ама трябва да излезе от някъде
с пърдене само не става
Сега например изпускам с ходене в къпинака и занимание с най-елементарни задължения от първа необходимост.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
абе, темата трябва да я преименува капинака на:frisky lioness написа: Ти затова си такава нерва
и силно импулсивен
Енергичен яко
с една дума:winkw:
"Душевният стриптийз на Капинчо"
той, човека, тука толкова се разголи, че след малко само скелета му ще се вижда... (като оня готиния клип на... хм... май на Роби Уилямс беше)...
Виж подводницата!
- Dark Angel
не съм казал с пиенеКапинчо написа:Ами аз и да искам с пиене не мога да я изпусна, щот като пия ми е гадн по всички показатели.
Сега например изпускам с ходене в къпинака и занимание с най-елементарни задължения от първа необходимост.
ама трябва да има нещо
ама и да бъдеш ангелче въплащаващо доброта не е работа
баси буквалиста си
сухар си малко
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
За пиене ставаше дума щото.zmeu написа: не съм казал с пиене
ама трябва да има нещо
ама и да бъдеш ангелче въплащаващо доброта не е работа
баси буквалиста си
сухар си малко
А ангелче не съм. Няма ангелчета. Има само такива дето се правят.
Виж сухар - да. В смисъл на забавление на останалите - с други думи - скучен. А иначе съм самата емоция.