В смисъл да ударя една пишка на оня аморфния ли? Няма. Тук е само за гледане.Quid написа:ще вкарате ли у темата нещо по така или да затварям операта:blum:
Темата за деня
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
трябва да има жени коли футбол кръчми кинти яхти морета поркане ..............zmeu написа:кАжи кво искашQuid написа:ще вкарате ли у темата нещо по така или да затварям операта:blum:
тъкмо ще направим к щастлив че в темата му се е писало много
я кажи сега цецка ще играе ли в а група или ...
кой го боли кво било и не било
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
трябва по меко да е изказаКапинчо написа:Мале Чаве! Аз у тебе се кълнях, пък ти. Хич бива ли такива работи?!4avdar4e написа:Quid написа:ще вкарате ли у темата нещо по така или да затварям операта:blum:
не
ебане
а
ебанье:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
сегаQuid написа:трябва да има жени коли футбол кръчми кинти яхти морета поркане ..............
харесах едни 19-ки за джипката
обаче една жена каза не
и аз се ядосах
и отидох за риба с един колега
с лодка
не яхта
морето беше спокойно
само някакви китове мигрираха
до кръчмата така и не стигнах
- Света вода ненапита
Ми тъй де, аз като писАх за нисана, никой не ми обърна ФниманиеQuid написа: трябва да има жени коли футбол кръчми кинти яхти морета поркане ..............
Кво за морето? На морето имаше много руснаци (адски благовъзпитани, тия руснаци не са ония, тъй да знаеш!!!) и румънци, и хотели - дворци, ама нямаше кръчми като за народа, кво да ти разправям...
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мислата ми беше, че си нервак не от непиене, а от ПИЕНЕ на кока-колаКапинчо написа:Нервак съм не от непиене, ама е много дълго за обяснение. Кво беше писал Рема у другата тема - борбата със себе си и туй-онуй.frisky lioness написа: Ти затова си такава нерва
и силно импулсивен
Енергичен яко
с една дума:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
4avdar4e написа:Споко, бе, аз сложих тигана, ама тя рибата е още в морето
неам думи
и емотикони нямам, даже
ловнах се за теб щото поглеждам отвреме-навреме темата и
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Темата за деня
Е? Изяснили си въпроса?Капинчо написа:Това е МОЯТА тема за деня.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Не съм. Липсва ми твоето мнение.holi_day написа:Е? Изяснили си въпроса?Капинчо написа:Това е МОЯТА тема за деня.
Заради вълнението и трепета да посрещаш новия живот.Капинчо написа:Не съм. Липсва ми твоето мнение.
И точно щото имат куража да носят такава отговорност.
Идеалистичен отговор. Като мен.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Сега вече отговорът е пълен.holi_day написа:Заради вълнението и трепета да посрещаш новия живот.Капинчо написа:Не съм. Липсва ми твоето мнение.
Лека нощ!:-)
Лека!:-)Капинчо написа:Лека нощ!:-)
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ми не знам, питай ги.Капинчо написа:Защо мъже стават гинеколози?
Аз предпочитам да ходя при жени, така че и аз се чудя.
drun-drun...holi_day написа:Заради вълнението и трепета да посрещаш новия живот.Капинчо написа:Не съм. Липсва ми твоето мнение.
to bebeto samo izliza...
a edno vreme sa rajdali na nivata...
bez akusher-doctor...
ako trqbva da si govorim otkroveno...
nqma nikakwa chudesiq...
a ginekolozite sa chisto i prosto hirurzi.
-
Дядо Капинчо
А що в "Спешно отделение" понякога хирурзите викаха на помощ гинеколог, а?doktorka написа: a ginekolozite sa chisto i prosto hirurzi.
da im durji ekartiora...Капинчо написа:А що в "Спешно отделение" понякога хирурзите викаха на помощ гинеколог, а?doktorka написа: a ginekolozite sa chisto i prosto hirurzi.
-
Дядо Капинчо
Внимавай с професионалните термини, щото ако беше мъж можех да те разбера превратно.doktorka написа:da im durji ekartiora...Капинчо написа:А що в "Спешно отделение" понякога хирурзите викаха на помощ гинеколог, а?doktorka написа: a ginekolozite sa chisto i prosto hirurzi.
ПП Твоя екартьор "Варабьов" ли е?
"drun-drun..."doktorka написа:drun-drun...
to bebeto samo izliza...
bez akusher-doctor...
nqma nikakwa chudesiq...
Убеждаваш ме, че няма нужда от гинеколози изобщо ли или само от мъже с тая професия?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Може ли да ползвам подписа ти наопъки - трайно небягащ?holi_day написа: "drun-drun..."
Убеждаваш ме, че няма нужда от гинеколози изобщо ли или само от мъже с тая професия?
Както желаеш.Капинчо написа:Може ли да ползвам подписа ти наопъки - трайно небягащ?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
аз мъж ли съм?:shy:Капинчо написа:Внимавай с професионалните термини, щото ако беше мъж можех да те разбера превратно.doktorka написа:da im durji ekartiora...Капинчо написа:А що в "Спешно отделение" понякога хирурзите викаха на помощ гинеколог, а?doktorka написа: a ginekolozite sa chisto i prosto hirurzi.
разликата между гинеколог и акушер е....holi_day написа:"drun-drun..."doktorka написа:drun-drun...
to bebeto samo izliza...
bez akusher-doctor...
nqma nikakwa chudesiq...
( ти продължи)...
-
Дядо Капинчо
Тъй де. Аз кво казах - "ако беше мъж"doktorka написа:аз мъж ли съм?:shy:Капинчо написа:
Внимавай с професионалните термини, щото ако беше мъж можех да те разбера превратно.
Всъщност отде да знам, че не си мъж. Я докажи!:lol:
пита ли женицата?Капинчо написа:Тъй де. Аз кво казах - "ако беше мъж"doktorka написа:аз мъж ли съм?:shy:Капинчо написа:
Внимавай с професионалните термини, щото ако беше мъж можех да те разбера превратно.
-
Дядо Капинчо
Не женицата, а женичката. Разликата е огромна - съжаление vs любов.doktorka написа:пита ли женицата?Капинчо написа:Тъй де. Аз кво казах - "ако беше мъж"doktorka написа:аз мъж ли съм?:shy:Капинчо написа:
абсолютно ненасочена реплика.Капинчо написа: Не женицата, а женичката. Разликата е огромна - съжаление vs любов.
просто не помнех как и казваше...
mea culpa!