Ааа, аз днес съм на кайсии и джанки. Предупредил съм в къщи след 18 часа да няма никой в банята.doktorka написа:
те и мъжете гледам нещо са яли "попръжнато"..( както казваше братовчедката Берта...):rotfl24::rotfl24::rotfl24:
странна порода хора се въдят в софийския бизнес парк
-
Дядо Капинчо
Re: странна порода хора се въдят в софийския бизнес парк
Божееее, съвсем изнагляхте!zmeu написа:от очаквам да даваш оговориМнемозина написа:А какво се правят?
а не да питаш
съвсем се разпуснахте
Днес предлагам само въпроси.
Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма го. Не го търсиМнемозина написа:Божееее, съвсем изнагляхте!zmeu написа:от очаквам да даваш оговориМнемозина написа:А какво се правят?
а не да питаш
съвсем се разпуснахте
Днес предлагам само въпроси.
Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
играе карти в кръчмата и псува якоооооо!Мнемозина написа:Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Нема го. Той е у първи том.Мнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
уехал да геМнемозина написа:Днес предлагам само въпроси.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Казва сеzmeu написа:уехал да геМнемозина написа:Днес предлагам само въпроси.
"далига"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
И не само мъжетеdoktorka написа: те и мъжете гледам нещо са яли "попръжнато"..( както казваше братовчедката Берта...):rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аз днес кви каруцарски ги редих... нема ме познаеш
Ей, на, и Къпина се чуди как написах разни думи, пу-пу, ужас, ужас (само 2 пъти!!!):rotfl24:
И къде е онази на раздора.Мнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
Всъщност балига (1, 2 и т.н., сетих се за картата на Аве-то)frisky lioness написа: Казва се
"далига"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Грешката е моя:shy:4avdar4e написа:Всъщност балига (1, 2 и т.н., сетих се за картата на Аве-то)frisky lioness написа: Казва се
"далига"
Сефте
Буквите никога не са там, където са пръстите ми:mad:

и се научи да питаш като хоратаМнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
не къде е
а защо го няма
всеки може да отговаря
не всеки може да задава въпроси
видя ли че не е лесно
хич даже
Ами някъде край Арес, но и него го няма.vyara написа:И къде е онази на раздора.Мнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
Panta rhei...
Защо го няма знам.zmeu написа:и се научи да питаш като хоратаМнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.
не къде е
а защо го няма
всеки може да отговаря
не всеки може да задава въпроси
видя ли че не е лесно
хич даже
Panta rhei...
Има го, ама сега видях, че тя е по-горе из клоните.Мнемозина написа: Ами някъде край Арес, но и него го няма.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ерида. Там е някъде на третия ред, така да се каже:winkw:vyara написа:И къде е онази на раздора.Мнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.

А кое те кара да седнеш да започнеш да си мислиш, че знаеш, м?Мнемозина написа: Защо го няма знам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има го:blum:Мнемозина написа:Ами някъде край Арес, но и него го няма.vyara написа:И къде е онази на раздора.Мнемозина написа: Например: къде е Зевс в това родословно дърво, че ми се върза погледът да го търся.

син е на кронос и реяМнемозина написа:къде е Зевс в това
добави го веднага в табличката
някой е искал да го злепостави и го е изхвърлил нарочно от табличката
Да, и аз ги видях. Не са много братско-сестрински разположени наистина.vyara написа:Има го, ама сега видях, че тя е по-горе из клоните.Мнемозина написа: Ами някъде край Арес, но и него го няма.
Последно промяна от Мнемозина на 11.07.08, 15:35, променено общо 1 път.
Panta rhei...
защоМнемозина написа: Защо го няма знам.
да си дойдем на местата
Абе както не мога да задавам въпроси, вече трети път ми отговаряш все на същия, дето не съм го задала правилно.zmeu написа:син е на кронос и реяМнемозина написа:къде е Зевс в това
добави го веднага в табличката
някой е искал да го злепостави и го е изхвърлил нарочно от табличката
Panta rhei...
абе за вас няма ли Ctrl+Fvyara написа:Има го, ама сега видях, че тя е по-горе из клоните.Мнемозина написа: Ами някъде край Арес, но и него го няма.
ами се кьорите
Не съм започнала, продължавам.vyara написа:А кое те кара да седнеш да започнеш да си мислиш, че знаеш, м?Мнемозина написа: Защо го няма знам.
Panta rhei...
и все различни отговориМнемозина написа:Абе както не мога да задавам въпроси, вече трети път ми отговаряш все на същия, дето не съм го задала правилно.
видя ли как ме обърка
запелтечих чак
Аха, обърках времената. Ми да, правилно отговаряш. Кво иска оня.Мнемозина написа: Не съм започнала, продължавам.
Искаш отговор? От мен? Днес?zmeu написа:защоМнемозина написа: Защо го няма знам.
да си дойдем на местата
Добре, правя изключение: защото е навсякъде.
Предполагам, че там, където има плюсче без име, се подразбира Зевс.
Сега ще проверя.
Panta rhei...
Благодаря!vyara написа:Аха, обърках времената. Ми да, правилно отговаряш. Кво иска оня.Мнемозина написа: Не съм започнала, продължавам.
Питай него.
Panta rhei...
Добре, добре, аз съм виновна, признавам.zmeu написа:и все различни отговориМнемозина написа:Абе както не мога да задавам въпроси, вече трети път ми отговаряш все на същия, дето не съм го задала правилно.
видя ли как ме обърка
запелтечих чак
Отзадавам си въпроса.
То вече не го и помня.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
навсякъде ли където има +Мнемозина написа: Предполагам, че там, където има плюсче без име, се подразбира Зевс.
Сега ще проверя.
много зевсове се навъдили в тази таблица
а - | какво означават
сериозното вътре ...vyara написа:А кое те кара да седнеш да започнеш да си мислиш, че знаеш, м?Мнемозина написа: Защо го няма знам.
второто аз....
днес казах на една дружка :"знаем само аз и второто ми аз"
и тя искрено се изненада че може да има друг човек дет да е спечелил тази титла:rotfl24:
- Света вода ненапита
а този Пендел
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Хич и не питай.zmeu написа:навсякъде ли където има +Мнемозина написа: Предполагам, че там, където има плюсче без име, се подразбира Зевс.
Сега ще проверя.
много зевсове се навъдили в тази таблица
а - | какво означават
Panta rhei...