Щото че сме все уникални, е ясно.
И че сме ненормални, също се разбра.
Обаче...
именно де, щот всички сме си просто уникум, по тва си приличамеМнемозина написа:По какво си приличаме тук всичките?
Обаче...

Виж сега, по правилата на старата задруга ти си бабата, демек жената на най-стария в задругата. Та по правилата на задругата, "бабата има право да покори (поукори) останалите младши членове и даже да попцувя".4avdar4e написа:много интелигентни, самотни (всеки по своему и в най-хубавия смисъл), търсещи, питащи..
споделяне.
П.П. нема па да пиша главни букви, пък!!! и ще си псувам на воля, пък. ако искам
doktorka написа: hubu de..sq az ne sum piqnica..
izvrateno "neshto" li e seksa?
pitam...samo
Мнемозина написа:По какво си приличаме тук всичките?
Обаче...
doktorka написа:hubu de..sq az ne sum piqnica..Капинчо написа:Богати души - беден свят.
Все нещо не ни достига и си го търсим.
Понякога го намираме, понкога не.
Е, има и прото пияници и извратеняци!:lol:
izvrateno "neshto" li e seksa?
pitam...samo
не мисля.Rain написа:Пристрастеност към нета![]()
Добро утро Мнемо!
snowprincess написа:не си приличаме

ама не си си научила урока.4avdar4e написа:Мдам, потвърждавам..doktorka написа: а трябва.
мнооооого можеш да научиш от мен...
но не си знаеш интереса...
Ако и те (по)слушах, колко по-леко щеше да ми е днес..Нищо, де, то не се губи, познанието идва с болка. А днес съм с една идея по-умна
doktorka написа:колкото по-глупава,толкова по-щастлива.
примери наоколо ...колкото искаш!
п.с. отличничка си.Я глей как всички ахнахме като те видяхме!
По манията за величие.Мнемозина написа:По какво си приличаме тук всичките?![]()
всички при Д-р Бояджиев!esti написа:По манията за величие.Мнемозина написа:По какво си приличаме тук всичките?![]()
Бе той не беше ли спец по тия дето не им стават пишките?doktorka написа:всички при Д-р Бояджиев!esti написа:По манията за величие.Мнемозина написа:По какво си приличаме тук всичките?![]()
тва е!
:rotfl24::rotfl24:
а нима мислиш че това би било лоша идея?Капинчо написа:Бе той не беше ли спец по тия дето не им стават пишките?doktorka написа:всички при Д-р Бояджиев!esti написа:По манията за величие.Мнемозина написа:По какво си приличаме тук всичките?![]()
тва е!
Бостанджиев, бе, найш къв готин мъж е, пък и роден познай кога??? Дааа, с него сме на един денdoktorka написа: всички при Д-р Бояджиев!
тва е!
Ааа, не. ОбъркАл съм се. Оня беше Бостанджиев. Той е известен като Мадлен Алгафари - тя по душичките, той по пишките.doktorka написа:
а нима мислиш че това би било лоша идея?
всички при Д-р Бояджиев!
4avdar4e написа:Бостанджиев, бе, найш къв готин мъж е, пък и роден познай кога??? Дааа, с него сме на един денdoktorka написа: всички при Д-р Бояджиев!
тва е!
На море е сега, не може при него
Caecus non iudicat de coloreSemiramis написа:4avdar4e написа:Бостанджиев, бе, найш къв готин мъж е, пък и роден познай кога??? Дааа, с него сме на един денdoktorka написа: всички при Д-р Бояджиев!
тва е!
аз па не разбирам какво ви пречат извънземните
чаве,4avdar4e написа:Бостанджиев, бе, найш къв готин мъж е, пък и роден познай кога??? Дааа, с него сме на един денdoktorka написа: всички при Д-р Бояджиев!
тва е!
Капинчо написа:Caecus non iudicat de coloreSemiramis написа: аз па не разбирам какво ви пречат извънземните
Съфамилници са, моля, моляКапинчо написа: Бе той не беше ли спец по тия дето не им стават пишките?
Е нема само Рем да ми говори за модус гювенди.Semiramis написа:ееееееееееее не!
Рем, не може ли до кредора да сложите и някакъв транлатор от латински
ПП.
Проверих! Съгласна!
Много умни били, тия ...латинците
невъзможна стана тая тема ...4avdar4e написа:Съфамилници са, моля, моляКапинчо написа: Бе той не беше ли спец по тия дето не им стават пишките?Единият е Румен (тоя с пишките, ох, чакай, че тука има фонов шум...
ако не ме досрамее, ще го разкажа), а другият е Владо...
сссссссссссссссссссссссссссссссссКапинчо написа:Е нема само Рем да ми говори за модус гювенди.Semiramis написа: ПП.
Проверих! Съгласна!
Много умни били, тия ...латинците
Абе пиши го на моя сметка.Semiramis написа: невъзможна стана тая тема ...
кажи, пък няма да четем
Капинчо написа:Абе пиши го на моя сметка.