Съжалявам, нямам сега време да ги обработвам, намалявам и т.н., ама пък да се изфукам имам време

Ох, ма, Холиту, найш как ме разсмя..holi_day написа:Първата и втората снимка ми напомниха на едно отдавнашно пътуване... Детето ни беше на ок.2г., но постоянно търчеше нанякъде, сякаш не можеше да ходи, а само да тича. На една гара отивам за билети, а мъжът ми на шега откачил от едната страна дългата дръжка на сака и я закачил на панталоните на детето. Връщам се след няколко минути и заварвам няква бабка как му се кара къф родител е, та така си е вързал детето за чантата.
А ти, чаве, с ногу яко въже си вързала детенцето.
Единият син е правил снимки, другият кротко седял вързан, най-мъничкото хлапенце кротувало, а дали чаве-то е слушала тия добри дечица?:blum:
Чаве, предай моите адмирации на Филчо4avdar4e написа:Съжалявам, нямам сега време да ги обработвам, намалявам и т.н., ама пък да се изфукам имам време

Благодаря и предадох!frisky lioness написа: Чаве, предай моите адмирации на Филчо![]()
![]()
![]()
За тези и за другите, които видях в темата с РД:-)
Прекрасни са, а портретите......нямам думи.
Браво!!!!!
Ученото си е учено:winkw:4avdar4e написа:
Благодаря и предадох!
Той ми разказваше как преподавателя им по фотография ги учи да "виждат" снимката, преди да я щракнат. Това е и една от причините да снимат с лентов, а не с цифров апарат. Аз определено бях впечатлена като видях резултатите

искам и аз на ваш`то море4avdar4e написа:Много се кефя на снимките на баткото, правени са с лентов фотоапарат, няма никаква обработка..