Точно. Само дето шизофрениците не водят битки със самите себе си, защото рядко осъзнават кои са.Макаров написа:нАуката има отговор за битките със самия себе си.
Шизофрения!
Приказка за Нея
Тъкмо се чудех дали да не запиша философия в СУ тази година. Една от шефките във факултета ме навиваше, май нямат голям наплив от студенти там.Remmivs написа:Всичко тече. Всичко е едно.Макаров написа:То едва ли има човек, който да знае кой е.
Но това вече е съвсем друга песен. Доколкото философията е ненаука.
Вижте кво, дайте наред да я караме.Амаранта написа:Remmivs написа:Този, който нахраниш. Пътят е едно вечно разлонение.Амаранта написа:Единакът?:winkw: Натам ли е пътят?
А кой решава, кого ще нахрани? Пак стигаме до първия ми въпрос.
Кой кого ще храни е последващ въпрос. Нека изясним основната теза за яйцето, кокошката и тяхната последователност и после ще стигнем и до хранителния режим.
молекулярна биология. същото е.Макаров написа:Абе учи ми се нещо, ама още не знам какво, иначе мога да умра от скука.Remmivs написа:Модус операнди не е като модус вивенди.Макаров написа:Тъкмо се чудех дали да не запиша философия в СУ тази година. Една от шефките във факултета ме навиваше, май нямат голям наплив от студенти там.
въпрос на ..очи
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Макаров написа:Вижте кво, дайте наред да я караме.
Кой кого ще храни е последващ въпрос. Нека изясним основната теза за яйцето, кокошката и тяхната последователност и после ще стигнем и до хранителния режим.
това па е толкова просто - един мутирал птеродактил снесъл яйце. и от него изскочила кокошката.
В интерес на истината ми се учи физика, ама съм зле с математиката. Щото друго си е да обяснявам, че съм специализирал квантова физика например. Звучи много нАучно някак си.Semiramis написа:молекулярна биология. същото е.Макаров написа:Абе учи ми се нещо, ама още не знам какво, иначе мога да умра от скука.Remmivs написа:Модус операнди не е като модус вивенди.Макаров написа:Тъкмо се чудех дали да не запиша философия в СУ тази година. Една от шефките във факултета ме навиваше, май нямат голям наплив от студенти там.
въпрос на ..очи:lol::lol:
само не се пробвай в архитектурата заради добро рисуване...Макаров написа:В интерес на истината ми се учи физика, ама съм зле с математиката. Щото друго си е да обяснявам, че съм специализирал квантова физика например. Звучи много нАучно някак си.Semiramis написа: молекулярна биология. същото е.
вземи учИ нещо, от което няма да пострадат хора...
на първо време това ми е съветът към теб
Искам да уча за кеф. Не за кариера или научни постижения. Просто за кеф!Semiramis написа:само не се пробвай в архитектурата заради добро рисуване...Макаров написа:В интерес на истината ми се учи физика, ама съм зле с математиката. Щото друго си е да обяснявам, че съм специализирал квантова физика например. Звучи много нАучно някак си.Semiramis написа: молекулярна биология. същото е.
То и писането тук си е чиста философия, ама тове е въпрос на друг разговор.Remmivs написа:Квантовата физика е чиста философия.Макаров написа:В интерес на истината ми се учи физика, ама съм зле с математиката. Щото друго си е да обяснявам, че съм специализирал квантова физика например. Звучи много нАучно някак си.
и моята, но като сме тръгнали ди философстваме - нали си наясно, че една наука няма да те задоволиМакаров написа:Искам да уча за кеф. Не за кариера или научни постижения. Просто за кеф!Semiramis написа:само не се пробвай в архитектурата заради добро рисуване...
по-скоро някоя "културна" специалност - изкуствата са вечни...
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
няма бе.4avdar4e написа:Нямало шизофрения, имало други разни -френии... Найш ква стройна теза имаdoktorka написа: няма?
има луди и повече луди?
Пък психиатрите, като не знаят кво му е точно на пациента, казвали "шизофрения".. една вечер просто се попиках от смях с тая му теория
нали ти казах
луди и повече луди.
аз сериозно ти пиша...
Капинчо написа:Remmivs написа:
Модус операнди не е като модус вивенди.
Бааамааааму!:blink:
И що не каза по-рано?:lol:
върви ли с гръб към стената?4avdar4e написа:Тъй де, той докторът е клиничен психиатър (и в спешно работи..), аз също сериозно. Просто беше адски готин като го обясняваше...doktorka написа: няма бе.
нали ти казах
луди и повече луди.
аз сериозно ти пиша...
и не се ръкува с пациентите?
всичките ми асистенти бяха така....
ти нали разбираш колко е трудно?
снощи имах една сладка баба на 89 години.
не може да говори добре...( малък удар)
започва да говори, ти седиш и я чакаш да ти каже квото там...
и зяпаш и ти с нея..аха ,аха и ти да проговориш...
и като не го каже и двете разочаровани.
стоим и двете с отворени усти.
та се развеселихме и двете.
а представяш ли си горкият Д-р.Бояджиев?
"Извънземните ми говорят..."
и ти трябва сериозно да ги попиташ:"какво ти казват?"
Според мен не е.4avdar4e написа:а то се случва в душите, сърцето и мозъка. мдам. но е личен избор. или греша???Мнемозина написа: Не е войната основното, а изгнаничеството.
Изгнаничеството да избягаш.
Изгнаничеството да останеш...
То е нещо, зададено предварително.
Сигурно от извънземните.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
мдам...Капинчо написа:Imprimatur Secretum Veritas MisteriumМнемозина написа: Disciplina disciplinarium.
съгласна съм и с двама ви...
-
Дядо Капинчо
Капинчо, ама ти си сменил подписа!!!!Капинчо написа: Cuneus cuneum trudit
-
Дядо Капинчо