Ще е готино.
Ще е готино.
Ще е готино, ако гръмне още някой склад на военните. На парада на 6-ти май бяха ебати жалката картинка. Някой има ли идея, за чий х*й ни е армия.
В смисъл, от кого точно ще ни пази, и как точно ще стане това.
Re: Ще е готино.
такава държава - такава армия

http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Абе държавата си ни е екстра. На мен лично много ми харесва и за нищо на света не бих живял на друго място. Ама за какво ни е армия?Semiramis написа:такава държава - такава армия
според теб на другите дължави защо им е армията? питам само.
Ами да си хранят военните.Semiramis написа:според теб на другите дължави защо им е армията? питам само.
Според теб, с тия 3 (три) изтребителя кой точно ще спрем.
А....имаме и 7 нови БТР-а. Шест са в Афганистан и един в София. Имаме и мощен подводен флот. Даже едната подводница вече плува.
То още кво въоръжение имаме, ама ше си трая, че е военна тайна.
Чудя се само, що не си купим и един самолетоносач!
ок.
няма нужда да изреждаш сега кое е наред в държавата.
държа си на изказването, че са свързани.
думата ти беше че искаш още нещо да избухне. защо?
"онзи" инцидент е заради далавера/немарливост/форс-мажор
Е това е хубаво, че поне ти вече знаеш защо е "онзи" инцидент. Щото всички се чудят и маят още.Semiramis написа:ок.
А относно избухването, ми вместо военни поделения, може на тяхно място да вдигнем МОЛ-ве.
Макаров написа:Е това е хубаво, че поне ти вече знаеш защо е "онзи" инцидент. Щото всички се чудят и маят още.Semiramis написа:ок.
А относно избухването, ми вместо военни поделения, може на тяхно място да вдигнем МОЛ-ве.
да, аз живея много леко като имам по-малко въпроси и много ясни отговори.
в Пловдив да не е по-добре като цяло тепе събориха, за да правят Мол...
като ти казвам че е от държавата ...
Абе виж сега, към 8 тази вечер ще ходим близо до София на барбекю. Та в тази връзка трябваше да убия 1-2 часа време. Ти не се връзвай на всичко, което пиша.Semiramis написа:Макаров написа:Е това е хубаво, че поне ти вече знаеш защо е "онзи" инцидент. Щото всички се чудят и маят още.Semiramis написа:ок.
А относно избухването, ми вместо военни поделения, може на тяхно място да вдигнем МОЛ-ве.:lol::lol:
да, аз живея много леко като имам по-малко въпроси и много ясни отговори.
и молове ще ви направят
в Пловдив да не е по-добре като цяло тепе събориха, за да правят Мол...
като ти казвам че е от държавата ...
Но все пак много си харесвам държавата, това сериозно го пиша.
Аз пък си харесвам родината, но мразя държавата, казвала съм го неведнъж.. Тва за след барбекютоМакаров написа: Но все пак много си харесвам държавата, това сериозно го пиша.
на колко години беше?Макаров написа:Ще е готино, ако гръмне още някой склад на военните. На парада на 6-ти май бяха ебати жалката картинка. Някой има ли идея, за чий х*й ни е армия.
щото със сигурност не си ходил в казарма.
спокоМакаров написа:Абе виж сега, към 8 тази вечер ще ходим близо до София на барбекю. Та в тази връзка трябваше да убия 1-2 часа време. Ти не се връзвай на всичко, което пиша.
говорим си
и армията е скапана, ма ще го кажа в друга тема
ако ти горят ушите до барбекюто - не е от мен
-
Дядо Капинчо
Важното е да не го сърби дупето.Semiramis написа:спокоМакаров написа:Абе виж сега, към 8 тази вечер ще ходим близо до София на барбекю. Та в тази връзка трябваше да убия 1-2 часа време. Ти не се връзвай на всичко, което пиша.
говорим си
и армията е скапана, ма ще го кажа в друга тема:lol::lol:
![]()
ми ,според вица, важно е да не пие много...Капинчо написа:Важното е да не го сърби дупето.Semiramis написа:спокоМакаров написа:Абе виж сега, към 8 тази вечер ще ходим близо до София на барбекю. Та в тази връзка трябваше да убия 1-2 часа време. Ти не се връзвай на всичко, което пиша.
говорим си
и армията е скапана, ма ще го кажа в друга тема:lol::lol:
![]()
че на сутринта не се знае...
вие ще му препоръчате доктор, и за след..
сигурна съм
:lol::lol:
сигурна съм
казва се проктолог...Semiramis написа:вие ще му препоръчате доктор, и за след..
сигурна съм
( Капинчо, знаеш ли някой?)
doktorka написа:
този беше за отходните или? ...
Чичко Норбеков разправяше, че се чувствал като проктолог, на души обаче, като влезе при него умник
Последно промяна от Semiramis на 12.07.08, 20:36, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Знам - отец Лаврентий от Троянския манастир.doktorka написа:казва се проктолог...Semiramis написа:вие ще му препоръчате доктор, и за след..
сигурна съм
( Капинчо, знаеш ли някой?)
Semiramis написа:ахм...doktorka написа:
този беше за отходните или? ...
Чичко Норбеков разправяше, че се чувствал като проктолог на души, обаче, като влезе при него умник
аз само да кажа...
ако го намяше това ,значи, местенце...каква е алтернативата?
трябва да сме уважителни към природата,
.
ми да!
затова ви се чудя - нито от извънземни имате страх /ти/
нито от Господа/ Капинчо/
па те са си Природа и двете

ми да!
и ти ли говориш с тях?Semiramis написа:.
ми да!
и какво ти казват?
както ме цепи тиквата-дано да мине от смях
doktorka написа:и ти ли говориш с тях?Semiramis написа:.
ми да!
и какво ти казват?
:rotfl24::rotfl24:
- snowprincess
кво пиете там при главобол, както е по филмите - аспирин ли?doktorka написа: както ме цепи тиквата-дано да мине от смях
мен вече само от аулина ми минава, а четох, че в някои страни го били забранили

Не знам в коя тема да го пусна, затова тук /Макаров, извинявай
/ :
The TAF Bible
Coming soon to a bookstore near you. Some excerpts...
And on the eighth day, God created the theologian. His job was to go about the garden and find profound truths. One day, as he was walking in the garden, he thought he had made a great discovery. He took it to Adam, and when Adam saw it, he called it by its name, b------t.
Now the serpent was concerned that the theologian had been created more cunning than he. So one day, the serpent approached the theologian to tempt him. "Did God say there was any tree you must not eat from?" He asked. "The tree in the middle of the garden, so Adam tells me." "Why listen to him? If God did not tell you himself, surely it must not be wrong." "You have wisdom. I will go and eat of the tree." So the theologian went and ate, and then gave some to Adam. The serpent was then satisfied that he was the most cunning of God's creatures.
When God asked Adam why he had eaten of the fruit, he said to God, "I only ate because the theologian, whom you gave me, gave some to me to eat." "Why did you do such a thing?" God asked him. "I only ate because I didn't hear you say it personally. Why didn't you tell me?" Then God said, "You never asked me."
And the theologian said to the people, come, let us take these simple truths and cram them into books. Then we will stack the books one on top of the other and build a giant tower to heaven. The theologian called the tower the Summa Babelogica. When God saw the tower, his wrath was kindled against the theologian, and he said, "Come, let us go down there and confuse them, that they may not undestand." However, realizing that the theologian was already confused, he confused the speech of the people so that they could not understand him.
And when Moses came down from the mountain, and saw the people worshipping the calf, he threw down the tablets, breaking them. The theologian looked at the broken pieces and said, "The Law has been destroyed! Dance with joy, O Israel!" Incensed, Moses threw the theologian and the calf into the furnace. The theologian was returned unscathed. And God said to Moses, "This one cannot be destroyed by earthly fire." And Moses said, "Have mercy on your people, Lord!" So God remade the tablets that Moses had broken, and said "Amen, amen, I say to you, not one tittle of the law shall he ever be able to change."
When Joshua came to Jericho, he gave a bullhorn to the theologian, telling him to march around the city for seven days, preaching to the people. On the seventh day, the people of the city blew up the walls and ran and slaughtered themselves on the swords of the Israelites, unable to take it anymore.
The disciples asked Jesus why they had not been able to cast out the devil from the theologian. Jesus replied, "this kind can only be driven out by prayer and fasting."
If you come forward to serve the Lord, prepare yourself for the dissident. Set your heart right and do not be hasty in times of screaming. Cleave to the Lord and do not listen to them, that you may be honored at the end of your life. Reject whatever they bring upon you, and in their temper-tantrums be patient. For gold is tested in fire, and acceptable men in the furnace of vitriol. Trust in the Lord and he will help you.
Therefore, you have excuse, o people, whoever you are, because the theologian tells you so. We know that the judgment of God never falls upon those who believe that they are good people, for God will judge everyone according to their self-image.
This is an april fool's joke. Extra points though if you can figure out what TAF means, and what passages have been used for the last 2 entries.
The TAF Bible
Coming soon to a bookstore near you. Some excerpts...
And on the eighth day, God created the theologian. His job was to go about the garden and find profound truths. One day, as he was walking in the garden, he thought he had made a great discovery. He took it to Adam, and when Adam saw it, he called it by its name, b------t.
Now the serpent was concerned that the theologian had been created more cunning than he. So one day, the serpent approached the theologian to tempt him. "Did God say there was any tree you must not eat from?" He asked. "The tree in the middle of the garden, so Adam tells me." "Why listen to him? If God did not tell you himself, surely it must not be wrong." "You have wisdom. I will go and eat of the tree." So the theologian went and ate, and then gave some to Adam. The serpent was then satisfied that he was the most cunning of God's creatures.
When God asked Adam why he had eaten of the fruit, he said to God, "I only ate because the theologian, whom you gave me, gave some to me to eat." "Why did you do such a thing?" God asked him. "I only ate because I didn't hear you say it personally. Why didn't you tell me?" Then God said, "You never asked me."
And the theologian said to the people, come, let us take these simple truths and cram them into books. Then we will stack the books one on top of the other and build a giant tower to heaven. The theologian called the tower the Summa Babelogica. When God saw the tower, his wrath was kindled against the theologian, and he said, "Come, let us go down there and confuse them, that they may not undestand." However, realizing that the theologian was already confused, he confused the speech of the people so that they could not understand him.
And when Moses came down from the mountain, and saw the people worshipping the calf, he threw down the tablets, breaking them. The theologian looked at the broken pieces and said, "The Law has been destroyed! Dance with joy, O Israel!" Incensed, Moses threw the theologian and the calf into the furnace. The theologian was returned unscathed. And God said to Moses, "This one cannot be destroyed by earthly fire." And Moses said, "Have mercy on your people, Lord!" So God remade the tablets that Moses had broken, and said "Amen, amen, I say to you, not one tittle of the law shall he ever be able to change."
When Joshua came to Jericho, he gave a bullhorn to the theologian, telling him to march around the city for seven days, preaching to the people. On the seventh day, the people of the city blew up the walls and ran and slaughtered themselves on the swords of the Israelites, unable to take it anymore.
The disciples asked Jesus why they had not been able to cast out the devil from the theologian. Jesus replied, "this kind can only be driven out by prayer and fasting."
If you come forward to serve the Lord, prepare yourself for the dissident. Set your heart right and do not be hasty in times of screaming. Cleave to the Lord and do not listen to them, that you may be honored at the end of your life. Reject whatever they bring upon you, and in their temper-tantrums be patient. For gold is tested in fire, and acceptable men in the furnace of vitriol. Trust in the Lord and he will help you.
Therefore, you have excuse, o people, whoever you are, because the theologian tells you so. We know that the judgment of God never falls upon those who believe that they are good people, for God will judge everyone according to their self-image.
This is an april fool's joke. Extra points though if you can figure out what TAF means, and what passages have been used for the last 2 entries.
Казвам й разни полезни неща обикновено.doktorka написа:и ти ли говориш с тях?Semiramis написа:.
ми да!
и какво ти казват?
:rotfl24::rotfl24:
Panta rhei...
моите извънземни са по-добри от твоите...Semiramis написа:че съм най-умната и най-красивата, какво друго
:lol:
Често ли те боли?snowprincess написа: мен вече само от аулина ми минава
ще се бием за Айвънхоу!doktorka написа:моите извънземни са по-добри от твоите...Semiramis написа:че съм най-умната и най-красивата, какво друго
Отдавна те усещам теб
айде вземи и него
Последно промяна от Semiramis на 12.07.08, 20:53, променено общо 1 път.
Vioxx-a забраниха,snowprincess написа:кво пиете там при главобол, както е по филмите - аспирин ли?doktorka написа: както ме цепи тиквата-дано да мине от смях
мен вече само от аулина ми минава, а четох, че в някои страни го били забранили
Celebrex-a още го продават.
Аулина е от същата група.
спя.
добре че на мен не казваш...Мнемозина написа:Казвам й разни полезни неща обикновено.
иначе немаше да имам стигане...
ако прибавя и добрина към прелестния си характер...
мо молим ви се!
той отдавна се е дал...Semiramis написа:ще се бием за Айвънхоу!doktorka написа:моите извънземни са по-добри от твоите...Semiramis написа:че съм най-умната и най-красивата, какво друго
Отдавна те усещам теб
айде вземи и него
doktorka написа:
той отдавна се е дал...
и на мен..и на мен...
ама спирам, да не го извикам телепатично
и да ни раздаде номерчета
Ти и така нямаш стигане.doktorka написа:добре че на мен не казваш...Мнемозина написа:Казвам й разни полезни неща обикновено.
мо молим ви се!
:rotfl24:
То затова и нищо не ти казвам.
Panta rhei...
на втората обиколка...Мнемозина написа:Ти и така нямаш стигане.doktorka написа:добре че на мен не казваш...Мнемозина написа:Казвам й разни полезни неща обикновено.
мо молим ви се!
:rotfl24:
То затова и нищо не ти казвам.
ми на теб ми!Semiramis написа:doktorka написа:
той отдавна се е дал...
и на мен..и на мен...
ама спирам, да не го извикам телепатично![]()
и да ни раздаде номерчета
аз да нямам 100 ръце!
а...вие, докторите, имате едни инструменти ..де да знам...doktorka написа: аз да нямам 100 ръце!
Да, нещата се въртят в кръг обикновено.doktorka написа: на втората обиколка...
Panta rhei...
- snowprincess
Semiramis написа:а...вие, докторите, имате едни инструменти ..де да знам...doktorka написа: аз да нямам 100 ръце!
p.s. you saw this coming?:rotfl24:
ми един заек и няколко костенурки...Мнемозина написа:Да, нещата се въртят в кръг обикновено.doktorka написа: на втората обиколка...
да цитираме философите...