Може ли на латински.Капинчо написа:Когато една жена върви с наведена глава, значи има любовник и се срамува.esti написа:Сега се чудя ако някой ми каже, че съм хубава как да реагирам....Капинчо написа: като жената - ако е верен, не е хубав, ако е хубав не е верен.
Обаче ако ми каже, че съм вярна направо ще му шибна един.
Когато една жена върви с вдигната глава, значи има любовник и се гордее.
Ерго - всяка жена, която има глава на раменете си си има любовник.
Ще е готино.
Re: Ще е готино.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Pelle sub agnina latitat mens saepe lupinaМнемозина написа:Може ли на латински.Капинчо написа: Когато една жена върви с наведена глава, значи има любовник и се срамува.
Всъщност жена, която има глава на раменете си просто се радва на любовника си и изобщо не и минават мисли за гордост или срам.Мнемозина написа: Когато една жена върви с наведена глава, значи има любовник и се срамува.
-
Дядо Капинчо
Винаги съм се доверявал на професионалистите.esti написа: Всъщност жена, която има глава на раменете си просто се радва на любовника си и изобщо не и минават мисли за гордост или срам.
В лицето на кого в този случай?Капинчо написа:
Винаги съм се доверявал на професионалистите.
ако може да се добави "сама се радва"...esti написа:Всъщност жена, която има глава на раменете си просто се радва на любовника си и изобщо не и минават мисли за гордост или срам.Мнемозина написа: Когато една жена върви с наведена глава, значи има любовник и се срамува.
ще стане перфектно.
ти беше от Бургас нали?
-
Дядо Капинчо
Мисля, че ти се изказа доста компетентно и аз ти се доверявам.esti написа:В лицето на кого в този случай?Капинчо написа:
Освен това никога не съм имал любовник. Любовници да, но любовник - никога.
ПП Искам да кажа преди женичката.
на философте ...как на кого?!esti написа:В лицето на кого в този случай?Капинчо написа:
А аз не знаех, че професионално се занимавам с това, но щом будя такова доверие в теб, ок.Капинчо написа: Мисля, че ти се изказа доста компетентно и аз ти се доверявам.
Пак заповядай.
е как!esti написа:А аз не знаех, че професионално се занимавам с това, но щом будя такова доверие в теб, ок.Капинчо написа: Мисля, че ти се изказа доста компетентно и аз ти се доверявам.
Пак заповядай.
всички сме философи ,Ести!
и ся аз не съм ли?
-
Дядо Капинчо
Уфф....това е за темата с обединяващите признаци - до един сме праведници!!!doktorka написа:на философте ...как на кого?!esti написа:В лицето на кого в този случай?Капинчо написа:
Ангелчета сладки.
на видя ли колко е лесно!esti написа:Уфф....това е за темата с обединяващите признаци - до един сме праведници!!!doktorka написа:на философте ...как на кого?!esti написа:В лицето на кого в този случай?Капинчо написа:
Ангелчета сладки.
ела да видиш кво е като ти гори под опашката!:twisted:
Остава и от Огняново да е.Капинчо написа:Името на жена ми значи Пламък, та тя знае как да ми пали и поддържа огъня.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Мани го Капина много праведен, а говори за любовниците, като за трофеи някакви - срам, гордост...дрън дрън.doktorka написа:
на видя ли колко е лесно!
Не е тя.esti написа:Уфф....това е за темата с обединяващите признаци - до един сме праведници!!!doktorka написа:на философте ...как на кого?!esti написа:В лицето на кого в този случай?Капинчо написа:
Ангелчета сладки.
Спокойно.
Няма нужда.
Panta rhei...
esti написа:Мани го Капина много праведен, а говори за любовниците, като за трофеи някакви - срам, гордост...дрън дрън.doktorka написа:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Това като хубав или като верен превод да го броя?Капинчо написа:Pelle sub agnina latitat mens saepe lupinaМнемозина написа:Може ли на латински.Капинчо написа: Когато една жена върви с наведена глава, значи има любовник и се срамува.
Panta rhei...
аз се подписвам под "дрън дрън"...esti написа:Мани го Капина много праведен, а говори за любовниците, като за трофеи някакви - срам, гордост...дрън дрън.doktorka написа:
Коя не е?Мнемозина написа:
Не е тя.
Спокойно.
Няма нужда.
И коя е ТЯ?
Абе съвсем се омотах, тук един е надул чалгата и ме изнервя адски.
Давам му 10 мин.
Утре гледайте по новините....
Ми не е това онази тема, така че няма нужда от праведници чак.esti написа:Коя не е?Мнемозина написа:
Не е тя.
Спокойно.
Няма нужда.
И коя е ТЯ?
Абе съвсем се омотах, тук един е надул чалгата и ме изнервя адски.
Давам му 10 мин.
Утре гледайте по новините....
Panta rhei...
Баси, аз си мислех досега, че имам глава, но - ерго - имам тикваКапинчо написа: Ерго - всяка жена, която има глава на раменете си си има любовник.
Абе всичко е едно.Мнемозина написа:
Ми не е това онази тема, така че няма нужда от праведници чак.
Та да си дойдем на думата: жив ли е онзи с чалгата?esti написа:Абе всичко е едно.Мнемозина написа:
Ми не е това онази тема, така че няма нужда от праведници чак.
Panta rhei...
Смени чалгата с Форинър и намали децибелите т.е прояви разум и го помилвах.Мнемозина написа:
Та да си дойдем на думата: жив ли е онзи с чалгата?
Ти на карти ли гледаш или на боб?doktorka написа:на колко години беше?Макаров написа:Ще е готино, ако гръмне още някой склад на военните. На парада на 6-ти май бяха ебати жалката картинка. Някой има ли идея, за чий х*й ни е армия.
В смисъл, от кого точно ще ни пази, и как точно ще стане това.
щото със сигурност не си ходил в казарма.
Що реши, че не съм ходил в казармата?
Макаров написа:Ти на карти ли гледаш или на боб?doktorka написа:на колко години беше?Макаров написа:Ще е готино, ако гръмне още някой склад на военните. На парада на 6-ти май бяха ебати жалката картинка. Някой има ли идея, за чий х*й ни е армия.
Що реши, че не съм ходил в казармата?
а не питаш защо те целува, нали?
точно си мислех като си видиш темата какво ли ще кажеш
Не съм чел всичко по темата, случайно попаднах на нейния коментар.Semiramis написа:Макаров написа:Ти на карти ли гледаш или на боб?doktorka написа:на колко години беше?Макаров написа:Ще е готино, ако гръмне още някой склад на военните. На парада на 6-ти май бяха ебати жалката картинка. Някой има ли идея, за чий х*й ни е армия.
Що реши, че не съм ходил в казармата?:lol::lol:
а не питаш защо те целува, нали?
:lol::lol:
точно си мислех като си видиш темата какво ли ще кажеш:lol::lol::lol:
-
Дядо Капинчо
esti написа:Глупости на търкалета. Любовници-гаджета, кой не е имал преди да се ожени/омъжи. Как по друг начин се наричат хората, с които си бил преди да се бракуваш. Какъв срам, каква гордост, Ести? Земи се у ръце.doktorka написа:
а говори за любовниците, като за трофеи някакви - срам, гордост...дрън дрън.
ПРИЯТЕЛКИ им казват, КапинчоКапинчо написа:Глупости на търкалета. Любовници-гаджета, кой не е имал преди да се ожени/омъжи. Как по друг начин се наричат хората, с които си бил преди да се бракуваш. Какъв срам, каква гордост, Ести? Земи се у ръце.esti написа:
а говори за любовниците, като за трофеи някакви - срам, гордост...дрън дрън.
те не че са приятелки, ама ..по-така
пък тези след брака са КОЛЕЖКИ /или приятелки
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Ести, какво става? С какво те докачих, щото аз не разбрах? Не съм искал да го правя и бих ти се извинил, ама поне кажи с какво те подразних.esti написа: А ти си невинен, като новороден.
А иначе бих казал, че съм невинен. Не ми се влиза в подробности, но съм много далеч от така наречените бройкаджии.
И на мен не ми стана ясно, как ме определи като професионалистка, а Дарк изведнъж излезе вряла и кипяла.....и въобще откъде се появиха и бройкаджиите сега?Капинчо написа:Ести, какво става? С какво те докачих, щото аз не разбрах? Не съм искал да го правя и бих ти се извинил, ама поне кажи с какво те подразних.esti написа: А ти си невинен, като новороден.
А иначе бих казал, че съм невинен. Не ми се влиза в подробности, но съм много далеч от така наречените бройкаджии.
Говорихме за любовници нали?
Или това е равносилно на бройкаджийство?
Капине, вземи се в ръце бе рожбо невинна.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Това ли те обиди? Съжалявам! Не съм го видял така. Беше си най обикновена елементарна шега и няма нищо общо с каките по улиците, ако така си го схванала. Подозирам, че нещо по-сериозно те тормози напоследък и гледаш мрачно на шегите ми. Нали знаеш, че Капинчо не обижда деликатно, а пцува като каруцар.esti написа: И на мен не ми стана ясно, как ме определи като професионалистка, а Дарк изведнъж излезе вряла и кипяла.....и въобще откъде се появиха и бройкаджиите сега?
Говорихме за любовници нали?
Или това е равносилно на бройкаджийство?
Капине, вземи се в ръце бе рожбо невинна.
Това към Дарк също е шега. Даже сложих смайлик за по-сигурно.
Абе наистина ли не ме разбирате?!?
И това със Докторка е шега дето я нарекох свиня дванайсеткиня - влязох й в тона от "двете батареи" в "Чичовци".
И изобщо апелирам да се отнасяте към писаниците ми като към добронамерени (може и да не са сполучливи) шеги до доказване на противното.
Дай сега една лапа.
Friends?
-
Дядо Капинчо
Dark Angel написа:вряла и кипяла.... в минало време при това
тц, тц, тц.....
ПП/ аз имам любовник с който се гордея - ходя с високо вдигната глава
Че то тоя израз няма сегашно време. По-точно има, но с друг смисъл - "тя ври и кипи в работата си" е различно от "тя е вряла и кипяла в работата си".
Забравих да кажа - това за жените и любовниците е виц. Стар при това. Не съм го измислил аз.
Чети оттговора ми към Ести, че не ми се пише пак!
Гледам на шегите точно така, както изглеждат.Капинчо написа:
Това ли те обиди? Съжалявам! Не съм го видял така. Беше си най обикновена елементарна шега и няма нищо общо с каките по улиците, ако така си го схванала. Подозирам, че нещо по-сериозно те тормози напоследък и гледаш мрачно на шегите ми. Нали знаеш, че Капинчо не обижда деликатно, а пцува като каруцар.
Това към Дарк също е шега. Даже сложих смайлик за по-сигурно.
Абе наистина ли не ме разбирате?!?
И това със Докторка е шега дето я нарекох свиня дванайсеткиня - влязох й в тона от "двете батареи" в "Чичовци".
И изобщо апелирам да се отнасяте към писаниците ми като към добронамерени (може и да не са сполучливи) шеги до доказване на противното.
Дай сега една лапа.
Friends?
А за психоанализата няма да ти платя.
Капине, просто си говорим и изясняваме разни неща, не го бъркай с разваляне на отношения.
Лапа не мога да ти дам, защото разполагам само с нежна ръка с изящен маникюр.