Честит празник на Ивайла!
Честит празник на Ивайла!
Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!

Re: Честит празник на Ивайла!
Супер, а коя е Ивайла. Да не е Бакалова?Remmivs написа:Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!
-
Дядо Капинчо
Тъй, тъй. Коя е Ивайла?Макаров написа:Супер, а коя е Ивайла. Да не е Бакалова?Remmivs написа:Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!
честит празник Ивайла!Капинчо написа:Тъй, тъй. Коя е Ивайла?Макаров написа:Супер, а коя е Ивайла. Да не е Бакалова?Remmivs написа:Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!
кой ще и каже на Ивайла, че сме и честитили?
Като съ появи, тогава шъ й честитя аз.
Иначе ми е извън културния форумен календар, дет го чествам.
Иначе ми е извън културния форумен календар, дет го чествам.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Житената Питка
- BOFH
В тоя ред на мисли - честит празник и на Петко!Remmivs написа:Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Както винаги - и след няколко фъргания на бобеца и гледане в кристалната сфера пак не ми стана ясно коя е момата, на която нещо си честитим - и тук не разбрах за какво иде реч, ама - жива и здрава да е, права, корава и т.нт.
Б@си, почвам да си мисля, че половината вече имате старчески отклонения
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ми има я в календара и понеже сме дисциплинирани...maggot написа:Както винаги - и след няколко фъргания на бобеца и гледане в кристалната сфера пак не ми стана ясно коя е момата, на която нещо си честитим - и тук не разбрах за какво иде реч, ама - жива и здрава да е, права, корава и т.нт.
Panta rhei...
И аз това се чудяАмаранта написа:Хайде за сега да се спрем на "криза на средната възраст",
че какво ще ни остане за идните 20 - 30 години?!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
нероден Петко? той е другата седмицаЖитената Питка написа:В тоя ред на мисли - честит празник и на Петко!Remmivs написа:Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ааааа, сФанАх! ... мда.Мнемозина написа: Ми има я в календара и понеже сме дисциплинирани...![]()
А тва за дисциплината - молимтися - тука има всичко друго, но не и дисциплина! Нали точно за тва са бори всеки - да я няма?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И той ли е рак?Semiramis написа:нероден Петко? той е другата седмицаЖитената Питка написа:В тоя ред на мисли - честит празник и на Петко!Remmivs написа:Да е жива и здрава и нека светлината бъде с нея, където и да е!
Аман...
Panta rhei...
ми да!Мнемозина написа:
И той ли е рак?
Аман...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Моля, моля!maggot написа:Ааааа, сФанАх! ... мда.Мнемозина написа: Ми има я в календара и понеже сме дисциплинирани...![]()
А тва за дисциплината - молимтися - тука има всичко друго, но не и дисциплина! Нали точно за тва са бори всеки - да я няма?
Аз винаги съм държала за реда и дисциплината (няма да прилагам линкове), за да мога да си ги нарушавам.
Panta rhei...
аз ще й кажаdoktorka написа: честит празник Ивайла!
кой ще и каже на Ивайла, че сме и честитили?
айде и тук честито и от мен !
много да си щастлива и обичана
а това е за теб - чака те вкъщи да дойдеш да си го вземеш

Мнемозина написа: Моля, моля!
Аз винаги съм държала за реда и дисциплината (няма да прилагам линкове), за да мога да си ги нарушавам.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Наистина ме изненадахте с тези честитки! Благодаря ви! А за тези, които не ме познават, забравили са ме качествено или просто се чудят къде се губя - е, тук си бях, тук съм си и сега и май се очертава и да бъда да съм тук... Само ,че избрах уюта на сянката и лееекото прикритие, защото не се чувствам в силата си, когато ми се налага да съм публична личност. Това означава ли че не съм форумен тип??? Май да. Абе както и да е, на кой му пука?! Станах на 35 и се замислих дали съм вече леля (отдавна в магазините и по улиците не се обръщат към мен с "момичето" или "госпожице")... Ми май не се чувствам леля - това си отговорих. Обаче от друга страна не искам да си крия годините и/или да лъжа, че съм с 5-6-7 и т.н. по-млада. Истината е ,че се чувствам на около 28 и това ми харесва. Истината е, че съвсем сериозно си играя със сина си и съвсем не не се правя на сериозна в този момент. Истината е, че все още обичам приключенията, авантюрите и изненадите и най-вече обичам да се усмихвам! А вие ме усмихнахте! За което още веднъж ви БЛАГОДАРЯ! Приемете една скромна почерпка от мен и НАЗДРАВЕ! 
P.S. Страшен слънчоглед! Искам гоооооооооо! Откога дебна аз една нива, ама все не ми дава сърце....
P.S. Страшен слънчоглед! Искам гоооооооооо! Откога дебна аз една нива, ама все не ми дава сърце....
Последно промяна от ivayla на 13.07.08, 18:31, променено общо 1 път.
Re: БЛАГОДАРЯ ВИ!
най-добрият подарък ,който можеш да си направиш.ivayla написа: Истината е, че съвсем сериозно си играя със сина си и не се правя на сериозна м този момент. Истината е, че все още обичам приключенията, авантюрите и изненадите и най-вече обичам да се усмихвам! .
-
Дядо Капинчо
Оооо Ивайла! Ти знаеш ли, че имаш страшшни очи!:shocked:ivayla написа:Наистина ме изненадахте с тези честитки! ....
Честито и от мен! Квото е там.
- Dark Angel
здравей и добре появила сеivayla написа:....
Честит рожден ден, Ивайла? Добри дни!ivayla написа: Истината е, че все още обичам приключенията, авантюрите и изненадите и най-вече обичам да се усмихвам! А вие ме усмихнахте! За което още веднъж ви БЛАГОДАРЯ! Приемете една скромна почерпка от мен и НАЗДРАВЕ!
Начи за това ти е притрябвал слънчогледа? Една пита, една шепа и толку ногу хора могат да се почерпят.

«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа