Проверка
-
Дядо Капинчо
Проверка
Я всички дето са тук и си мълчат като бити дупета, да си вдигнат ръката. Айде, по-бързичко!
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Като казваш за стилистични похвати, чета сега тук едно ужасно смешно нещо, което сигурно ще ви хареса, обаче е много дълго и много директно и ако взема да го пускам по малко, сигурно ще ви смая.Капинчо написа:
Знам ли? Тя изчезна скоропостижно. Сигурно пак съм я стреснал със стилистичните си похвати.
Гледам Чавето дойде, ама си трае.
Ама е много смешно, един роман от Игор Яркевич - "Литературата и сексът". Този е някакъв голям хулиган.
Panta rhei...
Re: Проверка
Ние сме с един ник, но сме двама в момента ))))Капинчо написа:Я всички дето са тук и си мълчат като бити дупета, да си вдигнат ръката. Айде, по-бързичко!
-
Дядо Капинчо
По-голям от мен?Мнемозина написа: Като казваш за стилистични похвати, чета сега тук едно ужасно смешно нещо, което сигурно ще ви хареса, обаче е много дълго и много директно и ако взема да го пускам по малко, сигурно ще ви смая.
Ама е много смешно, един роман от Игор Яркевич - "Литературата и сексът". Този е някакъв голям хулиган.
-
Дядо Капинчо
Re: Проверка
Отметнати.Макаров написа: Ние сме с един ник, но сме двама в момента ))))
-
Дядо Капинчо
На хартийка.Капинчо написа:Това на хартийка ли го четеш или го имаш електронно?Мнемозина написа:
Ако беше електронно, изобщо нямаше да му мисля. Веднага щях да ти го пратя да го пуснеш.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
на съветски :)Капинчо написа: Ама е много смешно, един роман от Игор Яркевич - "Литературата и сексът". Този е някакъв голям хулиган.
-
Дядо Капинчо
Бе ти не вярваш, ма аз съм си още срамежлив. Може и наистина да се изчервя.Мнемозина написа:Абе не искам да те притеснявам, обаче от това и ти ще се изчервиш.Капинчо написа:А като си помисля, че до казармата бях срамежлив като манстирска послушница...Мнемозина написа: Веднага щях да ти го пратя да го пуснеш.
А ти как го четеш - изчервена ли си?
Ама точно това го няма там, или поне не го видях.4avdar4e написа:на съветски :)Капинчо написа: Ама е много смешно, един роман от Игор Яркевич - "Литературата и сексът". Този е някакъв голям хулиган.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
"Взрослый человек изменяет взрослому человеку с взрослым человеком только ради того, чтобы поддержать марку взрослого человека"4avdar4e написа:на съветски :)Капинчо написа: Ама е много смешно, един роман от Игор Яркевич - "Литературата и сексът". Този е някакъв голям хулиган.
Е не е ли това: Ум, секс, литература?Мнемозина написа: Ама точно това го няма там, или поне не го видях.
А, ей това точно:4avdar4e написа:Е не е ли това: Ум, секс, литература?Мнемозина написа: Ама точно това го няма там, или поне не го видях.
http://www.guelman.ru/yarkevich/yark5.htm#l-s
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Само някой вече да посмее да каже, че Капинчо е мръсник.Мнемозина написа:А, ей това точно:4avdar4e написа:Е не е ли това: Ум, секс, литература?Мнемозина написа: Ама точно това го няма там, или поне не го видях.
http://www.guelman.ru/yarkevich/yark5.htm#l-s
Капинчо е руски писател.
- Dark Angel
тук съм.
Капинчови и Макарови - по 2, нали така?
но съм за малко
но не толкова, че да не видя, че Капинчо не е мръсник
на фона на
:lol::lol:
Капинчови и Макарови - по 2, нали така?
но съм за малко
но не толкова, че да не видя, че Капинчо не е мръсник
на фона на
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.