Бъди много спокойна и щастлива и късметът да не те напуска!

Холи, наистина си падам по такива работи, как ме уцели.holi_day написа: .....Ноооо добавям малко цветенца на гърба на лаптоп-а на рожденичката.
С тая удивителна в заглавието... аз се зачудих какво ли шъ съ карат на Амаранта...Dark Angel написа:ППП/ Мнемо, може ли да слагаш такива заглавия а? Как да разбера аз за какво се отнася? Ти си виновна да закъснея с пожеланията:lol:
Честит празник на патерици, съзодийничке! Да си здрава и уверена в това, което правиш и да се усмихваш широко и често! :)Амаранта написа:Днес вече и депресията ми попреминава.
А, при мен е от миналия ми рожден ден - мога да кажа,ivayla написа:
А това - за депресията - май има нещо вярно за нея и рождения ден... Щот и аз така напоследък....
"Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите." Цицерон го е казал.Амаранта написа:А, при мен е от миналия ми рожден ден - мога да кажа,ivayla написа:
А това - за депресията - май има нещо вярно за нея и рождения ден... Щот и аз така напоследък....
че това беше една от най-гадните години от живота ми. Едни хора, които смятах за изключително близки,
ми нанесоха такъв удар, че месеци наред не знаех къде се намирам, после се поосъзнах и се депресирах,
вече съм добре, дори позатоплихме дипломатическите отношения, но отвътре съм лед.
Минало.
Благодаря за пожеланията.Stranniche написа:
"Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите." Цицерон го е казал.
Знам, че е лесно да се говори, но гледай на сегашното и бъдещето. Много, много силно ти пожелавам те да са по-добри!!!

Благодаря! Страхотно лаленце, веднага го копнах.Semiramis написа:на патерица
Амаратна!
Желая ти каквото ти си пожелаваш!
"лаленце"Амаранта написа:
Благодаря! Страхотно лаленце, веднага го копнах.

frisky lioness написа:
"лаленце"
:shocked:
Гигантско лалище