Носталгия
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Не, всъщност не бих живяла в Куба... Ама имам една приятелка, която е живяла там общо около 7 години... Казва, че хората там се усмихват повече... Мен това ми хареса. Ааааааааааа, и е топло, а аз обичам да се прeпичам (тук забранявам асоциациите :) Щот го има и другото - че някой отгоре ти казва какво, къде и как, а аз хич не обичам да ми дават наклон... Не, че в Бг не се опитват де.. :)
Последно промяна от ivayla на 15.07.08, 21:40, променено общо 2 пъти.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
Re: Носталгия
друго имах предвид...Stranniche написа:И какво ако намерят нефт - пак същото ще бъде. Една друга, "братска" страна в района е 4-тият износител на нефт в света. От година и половина вече по магазините няма мляко /а крави колкото щеш/, захар /захарта я произвеждат, обаче къде е? /, кафе /кафето им е по-ароматно от колумбийското/ и какво ли още не. Докато още бях там изчезна и тоалетната хартия...Метаморф написа:
екстраполирам просто... особено, ако изведнъж в Куба намерят нефт...Да ти звучи познато? Столицата им изглежда по-цивилизована от Хавана, но по провинцията има такива кадри като от снимките... Преди около година закриха единствената опозиционна телевизия.
Между другото, в Куба също има някакъв нефт.
никога не съм твърдял, че "социалистическата" система е добра. най-млакото защото няма нормални регулатори в нея.
но и "демокрацията", която налагат бракята хамериканци не е по-добра.
абе... карай... няма да оправим световние проблеми... само ще си чешем пръстите пишейки щуротии ...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
и на теб ще кажа: друго имах предвид (справка: виж какво написах на Странничето)...БоЕВ написа: САЩ никога не са напускали Куба напълно. Гуантанамо е американска база на острова, понастоящем затвор за особено опасни престъпници от ислямския свят.
П.П. а и ти много добре ме разбираш, ама нали си драка
Виж подводницата!
е кажи за жените там как саStranniche написа:И какво ако намерят нефт - пак същото ще бъде. Една друга, "братска" страна в района е 4-тият износител на нефт в света. От година и половина вече по магазините няма мляко /а крави колкото щеш/, захар /захарта я произвеждат, обаче къде е? /, кафе /кафето им е по-ароматно от колумбийското/ и какво ли още не. Докато още бях там изчезна и тоалетната хартия...Метаморф написа:
екстраполирам просто... особено, ако изведнъж в Куба намерят нефт...Да ти звучи познато? Столицата им изглежда по-цивилизована от Хавана, но по провинцията има такива кадри като от снимките... Преди около година закриха единствената опозиционна телевизия.
Между другото, в Куба също има някакъв нефт.
тва за соца го знаеме добре
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ето ти миски свят от 1951 до днес:Quid написа: е кажи за жените там как са
Miss World 1951-2007
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не си падамQuid написа:а по негра не си ли падашfrisky lioness написа:Обичам само куба либре
Може би и кубински пури, но не съм ги пробвала
немаш си на идея кви са опушени тия:-)
освен ако не са музинакти:lol::winkw:
Ти как говориш, като човек с опит (който ги е пробвал:blum::winkw:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
робинята изаура що я няма в клипа а?Stranniche написа:Ето ти миски свят от 1951 до днес:Quid написа: е кажи за жените там как са
Miss World 1951-2007
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ето тазгодишната Мис Свят:Quid написа:робинята изаура що я няма в клипа а?Stranniche написа:Ето ти миски свят от 1951 до днес:Quid написа: е кажи за жените там как са
Miss World 1951-2007
Miss World 2008
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Красива е

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Аха, едно приятелче така щеше да се набълбука с апартамент в центрото на Сф. Оказа се, че сградата е собственост на заможна еврейска фамилия напуснала страната по време на национализацията. В средата на 90-те доидоха техни представители и си възстановиха всичко.Quid написа:аз още преди бях проверявал за цените на имотите там и на хасиендичките
атрактивни са
но те тая реституция .....
направо ще го ебнат човека и край
остава само
стареца и морето:rotfl24:
- Глас в пустиня
Така де - тъмните краски поизбледняват и остава само някаква романтика.ivayla написа:Не, всъщност не бих живяла в Куба... Ама имам една приятелка, която е живяла там общо около 7 години... Казва, че хората там се усмихват повече... Мен това ми хареса. Ааааааааааа, и е топло, а аз обичам да се припичам (тук забранявам асоциациите :) Щот го има и другото - че някой отгоре ти казва какво, къде и как, а аз хич не обичам да ми дават наклон... Не, че в Бг не се опитват де.. :)
- Глас в пустиня
Няма драка, има Дарко - помръжляк на клечка.Метаморф написа:

- Света вода ненапита
ааа... на тия е по-добър сладоледа им със шоколад "Милка"...БоЕВ написа:Няма драка, има Дарко - помръжляк на клечка.Метаморф написа:
П.П. малиййй, сега като го прочете тва Дарки и ще хукне да си купува...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
За Инж да не говорим - чувам че си падал по тия глезотийки.Метаморф написа:
П.П. малиййй, сега като го прочете тва Дарки и ще хукне да си купува...
Ти него не го мисли, до тях имало било цех за сладолед, а на него, чувала съм, не му стига едно такова мижаво сладоледчеБоЕВ написа: За Инж да не говорим - чувам че си падал по тия глезотийки.
Начи това било, когато някой каже, че живее на стратегическо значимо място.4avdar4e написа:Ти него не го мисли, до тях имало било цех за сладолед, а на него, чувала съм, не му стига едно такова мижаво сладоледче
Ей сега хапнах ино сладоледче. Мъ кво са някви примерно шейсетина грама?!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня
Quid написа:
е кажи за жените там как са

http://life.dir.bg/2008/07/15/news3196758.html
от венецуела и този район там тази миска е не знам коя вече по ред
така че.........
така че.........
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да бе, да му се чуди човек на мъжа ми...Quid написа:http://life.dir.bg/2008/07/15/news3196758.html
така че.........
глобализацияStranniche написа:Да бе, да му се чуди човек на мъжа ми...Quid написа:http://life.dir.bg/2008/07/15/news3196758.html
така че.........
кво искаш:rotfl24:
-
Дядо Капинчо
Това на снимката мъжът ти ли е?Stranniche написа:Да бе, да му се чуди човек на мъжа ми...Quid написа:http://life.dir.bg/2008/07/15/news3196758.html
така че.........
ще апнеш някое ноже тиКапинчо написа:Това на снимката мъжът ти ли е?Stranniche написа:Да бе, да му се чуди човек на мъжа ми...Quid написа:http://life.dir.bg/2008/07/15/news3196758.html
така че.........
тия нямаш си на идея кви са люти:blum:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Капинчо написа:Това на снимката мъжът ти ли е?Stranniche написа:Да бе, да му се чуди човек на мъжа ми...Quid написа:http://life.dir.bg/2008/07/15/news3196758.html
така че.........
Аз пък се замислих дали няма някаква зависимост между степента на цивилизоване на пейзажа и сърдечността на хората.БоЕВ написа:Носталгията по соца - носталгия по общата мизерия!
Едно представяне, един автор, един пътепис.
Хавана>>>
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не знам... Понякога ми се струва, че има, понякога - не... По-скоро има...Мнемозина написа: Аз пък се замислих дали няма някаква зависимост между степента на цивилизоване на пейзажа и сърдечността на хората.