Дай Боже някои и да изпушат най-после!
Айде на докладите!
- Света вода ненапита
Айде на докладите!
Виж подводницата!
- Dark Angel
- Света вода ненапита
Re: Айде на докладите!
Ми за какво мислиш, че е тоя зор държавните институции да "изземват" функциите на гражданското общество?
Защо не минава през неправителствения сектор финансирането по оперативни програми на ЕС, а е през министерства?
Нормалният път е това да става чрез граждански организации, та да стигат парите до бенефициентите, ама...
М-во на земеделието и горите - САПАРД
Програмата...
....за развитие на селските райони
... административен капацитет
... регионално развитие
... конкурентоспособност
... развитие на човешките ресурси
... техническа помощ - управляващ орган - Министерство на финансите
--- околна среда - ясно кое м-во
и прочие
мога да пиша още
мъ изчезвам сега и без това няма потребители в момента
Защо не минава през неправителствения сектор финансирането по оперативни програми на ЕС, а е през министерства?
Нормалният път е това да става чрез граждански организации, та да стигат парите до бенефициентите, ама...
М-во на земеделието и горите - САПАРД
Програмата...
....за развитие на селските райони
... административен капацитет
... регионално развитие
... конкурентоспособност
... развитие на човешките ресурси
... техническа помощ - управляващ орган - Министерство на финансите
--- околна среда - ясно кое м-во
и прочие
мога да пиша още
мъ изчезвам сега и без това няма потребители в момента
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
за плащането е ясно... винаги овцете са стригани за вълна, никога кучето и овчаря...БоЕВ написа:Ха-ха!
Интересно ми е кви врътки и чупки ще направят, за да излязат от ситуация - навързани са като свински черва.
Много ме съмнява, че ловният сезон се открива, а отсрелът предстои.
Кофти е, че тия парички пак ще ги връщаме всички заедно, вкупом, от наще данъци и такси.
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Ами-и-и-и-и....овчи народ - овчо отношение!:lol:Метаморф написа:
за плащането е ясно... винаги овцете са стригани за вълна, никога кучето и овчаря...
Холи много добре спомена за гражданското общество и организации, но нали сме едни такива ярко изявени индивидуалисти и нищо не правим ей така за ползу роду без заплащане...
- Света вода ненапита
че аз какво друго писах???БоЕВ написа:Ами-и-и-и-и....овчи народ - овчо отношение!:lol:Метаморф написа:
за плащането е ясно... винаги овцете са стригани за вълна, никога кучето и овчаря...
Холи много добре спомена за гражданското общество и организации, но нали сме едни такива ярко изявени индивидуалисти и нищо не правим ей така за ползу роду без заплащане...
Виж подводницата!
Абе не е баш така,БоЕВ написа:Ами-и-и-и-и....овчи народ - овчо отношение!:lol:Метаморф написа:
това за индивидуализма и заплащането -
на младини бях със силно изразена гражданска съвест,
и се опитвах да възразявам срущу разни неща,
и все ставах за смях. Сега гледам сеир.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Понякога е нужно да възразиш, а понякога да поработиш. Вземеш ли да прекаляваш с което и да било от двете, има опасност да станеш за смях.Амаранта написа:
Абе не е баш така,
това за индивидуализма и заплащането -
на младини бях със силно изразена гражданска съвест,
и се опитвах да възразявам срущу разни неща,
и все ставах за смях. Сега гледам сеир.
Аааа, сега аз се смея, щото 15-20г. по-късно тия веселушковци дойдоха на моя акъл,БоЕВ написа:
Понякога е нужно да възразиш, а понякога да поработиш. Вземеш ли да прекаляваш с което и да било от двете, има опасност да станеш за смях.
и вече не им е чак толкова смешно, ама на...
Няма как нещо да се промени, докато една критична маса от хора не узрее за промените.
Другото е пилеене на време и нерви.
- Света вода ненапита
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Света вода ненапита
- Dark Angel
- Глас в пустиня
"Четенето" предстои!:lol:Метаморф написа:
който чел-чел...
Кака Меги>>> видя виновни.
Колко удобно и лесно е, когато няма гласност - замиташ следичките и готово. С "гражданското общество" засега се справят задоволително, но с гласността ще им е по-трудно.Докладът, по думите на Плугчиева, е бил предназначен за магистрати, прокуратурата и съда, за да могат да си свършат работата. Вместо те това да правят, го предават на пресата, пресата не може да свърши тази работа и това за мен е голямата неприятна изненада, добави вицепремиерът...
Заканата на оня дебил да съди ОЛАВ страшно много ми прилича на закана на Батето да съди ония дето го натопиха за некви пари преди да напусне МОК, но изглежда това е стандартната първична реакция на сгазилите лука.
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
ох... батко, европейците се надяват, че "народа", като разбере кое как е и ще се вдигне да ги резне копелдаците... ама не са наясно завалиите, че ние си ги знаем тия неща и си ги търпим... само сеир ще гелдаме и ще чакаме същите тия европейци да ни "оправят"... а те ни "оправиха" здравоооооо и ни оправят още...БоЕВ написа:Приемам го нещо като тест.Метаморф написа:за съжаление май ще остане само с четене...БоЕВ написа: "Четенето" предстои!:lol:
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
БоЕВ написа:"Четенето" предстои!:lol:Метаморф написа:
който чел-чел...
Кака Меги>>> видя виновни.
Колко удобно и лесно е, когато няма гласност - замиташ следичките и готово. С "гражданското общество" засега се справят задоволително, но с гласността ще им е по-трудно.Докладът, по думите на Плугчиева, е бил предназначен за магистрати, прокуратурата и съда, за да могат да си свършат работата. Вместо те това да правят, го предават на пресата, пресата не може да свърши тази работа и това за мен е голямата неприятна изненада, добави вицепремиерът...
Заканата на оня дебил да съди ОЛАВ страшно много ми прилича на закана на Батето да съди ония дето го натопиха за некви пари преди да напусне МОК, но изглежда това е стандартната първична реакция на сгазилите лука.
Ъхъм...