Винаги ли е така?
Винаги ли е така?
Винаги ли сте по 5-6 души тук или е само лятото. От няколко дни минавам от време на време, ама повече от 6 човека на живо не съм засичал.
- Света вода ненапита
Re: Винаги ли е така?
зависи... понякога има и клубари, не само човеци!Макаров написа:Винаги ли сте по 5-6 души тук или е само лятото. От няколко дни минавам от време на време, ама повече от 6 човека на живо не съм засичал.
абе... и от лятото и по принцип... средно по 6-8 ластовички висят на жицата...
ама и някои от висящите и не пишат...
пусни ти една по-така тема и гледай как ще наскачат още 5-6-тина
Виж подводницата!
Може да са на море, а може и да не им се пише,Макаров написа: Не, ама ми стана чудно в началото, че беше такава радост от новия член на клуба, ама май си е малко скучничко. Сигурно повечето са на море.
и аз съм така понякога, вися си тук безмълвно.
А ти пиши, друго си е нов човек, без предразсъдъци.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Винаги ли е така?
Не сме винаги така
и по-зле е било:lol::lol::lol:
и по повод на това кой какво чете и как
да кажа, че заглавието на тази тема го прочетох като
"вагина"
:shocked:
Проблемите ми явно не са само с писането
Сега се чудя дали по-лошо пиша
отколкото чета:lol::lol::lol:
и по-зле е било:lol::lol::lol:
и по повод на това кой какво чете и как
да кажа, че заглавието на тази тема го прочетох като
"вагина"
Проблемите ми явно не са само с писането
Сега се чудя дали по-лошо пиша
отколкото чета:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Голяма част са на мореМакаров написа:Не, ама ми стана чудно в началото, че беше такава радост от новия член на клуба, ама май си е малко скучничко. Сигурно повечето са на море.Амаранта написа:Много ли ти се виждат?
Ами ти като нов имаш бая да наваксваш с писането
Пиши!!!
Аз, ако трябва да съм честна не се радвам кой знае колко на новите
Поздравявам ги (но не винаги) от учтивост
Малко са тези, които се задържат
Трябва постоянство и да има човек очи, за да види невидимото
и да прочете
ненаписаното:winkw::-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Вниманието е последното нещо, което ми липсва, но все пак благодаря. Просто ми стана интересно.vyara написа:Страдаш от липса на внимание ли?Макаров написа: А твоите предразсъдъци какви са. А лично на мен писането ми беше интересно първите 2-3 дни, после нещо ми омръзна.
Скопойно. Който търси, намира, но обикновено съжалява.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Макаров написа:А ти пиши, друго си е нов човек, без предразсъдъци.
А твоите предразсъдъци какви са. А лично на мен писането ми беше интересно първите 2-3 дни, после нещо ми омръзна.[/quote]
Ааа, значи си от читателите
Ами ако са 6 човека и 4-5 от тях са като теб....
нормално е да ти е скучно
Трябва и някой да пише, пък било то и глупости:lol::lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И те така казват, но понякога се уморяваме да се лигавимМакаров написа:Малко са тези, които се задържат
Е, нямам наблюдения кой за колко се задържа, ама сигурно им е скучно тук.
Циркът също почива:winkw::-)
На нас си ни е добре
ако ме разбираш
а някои трябва и да поработват:-)

Няма да си първия, който си е тръгнал. Тук е такова. Понякога кръчмата се пълни с глъч и врява, става купон, друг път е така, седиш и се наслаждаваш на безвремието в кръчмата, отегчените мухи по масата и упителното им жужене. Нещо такова. Ако можех и по-хубаво щях да го опиша, ама се чудя дали искам да ти хареса всъщност. Но колкото и да е пълна кръчмата, пак може нещо да ти липсва. А може и един само събеседник да намериш и с него да си разказвате целия свят на една маса. Така, че... каквото- такова.Макаров написа: Вниманието е последното нещо, което ми липсва, но все пак благодаря. Просто ми стана интересно.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Макаров написа:Трябва и някой да пише, пък било то и глупости:lol::lol:
Е тук бъркаш. Попрочетох малко и назад в темите....е извинявай ама....
Четох скоро не си спомням в коя тема, ами то там една бира се пие 2 сраници. Е човек кво да чете, кво да пише там?[/quote]
От това ти изказване ми става ясно, че не си разбрал за какво говори по-горе Вяра:-)
Хубаво е точно това, че хорат са различни
и аз не чета и още по-малко пиша във всяка тема, но това не прави мястото скучно...
за мен:-)

Ми така сме ние - радваме се на новите, докато ни станат скучни.Макаров написа:Не, ама ми стана чудно в началото, че беше такава радост от новия член на клуба, ама май си е малко скучничко. Сигурно повечето са на море.Амаранта написа:Много ли ти се виждат?
Любопитно ми е какво ли очакваш да се случва, за да ти е интересно тук.
Щото на мен никога не ми е скучно.
Panta rhei...
ама се чудя дали искам да ти хареса всъщност.
Аха, дали ще ми хареса или не, всъщност зависело от теб.
Не страдаш от излишна скромност определено:lol::lol::lol:
А и след 10-12 дни заминавам, така че, можеш да си спокойна.
Аха, дали ще ми хареса или не, всъщност зависело от теб.
А и след 10-12 дни заминавам, така че, можеш да си спокойна.
Последно промяна от Макаров на 16.07.08, 10:27, променено общо 1 път.
Може би не се изказах коректно за предразсъдъците, имах предвид,Макаров написа:
А твоите предразсъдъци какви са. А лично на мен писането ми беше интересно първите 2-3 дни, после нещо ми омръзна.
че аз например вече знам кой какво мисли по някои спорни (според мен) въпроси,
и ако се повдигне подобен въпрос не споря, и не чета - мързи ме, не за друго.
Последно промяна от Амаранта на 16.07.08, 10:29, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Имах разговор със сестра ми преди време и стана въпрос баш за скукатаМнемозина написа:Ми така сме ние - радваме се на новите, докато ни станат скучни.Макаров написа:Не, ама ми стана чудно в началото, че беше такава радост от новия член на клуба, ама май си е малко скучничко. Сигурно повечето са на море.Амаранта написа:Много ли ти се виждат?
Ами на един човек, който не знае как да се забавлява винаги и навсякъде може да му е скучно
ако разчита на това друг да му прави интересното
и да го разсмива
Все пак е уморително да си клоун
през цялото време

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щото на мен най-вероятно ми харесва. Може и така да е прозвучало - нескромно, наистина.Макаров написа: Аха, дали ще ми хареса или не, всъщност зависело от теб.
Но ако оставим настрана моята нескромност, бих ти казала, че каквото не харесваш и то не те харесва.
Може ли да пуснеш тема в клуб, където си от 2 дена и да обясняваш на смотаните обитатели колко са скучни и безинтересни? Какво очакваш да стане? Просто тръгваш и си отиваш в друга кръчма.
- Света вода ненапита
перфектно! супер! отличен анализ на "средата"!vyara написа: Няма да си първия, който си е тръгнал. Тук е такова. Понякога кръчмата се пълни с глъч и врява, става купон, друг път е така, седиш и се наслаждаваш на безвремието в кръчмата, отегчените мухи по масата и упителното им жужене. Нещо такова. Ако можех и по-хубаво щях да го опиша, ама се чудя дали искам да ти хареса всъщност. Но колкото и да е пълна кръчмата, пак може нещо да ти липсва. А може и един само събеседник да намериш и с него да си разказвате целия свят на една маса. Така, че... каквото- такова.
Виж подводницата!
Както и да е, не ме разбра явно.frisky lioness написа:Имах разговор със сестра ми преди време и стана въпрос баш за скукатаМнемозина написа:Ми така сме ние - радваме се на новите, докато ни станат скучни.Макаров написа:Не, ама ми стана чудно в началото, че беше такава радост от новия член на клуба, ама май си е малко скучничко. Сигурно повечето са на море.Амаранта написа:Много ли ти се виждат?
Ами на един човек, който не знае как да се забавлява винаги и навсякъде може да му е скучно
и да го разсмива
през цялото време
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Гледай сега макаров като фърли един патрон в огъня и как ще се разбунят духовете:lol::lol:esti написа:Добре де, разбрах намека.frisky lioness написа:

Ооо, стига си мрънкала и слагай червения нос веднага!frisky lioness написа: Имах разговор със сестра ми преди време и стана въпрос баш за скуката
и да го разсмива
през цялото време
Да, и аз мисля, че ако на човек му е скучно, му е скучно навсякъде, защото това си е вътре в него.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
освен това ти пъкesti написа:Добре де, разбрах намека.frisky lioness написа:
да,да...баш ти много липсвш в последно време
Я пусни една тема!
Забелязала съм, че твойте теми винаги са интересни и никога не остават само с една-две странички

- Света вода ненапита
Браво, а сега прочети какво питах. Това, че се приемаш за смотана си е твой проблем.vyara написа:Щото на мен най-вероятно ми харесва. Може и така да е прозвучало - нескромно, наистина.Макаров написа: Аха, дали ще ми хареса или не, всъщност зависело от теб.
Но ако оставим настрана моята нескромност, бих ти казала, че каквото не харесваш и то не те харесва.
Може ли да пуснеш тема в клуб, където си от 2 дена и да обясняваш на смотаните обитатели колко са скучни и безинтересни? Какво очакваш да стане? Просто тръгваш и си отиваш в друга кръчма.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка: