Аз съм в СМС.Метаморф написа:
може, пък, капинака да е в ПМС...
Винаги ли е така?
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Re: Винаги ли е така?
Вместо да се терзаеш, просто приеми, че ме няма за теб. Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. И пак ще повторя за теб, питах заради отпуските ли е така или е по принцип. Явно въпроса е неудобен щом всички ми наскачаха.vyara написа:Да, ама къде? Нали за по принцип говориш?Мнемозина написа: Според мен всички се връщат.
Обявявал, необявявал... ама на всяко идване не пропуска да каже, че всъщност се е отбил, защото има час, ден или месец просто за убиване. Кой те пита какво правиш и защо.... макаровский дорогой.
И за да избегнем по-нататъшни недоразумения, приеми, че това е последния ми отговор към твоята персона.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Ей Макаренко, не си ме разбрал. Казах ти да напцуваш Дарки, а не Верчето.Макаров написа: ...твоята персона.
Сигурно не съм разбрал.Капинчо написа:Ей Макаренко, не си ме разбрал. Казах ти да напцуваш Дарки, а не Верчето.Макаров написа: ...твоята персона.
Даже гаранция, че не съм разбрал.
Ах как обичам последните неща, знаеш ли, ммммм, много обичам последни неща. Тва като един последен бонбон от необятна бонбониера ще го взема и ще го сложа в устата си, и ще го смуча с топлия си език, и ще му се наслаждавам. Като за последно. Екстаз. Господи! Да!Макаров написа: Вместо да се терзаеш, просто приеми, че ме няма за теб. Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. И пак ще повторя за теб, питах заради отпуските ли е така или е по принцип. Явно въпроса е неудобен щом всички ми наскачаха.
И за да избегнем по-нататъшни недоразумения, приеми, че това е последния ми отговор към твоята персона.
Да, бре. Заради отпуските е. Да не искаш разписание да ти дадем. Крадците само седят и четат, Грийна каза.
Ох, извинете
На мен сега всичко ми е свито, едва дишам.vyara написа: Не мога да ти кажа, ама ще ми мине.
От няколко дни баба ми (много съм ви говорила за нея) започна да си губи ума.
Днес излязла до поликлиниката и....изчезнала, няма я.
Сега я търсят.
Тя е на 90 и няма шансове сама навън.
Само на късмет...
Откачам от притеснение.
Та Верче, ако сте живи и здрави всичко друго се оправя.
Ще ти мине!
-
Дядо Капинчо
Верче, що не пропишеш розови романи? Имаш страхотен талант. Аз сега не знам как ще изкарам до довечера.vyara написа: ...ще го взема и ще го сложа в устата си, и ще го смуча с топлия си език, и ще му се наслаждавам. Като за последно. Екстаз. Господи! Да!
Да, бе! Как да ги уважаваш такива?! ХахахахаАмаранта написа:някои обявяват, че напускат, но после се връщат ли връщат.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Да, душицо. Съжалявам за баба ти...esti написа: На мен сега всичко ми е свито, едва дишам.
Сега я търсят.
Само на късмет...
Откачам от притеснение.
Ще ти мине!
Аз затова казах за двата шамара...
-
Дядо Капинчо
Ести, ще я намерят женицата, ама наближава раздялата ви. Съчувствам ти. Преди да се оженя, любимият човек ми беше баба ми.esti написа: На мен сега всичко ми е свито, едва дишам.
Сега я търсят.
Само на късмет...
Откачам от притеснение.
Ще ти мине!
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Ти мен сега уважаваш ли ме?holi_day написа:Да, бе! Как да ги уважаваш такива?! ХахахахаАмаранта написа:някои обявяват, че напускат, но после се връщат ли връщат.
Себе си не мога, та теб ли, Къпине?Капинчо написа:Ти мен сега уважаваш ли ме?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Dark Angel
Абе имаме време за размисъл още десетина дни. Колебаем се сериозно. Може нещо по средата да се получи. А иначе за тълпата си права, "Гаранция Франция...."Dark Angel написа:ами време за отпуски е, работа много имат някои и не се вясват, други разни причини...
не вярвам това да ти е проблем Макаров - тълпа народ не е гаранция за забавление, а с готин човек може да си приказваш цяла нощ
кво става с морското пътешествие?
заминавате ли с яхта?
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По принцип, беМнемозина написа:Кой това?frisky lioness написа:Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат
Част от тези, които си тръгват "доброволно"
защото има и други, които идват, регистрират си (това не знам защо го правят), мълчат или пописват малко и тихо и кротко спират да влизат
няма драми, няма сериали, няма вие сте такива, вие сте онакива
Каквито сме, таки сме
с една дума-самодостатъчни сме си

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Опс...взимам си думите обратно, вече има 15 души тук.Макаров написа:Абе имаме време за размисъл още десетина дни. Колебаем се сериозно. Може нещо по средата да се получи. А иначе за тълпата си права, "Гаранция Франция...."Dark Angel написа:ами време за отпуски е, работа много имат някои и не се вясват, други разни причини...
не вярвам това да ти е проблем Макаров - тълпа народ не е гаранция за забавление, а с готин човек може да си приказваш цяла нощ
кво става с морското пътешествие?
заминавате ли с яхта?
- Dark Angel
frisky lioness написа: с една дума-самодостатъчни сме си
няма да ти казвам какво ми мина през ума с тая твоя една дума
зле е положението
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Посмей само да не се върнеш:mad::evil:esti написа:Защото са сигурни, че няма да се върнат и ще си държат на думата.frisky lioness написа:Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат
Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.
Бедна ти е фантазията колко е дълга ръката на мафията
Трудно се не отказвам от зависимостите и пороците си
Ти се слагай в която група ти харесва:winkw::blum: ПО

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не сме ти наскачалиМакаров написа:Вместо да се терзаеш, просто приеми, че ме няма за теб. Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. И пак ще повторя за теб, питах заради отпуските ли е така или е по принцип. Явно въпроса е неудобен щом всички ми наскачаха.vyara написа:Да, ама къде? Нали за по принцип говориш?Мнемозина написа: Според мен всички се връщат.
Обявявал, необявявал... ама на всяко идване не пропуска да каже, че всъщност се е отбил, защото има час, ден или месец просто за убиване. Кой те пита какво правиш и защо.... макаровский дорогой.
освен това аз ти отговорих, че да, има много хора в почивка
но се съгласи, че не е приятно някой да ти казва, че си скучен:lol::lol::lol:
и то при положение, че всъщност си очарователно забавен

Абе не съм казала, че се махам.frisky lioness написа:
Посмей само да не се върнеш:mad::evil:
Не съм толкова добра и милосърдна, че да ви отърва от мъките.
ПП. Намерили са баба ми.
Извинете, че ви натоварих с нещо толкова лично, но....уплаших се и...
Може и аз да съм сгрешил, извинявам се за което, но все пак се съгласи, че да пиеш една бира 2 сраници....е някак си ми се видя скучно.frisky lioness написа:Не сме ти наскачалиМакаров написа:Вместо да се терзаеш, просто приеми, че ме няма за теб. Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. И пак ще повторя за теб, питах заради отпуските ли е така или е по принцип. Явно въпроса е неудобен щом всички ми наскачаха.vyara написа:Да, ама къде? Нали за по принцип говориш?Мнемозина написа: Според мен всички се връщат.
освен това аз ти отговорих, че да, има много хора в почивка
но се съгласи, че не е приятно някой да ти казва, че си скучен:lol::lol::lol:
и то при положение, че всъщност си очарователно забавен
А и питах с най-добри чувства, но това да чета, че едва ли не съм си правел график, за да ходя да обирам къщи, ми се видя най-глупавото нещо, което съм чел от години.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, милата ми естиesti написа:На мен сега всичко ми е свито, едва дишам.vyara написа: Не мога да ти кажа, ама ще ми мине.
Сега я търсят.
Как те разбирам:(
Дано баба ти е добре
Това с деменциите е отвратително
Баба почина на 94г. и може да се каже, че до последния си дъх беше с ясно съзнание

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако е същото, което ми мина като те прочетох сегаDark Angel написа:frisky lioness написа: с една дума-самодостатъчни сме сиаз съм изтрещяла днес
няма да ти казвам какво ми мина през ума с тая твоя една дума![]()
зле е положението
заначи си мръсница:lol::lol::lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Супер:-)esti написа:
ПП. Намерили са баба ми.
...

esti написа:ПП. Намерили са баба ми.
Извинете, че ви натоварих с нещо толкова лично, но....уплаших се и...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Проблемът на виртуалните комуникацииМакаров написа: Може и аз да съм сгрешил, извинявам се за което, но все пак се съгласи, че да пиеш една бира 2 сраници....е някак си ми се видя скучно.
А и питах с най-добри чувства, но това да чета, че едва ли не съм си правел график, за да ходя да обирам къщи, ми се видя най-глупавото нещо, което съм чел от години.
Неизбежно е
Аз преди време се опитах да прочета една огромна тема с 10 страници, за да получа отговори на някои въпроси, които ме терзаеха
Е, не успях. С мъка стигнах до 6
Като ти е скучно спираш да четеш, какво толкова
Темите тук приличат на чат (и това е прекрасно)
освен това много често в една и съща тема текат паралелно по няколко съвсем различни разговора
има и моменти, в които всеки си пише нещо, което няма никакво отношение към всичко/всички останало в темата

А да не говорим, че има моменти, в които изобщо не знам в коя тема съм точно или постоянните препратки към стари закачки, плюс наслагването на личните познанства.. Абе зочовска му работаfrisky lioness написа: освен това много често в една и съща тема текат паралелно по няколко съвсем различни разговора
има и моменти, в които всеки си пише нещо, което няма никакво отношение към всичко/всички останало в темата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Затова е объркваща за новодошли4avdar4e написа:А да не говорим, че има моменти, в които изобщо не знам в коя тема съм точно или постоянните препратки към стари закачки, плюс наслагването на личните познанства.. Абе зочовска му работаfrisky lioness написа: освен това много често в една и съща тема текат паралелно по няколко съвсем различни разговора
Дори за мен, която ви зная от толкова години се иска малко време, за да влезна в крачка ако съм липсвала за повече....
Предполагам, че и с другите е така