Събота - 12.00
- Глас в пустиня
Събота - 12.00
В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.
Re: Събота - 12.00
Мислехме да се поразходим тогава на Витоша, ама явно ще отложим излета. Ще има ли викторина с тъпи въпроси?БоЕВ написа:В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.
А местното време в Свищов как е спрямо ЕЕT?
- Глас в пустиня
Разбрал си за ко иде реч - да не се обясняваме повече.
Последно промяна от Глас в пустиня на 16.07.08, 17:41, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Ааа, ето кой те е ядосал и си го изкара на нас в другата ти тема. Нищо ние носим.БоЕВ написа:
Тоя въпрос, предполагам, можеш да го зададш на сайта на БТВ.
Това инфо го пускам за тесен кръг от хора, които изявиха желание да бъдат информирани и ме боли фара кой какви планове имал за него ден, а уточнението за време...сети се сам.
Дали пък като пускаме теми, дето искаме да си останат чисти да не сложим некъв надпис "забранено за спам" или нещо такова.
Упс, май пак ти нашарих темата. Ако кажеш, изтривам го одма.
ПП Това за фара много ми хареса. Може ли и аз да го ползвам вместо "Дреме ми на папалюгата"?
Това инфо го пускам за тесен кръг от хора...
Напомня ми на "Аз, един негър и тесен кръг съветски учени":lol:
Напомня ми на "Аз, един негър и тесен кръг съветски учени":lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
много си станал цензурен/цензуриранКапинчо написа: "Дреме ми на папалюгата"?
политически коректен:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Аре да бръсна и туканка с гумичката, та да е по интересно.
Последно промяна от Глас в пустиня на 16.07.08, 17:40, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Спокос, нямам нищо против негрите.Макаров написа: "Аз, един негър ...
-
Дядо Капинчо
Бааамааму! Ти си утепал сигурно некого, щото само цигани и неблагонадеждни ги пращаха трудоваци (баща ми е бил, не по циганска линия).БоЕВ написа:
Може бе, може. Не забравяй, че съм бил трудовак и ку искаш ш`тъ зарина с простотии.
...
Благодаря за щедростта, ама тези са ми малко хард. Хеле па тоя за сополивия. Аз и фистфъскинг не гледам щот съм джентълмен.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 16.07.08, 19:49, променено общо 2 пъти.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
БоЕВ написа:
"Да го духаш сополив" или пък "яж му вратъ, че му корава главата"...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Че аз винаги съм си била деликатен и най-обичам секс на тъмно.frisky lioness написа:много си станал цензурен/цензуриранКапинчо написа: "Дреме ми на папалюгата"?
политически коректен:lol::lol::lol:
- Глас в пустиня
Тва пък го трия, шото ш`ъ праа к`от си искам.
Последно промяна от Глас в пустиня на 16.07.08, 17:39, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Автоцензура по молба на другарче. 
Последно промяна от Глас в пустиня на 16.07.08, 17:38, променено общо 1 път.
Ама Капин не го биеш за чуждиците, нали.БоЕВ написа:
Ма като казваш че ти е хард - така да бъде.
П.П. Много рано го казваш, дано не забравя до събота.
Panta rhei...
- snowprincess
защо сега се заяждаш, на всеки му се случваБоЕВ написа:
аз днес два пъти ходих да си оправям сбъркани букви
изтрий го

що да трие това, дето е игра на думиsnowprincess написа:защо сега се заяждаш, на всеки му се случваБоЕВ написа:
изтрий го
рима с къпини
на фона на сичкуту по-горе
Като прочетох само две-три реплики ми се изясни, че Къпин и Боев винаги могат да ме надговорят.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
:))
От няколко места чух страхотни отзиви за събитието, благодаря за инфото Боев.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Шъ съ опитам да запомня и на връщане от плажа да гледам. Мъ може ногу да се разсея точно по това време, въпреки че интересен шъ е "Глобус-ът"БоЕВ написа:В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Re: :))
В "gepime.com" това е основната тема във форумите. По CNN тече непрекъснато информация за събитието. Хората масово си купуват телевизори. Веригите за черна техника не смогват на повишеното търсене.Баба Яга написа:От няколко места чух страхотни отзиви за събитието, благодаря за инфото Боев.
А само от любопитство да попитам, тоя фестивал за какво е? Да не е нещо филиал на оня в Рио?
Последно промяна от Макаров на 16.07.08, 17:37, променено общо 1 път.
А ти успя ли вземеш интервю от БоЕВ, та да си на първа страница?:blum:Макаров написа:В "gepime.com" това е основната тема във форумите. По CNN тече непрекъснато информация за събитието. Хората масово си купуват телевизори. Веригите за черна техника не смогват на повишеното търсене.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
ОК!snowprincess написа:защо сега се заяждаш, на всеки му се случваБоЕВ написа:
изтрий го
От най-ранна детска възраст съм разбрал, че това което е разрешено на другите аз не бива да го правя.
От тогава си имам две страни - светла и тъмна.
Опитвам се да дам на хората най-доброто от светлата си страна, а пък те искат да узнаят колко е дълбока черната.
Та така.
Всеки с интересите си или с липсата на такива.Макаров написа:В "gepime.com" това е основната тема във форумите. По CNN тече непрекъснато информация за събитието. Хората масово си купуват телевизори. Веригите за черна техника не смогват на повишеното търсене.Баба Яга написа:От няколко места чух страхотни отзиви за събитието, благодаря за инфото Боев.
Не успях, дай да уредим нещо и после "Делчо Спасов"holi_day написа:А ти успя ли вземеш интервю от БоЕВ, та да си на първа страница?:blum:Макаров написа:В "gepime.com" това е основната тема във форумите. По CNN тече непрекъснато информация за събитието. Хората масово си купуват телевизори. Веригите за черна техника не смогват на повишеното търсене.
Тц. Не става. Проспа момента.Макаров написа:Не успях, дай да уредим нещо и после "Делчо Спасов"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Жалко, сега няма да мигна цяла нощ:shocked:holi_day написа:Тц. Не става. Проспа момента.Макаров написа:Не успях, дай да уредим нещо и после "Делчо Спасов"
- snowprincess
Много те харесвам, БоЕВ!БоЕВ написа:
ОК!
От най-ранна детска възраст съм разбрал, че това което е разрешено на другите аз не бива да го правя.
От тогава си имам две страни - светла и тъмна.
Опитвам се да дам на хората най-доброто от светлата си страна, а пък те искат да узнаят колко е дълбока черната.
Та така.
Всеки има светла и тъмна страна, най-важното е да можем да ги контролираме.

- Глас в пустиня
Отдавна съм нахранил по-добрият вълк.snowprincess написа: Всеки има светла и тъмна страна, най-важното е да можем да ги контролираме.
Другият само отвреме на време оголва зъби.
БоЕВ написа:Отдавна съм нахранил по-добрият вълк.snowprincess написа: Всеки има светла и тъмна страна, най-важното е да можем да ги контролираме.
Другият само отвреме на време оголва зъби.
- Dark Angel
гепи БоевБоЕВ написа: Опитвам се да дам на хората най-доброто от светлата си страна, а пък те искат да узнаят колко е дълбока черната.
Та така.
за толкова години разбрах че хората си умрат да се мятат в тъмното
на светло ги фаща скука
приятно
На мен ми са ми най-интересни отношенията между двете страни,Dark Angel написа:гепи БоевБоЕВ написа: Опитвам се да дам на хората най-доброто от светлата си страна, а пък те искат да узнаят колко е дълбока черната.
Та така.
на светло ги фаща скука
приятно
има хора, които се смятат за ангелоподобни,
но всъщност са игнорирали напълно тъмната си страна - нещо като "виждаш ли, какво ме принуждаваш да правя"...
Има други, които си познават, контролират и приемат тъмната страна,
и са склонни да разберат и приемат и чуждата. Те ми изглеждат зрели и извисени.
Честно казано, като видя някой, прекалено светъл и добър, все се изкушавам да пусна някоя провокацийка...
Така попаднах на 2 - 3ма наистина святи хора, и на безброй преструванковци.
-
Дядо Капинчо
Боев, кво си изтрил, бе? Сега ша пукна от любопитсво кво се римува с къпини - мандарини, смокини, бикини ...holi_day написа:що да трие това, дето е игра на думиsnowprincess написа:защо сега се заяждаш, на всеки му се случваБоЕВ написа:
изтрий го
рима с къпини
на фона на сичкуту по-горе
Като прочетох само две-три реплики ми се изясни, че Къпин и Боев винаги могат да ме надговорят.
Много се изкушавам да попитам на кое казвате "тъмната страна"?Амаранта написа:На мен ми са ми най-интересни отношенията между двете страни,Dark Angel написа:
гепи Боев
на светло ги фаща скука
приятно
има хора, които се смятат за ангелоподобни,
но всъщност са игнорирали напълно тъмната си страна - нещо като "виждаш ли, какво ме принуждаваш да правя"...
Има други, които си познават, контролират и приемат тъмната страна,
и са склонни да разберат и приемат и чуждата. Те ми изглеждат зрели и извисени.
Честно казано, като видя някой, прекалено светъл и добър, все се изкушавам да пусна някоя провокацийка...
Така попаднах на 2 - 3ма наистина святи хора, и на безброй преструванковци.
Щото то и това май си е различно за всеки.
Panta rhei...
Най-общо казано, това са "забранените" чувства, желания и импулси. Да, май за всеки е различно.Мнемозина написа:
Много се изкушавам да попитам на кое казвате "тъмната страна"?
Щото то и това май си е различно за всеки.
-
Дядо Капинчо
Бай Боев,
Днес цял ден ме гложди едно усещане за дежа вю. Чак сега стоплих.
Първа случка
Днес цял ден ме гложди едно усещане за дежа вю. Чак сега стоплих.
Първа случка
Втора случкаКапинчо написа:Да ти го преведа. През кура ми е кой си и какво си разбрал.Макаров написа:Не разбарах само, хвалиш ли се или се оплакваш?Капинчо написа:Всъщност зАеби!Макаров написа:Т.Е.
Виж ми подписа.
Макаров написа: Мислехме да се поразходим тогава на Витоша, ама явно ще отложим излета. Ще има ли викторина с тъпи въпроси?
А местното време в Свищов как е спрямо ЕЕT?
БоЕВ написа:
Тоя въпрос, предполагам, можеш да го зададш на сайта на БТВ.
Това инфо го пускам за тесен кръг от хора, които изявиха желание да бъдат информирани и ме боли фара кой какви планове имал за него ден, а уточнението за време...сети се сам.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Това е оная закътана част от душата ти в която се събира всичката преглътната тъга, омраза и злъч.Мнемозина написа:
- Глас в пустиня
Така е - непознатото винаги е по-интересно.Dark Angel написа:
С тая разлика само, че мракът е като водовъртеж. Засмуква те и те влачи към дъното.
Що си спамиш в темата сега, а?БоЕВ написа:Това е оная закътана част от душата ти в която се събира всичката преглътната тъга, омраза и злъч.Мнемозина написа:
Страховете тук вътре ли са, в тъмната страна?
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Стана ми смешно, щото в моята тема точно ти намекна, че пак съм се изложил. Нещата се обръщат, когато въпросът опре лично до теб (като казвам "теб" нямам предвид теб-Боев).БоЕВ написа:
Ето,
виждаш ли,
аз не съм по-добър от тебе,
но не парадирам с това и не го афиширам.
На времето казах нещо за едно дете, с което станах вечен враг на Дарки. След това в друга тема сума ти народ се изказа още по-остро за други деца, но тогава това вече беше нормално.
Защо мислиш, че аз парадирам? Аз просто реагирам на момента искрено и ми е странно, че повечето от вас го приемат като показност, парад ...
Задавам тези въпроси по скоро на себе си. Не очаквам отговор от теб или друг клубар. Просто се опитвам да разбера, с какво ви дразня.