Ми да. То е като изневярата - ако не знаеш, значи я няма.Амаранта написа:и по-хубаво ли е, да не знаеш какво точно си засмукал...Капинчо написа:..... Иначе аха-аха да се отнесеш и гледаш засмукал си някаква пъпка.
Винаги ли е така?
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
ти ся плашиш ли или предупреждавашКапинчо написа:Ако заседнЕМ страшно няма, щото спасението от клаустрофобията е да мислиш/правиш друго нещо. Има един малък проблем - след 45-тата минута (не в асансьора) понякога се разсейвам.snowprincess написа: ами ако заседнем в асаньора, дишане уста в уста ли ще ми се налага да правя
и спри да се изчервяваш, щото ми става неудобно

- snowprincess
- snowprincess
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
vyara написа: Аз съм толкова убийствено спокойна, че мога да легна и да умра просто.
Много преди теб ще изчезна. Съвсем скоро даже.
зВерче! Моля те бе душица моя златна.
Ако трябва...да идвам да
Само с кола за далечен път и време да се сдобия.
И съвсем сериозно ти казвам, че ще има шамарена фабрика ако ми седиш у такива настроения.
Re: Винаги ли е така?
Не знам, дали дяволите или ангелите са по-силни, но със сигурност знам, че в мое лице ще срещнеш чудовищно силна съпротива ако ти мине през акъла да се махаш.snowprincess написа:не е ли по-добре да се каже, че ни е силен дявола?esti написа:Защото са сигурни, че няма да се върнат и ще си държат на думата.frisky lioness написа:Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат
Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.![]()
Възможна е и физическа разправа.
Знам.Амаранта написа:Стига бе, заяждам се само,
че съм в настроение, пък няма с кого.:winkw:
Което обаче не променя фактите..
п.п. Поздравче за зВяра.
Шрек И Фиона - Любов Без Граница
- snowprincess
искаш да се преборим лиesti написа: Не знам, дали дяволите или ангелите са по-силни, но със сигурност знам, че в мое лице ще срещнеш чудовищно силна съпротива ако ти мине през акъла да се махаш.
Възможна е и физическа разправа.
в това отношение си приличаме с теб - в момент, в който вземем някакво решение, никой не е в състояние да ни разубеди
само, дето аз резрешавам малко повече да навлизат в личното ми пространство
та, за да има физическа разправа шъ трябва да си нарушиш един от принципите си

- snowprincess
"...ако някой някога изведнъж се отърве от всичките си грижи, трудности, болки и страдания, ако разбере, че няма нужда да се напъва и да си дава зор за каквото и да било, и ако се почувства безкрайно щастлив за повече от четвърт час, това значи, че той несъмнено е мъртъв.vyara написа:Така е, симпатяга голяма съм аз. Да можеше някой да ми обърше два шамара.Амаранта написа: Верче, в лошо настроение си напоследък...
нищо де, и така си симпатяга.
Другото пък е живот. Тоест Апокалипсис Защото няма какво да чакаме край на света. Той е дошъл. Само че тихо. На пръсти. Ние не сме имали уши да го чуем, очи да го видим, и два грама акъл, за да го осъзнаем, че :
Животът е само един по-дълъг Апокалипсис;
Животът е само едно по-дълго Откровение;
Целта му е да трае по-дълго.
Това му е и всичкият смисъл."
Иво Беров

- Света вода ненапита
егати и амалгамата от източен мистицизъм и християнски прагматизъм...snowprincess написа:"...ако някой някога изведнъж се отърве от всичките си грижи, трудности, болки и страдания, ако разбере, че няма нужда да се напъва и да си дава зор за каквото и да било, и ако се почувства безкрайно щастлив за повече от четвърт час, това значи, че той несъмнено е мъртъв.
Другото пък е живот. Тоест Апокалипсис Защото няма какво да чакаме край на света. Той е дошъл. Само че тихо. На пръсти. Ние не сме имали уши да го чуем, очи да го видим, и два грама акъл, за да го осъзнаем, че :
Животът е само един по-дълъг Апокалипсис;
Животът е само едно по-дълго Откровение;
Целта му е да трае по-дълго.
Това му е и всичкият смисъл."
Иво Беров
Виж подводницата!
Какви принципи бе, аз съм безпринципна.snowprincess написа: искаш да се преборим ли
в това отношение си приличаме с теб - в момент, в който вземем някакво решение, никой не е в състояние да ни разубеди
А за личното ми пространство не е принцип, а характер - отвътре ми иде, така както ми иде да те ошамаря ако се махнеш.
особено на липсата на свеж приток
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Начи, уважавам стремежа ти да се изразяваш кратко, ама не е зле и да е ясно.Semiramis написа: особено на липсата на свеж приток...
Горното например, за да ми е ясно на мен и да не го чета 4 пъти, трябваше да звучи "особено на фона на липсата на свеж приток" или "особено при липсата на свеж приток".
Иначе те разбирам. Дощяло ти се е крехко агнешко, а?
охКапинчо написа:Начи, уважавам стремежа ти да се изразяваш кратко, ама не е зле и да е ясно.Semiramis написа: особено на липсата на свеж приток...
Горното например, за да ми е ясно на мен и да не го чета 4 пъти, трябваше да звучи "особено на фона на липсата на свеж приток" или "особено при липсата на свеж приток".
Иначе те разбирам. Дощяло ти се е крехко агнешко, а?
добре де ФОН съм изпуснала, айде
Усещай ме, бе, Капинчо...усещай...
ПП
Не четох и не разбрах много кой какво... но не ми казвайте.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
-
Дядо Капинчо
Усещам те, бе, усещам те, ама то е като с Г-точката, тъкмо си помислиш, че си я усетил и се оказва, че търсиш в грешния ...Semiramis написа:
Усещай ме, бе, Капинчо...усещай...![]()
Ама той не си е тръгнал...Semiramis написа:мерси, че този път съм пропуснала драмата.
ама на мен Макаров беше започнал да ми харесва
:(:(
особено на липсата на свеж приток...
е, поне не го е обявил публично.
"G"-точката се намира в края на думата "shopping" - няма как да стане грешка.Капинчо написа:
Усещам те, бе, усещам те, ама то е като с Г-точката, тъкмо си помислиш, че си я усетил и се оказва, че търсиш в грешния ...
А така! Набий я!esti написа:Какви принципи бе, аз съм безпринципна.snowprincess написа: искаш да се преборим ли
А за личното ми пространство не е принцип, а характер - отвътре ми иде, така както ми иде да те ошамаря ако се махнеш.
Тя преди време ме заплаши с телефонен тормоз и национално издирване, ако реша нещо подобно.
Нека да види сега.
Panta rhei...
Ами ето, като те нямаше и му стана скучно.Semiramis написа:мерси, че този път съм пропуснала драмата.
ама на мен Макаров беше започнал да ми харесва
:(:(
особено на липсата на свеж приток...
Ние сега какво сме виновни?
Panta rhei...
Ти да не мислиш, че на теб ще ти се размине ако ти хрумне да се махаш?Мнемозина написа:
А така! Набий я!
Тя преди време ме заплаши с телефонен тормоз и национално издирване, ако реша нещо подобно.
Нека да види сега.
То пък смея ли да ми хрумне...esti написа:Ти да не мислиш, че на теб ще ти се размине ако ти хрумне да се махаш?Мнемозина написа:
А така! Набий я!
Нека да види сега.
Голям смях е тоя клуб, ужас.
Panta rhei...
Мда, и смях и ужас - всичко има.Мнемозина написа: Голям смях е тоя клуб, ужас.
Е да, ужас. Ама чак пък "Ужас! Ужас!"esti написа: Мда, и смях и ужас - всичко има.