Да сменяш мъжете...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да сменяш мъжете...
...като носни кърпи
или носните кърпи като мъже?!
Този въпрос ми изникна преди около час
след като установих, че пакетчето ми с носни кърпички се казва Ники:blink::shocked:
Та се сетих за онази приказка да сменяш гаджетата като носни кърпи....
Имала съм и други (пакети), но не им помня имената...
А този от една седмица ми избожда очите
не стига това, ами и сега като се прибрах в къщи се оказа, че има още един (пакет) в спалнята.
и този е Ники
Поне някакво разнообразие да имаше, а то.....
Сега разчитам за последното на детето, което към настоящия момент е с ужасна хрема, не повлияваща се по никакъв начин ни от бабини, ни от стандартни методи за борба с ринита
Дано поне Ники успее
Този въпрос ми изникна преди около час
след като установих, че пакетчето ми с носни кърпички се казва Ники:blink::shocked:
Та се сетих за онази приказка да сменяш гаджетата като носни кърпи....
Имала съм и други (пакети), но не им помня имената...
А този от една седмица ми избожда очите
не стига това, ами и сега като се прибрах в къщи се оказа, че има още един (пакет) в спалнята.
и този е Ники
Поне някакво разнообразие да имаше, а то.....
Сега разчитам за последното на детето, което към настоящия момент е с ужасна хрема, не повлияваща се по никакъв начин ни от бабини, ни от стандартни методи за борба с ринита
Дано поне Ники успее

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
И това сега откъм тъмната или откъм светлата страна е?БоЕВ написа:От трън та на глог!:lol:
Шегата настрана, но вчера като си говорехме за тъмни и светли страни се сетих за една надпревара с аверчетата - кой най-бързо ще вкара гадже в леглото и след това ще го разкара.
По темата: моите кърпички са "Танго".
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кофти обаче ако се окаже, че всъщност другата страна е тази, която е "вкарвала" и "из/раз/карвала"БоЕВ написа:се сетих за една надпревара с аверчетата - кой най-бързо ще вкара гадже в леглото и след това ще го разкара.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Re: Да сменяш мъжете...
зависи от мъжете. има мъже дет и за носни кърпи не стават. има мъже, за които дори НЕ МОЖЕШ да си позволиш да мислиш като за носни кърпички...frisky lioness написа:...като носни кърпи
just perfect
-
Дядо Капинчо
чудя се такива басове какво говорят за хората, които ги сключват? за самочувствието и комплексите им...БоЕВ написа:От трън та на глог!:lol:
Шегата настрана, но вчера като си говорехме за тъмни и светли страни се сетих за една надпревара с аверчетата - кой най-бързо ще вкара гадже в леглото и след това ще го разкара.
just perfect
Какво се чудиш, това си е в мъжката природа,bead_ написа:чудя се такива басове какво говорят за хората, които ги сключват? за самочувствието и комплексите им...БоЕВ написа:От трън та на глог!:lol:
хеле пък ако мъжете са млади...
-
Дядо Капинчо
дори младите мъже не са толкова глупави, за да не са на ясно, че една жена ще вкара гадже в леглото и ще го разкара няколко пъти по-бързо от всеки мъж. но никога няма да се включи в състезание по темата. което е още едно доказателство за гореизложеното твърдение. хъм. да не говорим, че дамите са тези, които избират в чие легло и за колко време да пребивават. ъхъм.Амаранта написа:Какво се чудиш, това си е в мъжката природа,bead_ написа:чудя се такива басове какво говорят за хората, които ги сключват? за самочувствието и комплексите им...БоЕВ написа:От трън та на глог!:lol:
хеле пък ако мъжете са млади...
just perfect
-
Дядо Капинчо
До колкото разбрах, те не са се състезавали с жени, щото ясно кой ще спечели.bead_ написа:
дори младите мъже не са толкова глупави, за да не са на ясно, че една жена ще вкара гадже в леглото и ще го разкара няколко пъти по-бързо от всеки мъж. но никога няма да се включи в състезание по темата. което е още едно доказателство за гореизложеното твърдение. хъм. да не говорим, че дамите са тези, които избират в чие легло и за колко време да пребивават. ъхъм.
Верно, че жените избират, но пък от мъжа също много зависи как ще си представи "стоката", за да го включат в топ 10, поне.
ПП Що се впрягаш толкова, това са си младежки щуротии.
Погледни от друга гледна точка: те просто са отработвали стратегията, за да знаят какво да правят, когато се появи Единствената.bead_ написа:вероятно защото съм малко разочарована в представата си за човека, който ги афишира...Амаранта написа:
ПП Що се впрягаш толкова, това са си младежки щуротии.
Хората често показват цинично отношение именно към това, което за тях е най-важно.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Капинчо написа:Ми то мъжете може и да ги препираш като носни кърпи.
Какво препиране, бе
аз само мога да СЕ препирам с мъжете
Кои години сме...
Кой ш'ти седне да пере носни кърпи, а и сега всичко е за еднократна употреба:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Де да знам. Мямам много наблюденияМнемозина написа:Брях!frisky lioness написа:Ето виждаш ли:blink::shocked:Мнемозина написа:
"ТАнго и Кеш"
Само жените ли ползваме такива кърпички?
Мойто мъж няма проблените с органа на обоняние, които аз имам
ама тези, които съм видяла не позлват никакви
айде да не ставам обстоятелствена, че е гадно:winkw:

- Dark Angel
bead_ написа: дори младите мъже не са толкова глупави, за да не са на ясно, че една жена ще вкара гадже в леглото и ще го разкара няколко пъти по-бързо от всеки мъж. но никога няма да се включи в състезание по темата. което е още едно доказателство за гореизложеното твърдение. хъм. да не говорим, че дамите са тези, които избират в чие легло и за колко време да пребивават. ъхъм.
много добре казано
мноооого добре
- Stranniche
- Обратна връзка:
За да стане по-гадно, ще се позова на "любимата" си Япония /ако стана досадна, изгонете ме/. Там е неприлично да си избършеш носа на публично място, затова всички подсмърчат - шумно и многократно - особено пролетно време и като захладнее. Силното подсмърчане не се счита за лош маниер и по влаковете настава едно...frisky lioness написа:Де да знам. Мямам много наблюденияМнемозина написа:Брях!frisky lioness написа:Ето виждаш ли:blink::shocked:Мнемозина написа:
"ТАнго и Кеш"
Само жените ли ползваме такива кърпички?
Мойто мъж няма проблените с органа на обоняние, които аз имам
ама тези, които съм видяла не позлват никакви
айде да не ставам обстоятелствена, че е гадно:winkw: