хубу че каза "дама", щото ако беше казала, че джентълмен ти дължи пари, направо ставаше главна героиня на мелодраматаesti написа: Една дама тук ми дължи много пари.
Гледа ми се мелодрама
- snowprincess
Разбрах ви бе, но аз избягвам да съобразявам. Затова попитах.Мнемозина написа:
Нееее, не минава!
Не говорехме за толкова конкретни и лесни за преценяване неща.
Там трябваше да съобразим първо какво ли би могла Дарки според нейните представи да възприема като курвенски номера, и дали евентуално някоя от нас би могла да е направила нещо, което Дарки да е оценила като такъв номер, без да разбере (едната от нас без да разбере, не Дарки).
- snowprincess
Re: Гледа ми се мелодрама
Капинчо написа:Не че ти разбрах нещо, ама благодаря за съвета!Dark Angel написа:
тук неколко "дами" въртят леко курвенски номера и като нищо ще избие на мелодрама след време
щото 1 път курвенската, 2-ри път курвенската и ще ги видим улетели в квартала на червените фенери
и яко мелодрами
забавление на макс:-)
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Гледа ми се мелодрама
Амаранта написа:И аз. Дано всичко да е наред.Капинчо написа:Стискаааам!Semiramis написа:
стисни палци, плс
това стига и 10х
утре ще знам със сигурност как са нещата, НО
от тази вечер имам странен знак
удари ме ток!
от една крушка
не се шегувам
косата ме е ок.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- snowprincess
точно от мен никога няма да чуеш, че си дебелаesti написа: Ти какво сега, намекваш че съм само дебела?![]()
Последно промяна от snowprincess на 18.07.08, 00:08, променено общо 1 път.

И нищо повече няма да кажеш?esti написа:И бременна на всичкото отгоре.snowprincess написа:хубу че каза "дама", щото ако беше казала, че джентълмен ти дължи пари, направо ставаше главна героиня на мелодраматаesti написа: Една дама тук ми дължи много пари.:lol:
Това е безмилостно направо!
Panta rhei...
Прояви въображение де!Мнемозина написа:И нищо повече няма да кажеш?esti написа:И бременна на всичкото отгоре.snowprincess написа:хубу че каза "дама", щото ако беше казала, че джентълмен ти дължи пари, направо ставаше главна героиня на мелодраматаesti написа: Една дама тук ми дължи много пари.:lol:
Това е безмилостно направо!
- snowprincess
esti написа: Да ти имам въображението.
Последно промяна от snowprincess на 18.07.08, 00:07, променено общо 1 път.

- snowprincess
- snowprincess
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Че ние с Никол нищо не сме трили. Всичко си беше на мегдан.esti написа: Ми видяхме от теб и Дарки.
Сноу е имала някакви съображения и нямаше как да не ги уважа.
Ти обаче не съжалявай, защото нямаше скандал или пикантерии някакви.
Добре, че не съм изпуснал някоя пикантерия. Аз обичам добре подправените манджи с повечко солчица.
-
Дядо Капинчо
е са на теб куче ли трябва ,буца у гърлото,запознанство некво , тя ,той или кво мама му стара?Капинчо написа:Щот си груб материалист!Quid написа:да се шибам у простака:rotfl24:
е са разбрах че не знам кво е мелодрама
един филм от цитираните не съм гледал:-)
Как може да не си изпитал засядането на буца в гърлото, когато ТОЙ и ТЯ най после се срещнат и се познаят, с помощта на неговото куче.
а кажи
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
е кво общо има мелодрамата сега с твойте потребноси и желания?Капинчо написа:Да, точно.Quid написа:
е са на теб куче ли трябва ,буца у гърлото,запознанство некво , тя ,той или кво мама му стара?
а кажи
кви филми си улетел да гледаш:-)
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
е а си подреди малко нещата които те кефятКапинчо написа:Кефят ме бе.Quid написа:
е кво общо има мелодрамата сега с твойте потребноси и желания?
Виж Черния негър и Слай не мога да ги трая.
-
Дядо Капинчо
Що бе? И мъжете понякога плачем. Аз съм деликатна душа, не ма гледай, че пцувам Никол. То е само за поддържане на имиджа.Quid написа:е а си подреди малко нещата които те кефятКапинчо написа:Кефят ме бе.Quid написа:
е кво общо има мелодрамата сега с твойте потребноси и желания?
Виж Черния негър и Слай не мога да ги трая.
Сега обаче мили другарчета ви оставям, щото къпинака ме зове.
Чао и умната!