пускала съм я веднъж
Трябва да си спокоен, за да си позволиш да бъдеш луд!
Аз...съм си на същото мнение от преди години, вчера се убедих
но ми се иска да "чуя" друг прочит.
да, и това имам предвид.Амаранта написа:В какъв смисъл луд?
Общо взето, който е луд, си е луд, колкото и да си го забранява...
или имаш предвид "контролираното безумие" на Кастанеда?
Мнемозина написа:Ами за да си позволяваш да бъдеш луд наистина се иска спокойствие.
Виж, когато си луд без позволение - не знам, едва ли.
Ама кажи наистина какво разбираш под "луд", понеже аз се сещам и за много хубави лудости.
Uranus square Moon: "Crazy"Semiramis написа: примерно като при Чавето
лудите, те да са живи...Semiramis написа:
пускала съм я веднъж
но ми се иска да "чуя" друг прочит.ако имате
шоколадкоооооооооооМетаморф написа:
лудите, те да са живи...
знамSemiramis написа:ти знаеш ли, че си луд, бе!
Ами и да, и не, така мисля.Semiramis написа:
да, и това имам предвид.
всякакво безумие, всяка лудост.
примерно като при Чавето - как сега да полудява като трябва да гледа трите кактусчета
или аз сега как точно да се напия в компания, в която знам, че като се напият не знаят какво правят ... този пример е лош, де, ама за да дам контури малко.
или как върви Платон на гладен стомах.
свободата и онова, което ни заземява
обща тема, една такава.
Не съм казвала, че е съзнателно.4avdar4e написа:Не, депресията е болест, на ума, не е бягство, поне не съзнателно. Питай Куида, той знаеАмаранта написа:Нещо като бягство от отговорност - ей на - разболях се, оправяйте се без мен.![]()
4avdar4e написа:Не, депресията е болест, на ума, не е бягство, поне не съзнателно. Питай Куида, той знаеАмаранта написа:Нещо като бягство от отговорност - ей на - разболях се, оправяйте се без мен.![]()
При много хора душата е в чашата с вино, при неколцина, обаче, е и в секса и във виното.4avdar4e написа:Кое е душата, къде е душата???Semiramis написа: душата по-мога да се съглася
ако лудостта и изкуството се доближават в съществото си - не, не би трябвало да си спокоенSemiramis написа:
пускала съм я веднъж

frisky lioness написа:Направила си го
Електрошока гледам ти е подействал благотворноSemiramis написа:frisky lioness написа:Направила си гоахам

Quid написа:е мое да пусна една демо версия:-)Амаранта написа:Абе да платя, ама като не съм видяла стоката как, а?:winkw:Quid написа:
си платите и тогава ще пиша:blum:
Когато става дума да си позволяваш каквото и да било т.е. да действаш осъзнато - да, трябва да си спокоен.Semiramis написа:
когато мъж подарява на непозната жена цвете, това е импулс. когато същия мъж се обажда на платен телефон, това са поне 12 импулса в минута...esti написа:Иначе е просто импулс.
Отначало се съгласих, после на второ мислене- не си права. Трябва да си млад, това е. Като си млад става да си луд, като си ъъъ като нас(много сори, не ми се карайте сега) не става. Въобще не мога да го докарам, на толко луд колкото младото ми издание, тука взех да се обяснявам... Мисълта ми беше, че мислите ми са станали твърди, такива, тежки, полирани и остри. Не мога да вдигам революции заради нечии идеи, неприятно ми е. Се едно де. Старичък съм, това е. Може да почне да ми харесваSemiramis написа:
пускала съм я веднъж
Хехе..не съм съгласна.Green Light написа:Отначало се съгласих, после на второ мислене- не си права. Трябва да си млад, това е. Като си млад става да си луд, като си ъъъ като нас(много сори, не ми се карайте сега) не става. Въобще не мога да го докарам, на толко луд колкото младото ми издание, тука взех да се обяснявам... Мисълта ми беше, че мислите ми са станали твърди, такива, тежки, полирани и остри. Не мога да вдигам революции заради нечии идеи, неприятно ми е. Се едно де. Старичък съм, това е. Може да почне да ми харесваSemiramis написа:
пускала съм я веднъж
Ти това за хубаво ли го имаш?Semiramis написа: Виж ми подписа..
Стара чанта....esti написа:Ти това за хубаво ли го имаш?Semiramis написа: Виж ми подписа..
Аз например винаги съм била стара, но не го смятам за минус - напротив.
Това ми дава спокойствие.
А аз имам жизнено необходима потребност от спокойствие.

ако трябва да сме точни - аз също винаги съм била стара, но това не значи, че ще стана Стара стара.esti написа:Ти това за хубаво ли го имаш?Semiramis написа: Виж ми подписа..
Ми това е за да оцелея в света на младите ма - трябва да се правя и аз на млада.frisky lioness написа:Стара чанта....esti написа:Ти това за хубаво ли го имаш?Semiramis написа: Виж ми подписа..
Де си тръднала да ми говориш за разврат, ма:blum::winkw:
и аз така, но все по-трудно става:(:crying:esti написа: трябва да се правя и аз на млада.

Така е защото все някога си била млада - за разлика от мен.frisky lioness написа:и аз така, но все по-трудно става:(:crying:esti написа: трябва да се правя и аз на млада.
О, даesti написа:Така е защото все някога си била млада - за разлика от мен.frisky lioness написа:и аз така, но все по-трудно става:(:crying:esti написа: трябва да се правя и аз на млада.

И все още си!frisky lioness написа:О, даesti написа:Така е защото все някога си била млада - за разлика от мен.frisky lioness написа:и аз така, но все по-трудно става:(:crying:esti написа: трябва да се правя и аз на млада.
бях![]()