Ми пънем сеМакаров написа: Е точно това имах предвид ))))))
кой си
Добре МА!Мнемозина написа:А каква трябва да бъде?Макаров написа:Е точно това имах предвид ))))))Rain написа:К'во и е?Макаров написа:Бааааааах ти и темата.
Всеки казва това, което има да каже:lol:
Хайде бе, кажи от какво си недоволен.
Не че ще се съобразим, но е интересно.
Е сега ще ти кажа, чакай само да си нахвърлям впечатленията на бележки!
4avdar4e написа:Защото я смята за тъпа, безполезна и преходна, а това е цинично отношениеМнемозина написа: Ама защо да е бездушен и безсърдечен?
Аз и нищо цинично не успях да видя.
Не знам.
Но пък съм съгласна със Семи, понякога овцете като срещнат пънове, стават хора, а пъновете излизат от стаята:rotfl24:
не съм съгласна!
/не казвам онова, че не си права, обаче
той знае, че той също е бил овца навремето.
той просто няма какво да и каже докато е просто овца.
пък че той има недостатъци е отделен въпрос.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Добре, АМА кажи и на нас.Макаров написа:Добре МА!
4avdar4e написа:Ми пънем сеМакаров написа: Е точно това имах предвид ))))))неделно да работим, ама май не се получава съвсем
Пък аз току-що си представих как ли звучи тоя разговор отстраниSemiramis написа:
не съм съгласна!
/не казвам онова, че не си права, обаче/
той знае, че той също е бил овца навремето.
той просто няма какво да и каже докато е просто овца.
пък че той има недостатъци е отделен въпрос.
Ми не си права.4avdar4e написа:Защото я смята за тъпа, безполезна и преходна, а това е цинично отношениеМнемозина написа: Ама защо да е бездушен и безсърдечен?
Аз и нищо цинично не успях да видя.
Не знам.
Но пък съм съгласна със Семи, понякога овцете като срещнат пънове, стават хора, а пъновете излизат от стаята:rotfl24:
Това, че е решил, че овцата е преходна, е защото тя в наивността и неопитността си е засегнала болното му място - на собствената му преходност. Това не е цинизъм, а защитна реакция.
Когато приеме преходността си, ще й разкаже за това как може да се сяда на него, колко е полезно, дето кучетата могат да го препикават и накрая - какъв хубав огън може да се получи от него.
Ще й разкаже колко птички са свивали гнезда в клоните му, когато още не е бил просто пън, а дърво, и за децата, които са си криели съкровища в хралупата му.
За вятъра в листата, за дъждовете и бурите, от които е пазил фиданките край него...
Panta rhei...
Мама каза, че няма страшно. И това ще мине.Макаров написа:"Тате каза, че ще ми купи колело. Ама друг път!"Semiramis написа:Добре, АМА кажи и на нас.Макаров написа:Добре МА!
да ти отговоря в същия дух тогава.
А тя дали ще дочака всичко това, мммм??Мнемозина написа: Когато приеме преходността си, ще й разкаже за това как може да се сяда на него, колко е полезно, дето кучетата могат да го препикават и накрая - какъв хубав огън може да се получи от него.
Ще й разкаже колко птички са свивали гнезда в клоните му, когато още не е бил просто пън, а дърво, и за децата, които са си криели съкровища в хралупата му.
За вятъра в листата, за дъждовете и бурите, от които е пазил фиданките край него...
П.П. Ти що ме напсува преди малко???
Мнемозина написа:Аха, разбрах.Макаров написа: Добре МА!
Ще почакам, не бързам. Само не се изнервяй.
може пък наистина да не ни се разбира
Оптимистка! Има едно голямо "ако", нали, "ако приеме" - всъщност точно това, че не приема, го прави пън...Мнемозина написа:Ми не си права.4avdar4e написа:
Защото я смята за тъпа, безполезна и преходна, а това е цинично отношение
Това, че е решил, че овцата е преходна, е защото тя в наивността и неопитността си е засегнала болното му място - на собствената му преходност. Това не е цинизъм, а защитна реакция.
Когато приеме преходността си, ще й разкаже за това как може да се сяда на него, колко е полезно, дето кучетата могат да го препикават и накрая - какъв хубав огън може да се получи от него.
ама как си се юрнала да го защитаваш тоя пън - добър човек бил, това, онова, овцата да не е лош човек, случайно, а?:rotfl24:
Ако й е необходимо, ще го дочака. Ако не го дочака, значи не й е било необходимо.4avdar4e написа:А тя дали ще дочака всичко това, мммм??Мнемозина написа: Когато приеме преходността си, ще й разкаже за това как може да се сяда на него, колко е полезно, дето кучетата могат да го препикават и накрая - какъв хубав огън може да се получи от него.
П.П. Ти що ме напсува преди малко???
А ако беше започнал веднага да й го обяснява, щяхте да кажете, че е досаден.
П.П. Без да искам. То човек вече не знае като говори, какво казва.
Panta rhei...
е не съм съгласнаАмаранта написа:
Оптимистка! Има едно голямо "ако", нали, "ако приеме" - всъщност точно това, че не приема, го прави пън...
ама как си се юрнала да го защитаваш тоя пън - добър човек бил, това, онова, овцата да не е лош човек, случайно, а?:rotfl24:
който и да е пън съществува само докато има овце.
после става ..труп на пън ..примерно
това го държи "жив"...пън.
Не, овцата не е лош човек, но не разбирам защо от това, че овцата е добра трябва да следва, че пънът е лош. Това е, което не приемам.Амаранта написа: Оптимистка! Има едно голямо "ако", нали, "ако приеме" - всъщност точно това, че не приема, го прави пън...
А това дали ще приеме или няма да приеме - никой не може да бъде сигурен. Ако приеме всичко това, ще спре ли да бъде пън? А ще стане ли овца?
Panta rhei...
ще се съглася с теб, вече.Амаранта написа:Не е баш така - овцата не става човек - или става една параноична овца, или пън. Поне такива са ми наблюденията.Semiramis написа:
:lol::lol:
а за мен е иначе
овцата като срещне пън и става човек
:lol:
няма как, просто.
заострено съм го казала
4avdar4e написа: Е кажи ми как да обясня на околните ся що се хиля като .... тиква, да речем:rotfl24::rotfl24:
аз те разбирам
е така съм отняколко дни, нали ти казвам
Е, не. Измъкваш се в конкретиката, а това не е честно.4avdar4e написа:Аз имах предвид физически, с оглед на преходността йМнемозина написа: Ако й е необходимо, ще го дочака. Ако не го дочака, значи не й е било необходимо.
Но като ще е така - може пък някоя следваща овца да го улучи в по-подходящ момент, нали?
Panta rhei...
Мнемозина написа: може пък някоя следваща овца да го улучи в по-подходящ момент, нали?
нтц.... и те умират в един момент4avdar4e написа:
Така е, което не променя факта, че той винаги ще си остане ПЪН
то па вечно живее ли се
въпросът е кога е последното представление в цирка и с кого
Последно промяна от Semiramis на 20.07.08, 13:55, променено общо 1 път.
Не бе, не следва, че е лош...просто се държи лошо, което е отзвук на неговото вътрешно състояние и т.н.....Мнемозина написа:
Не, овцата не е лош човек, но не разбирам защо от това, че овцата е добра трябва да следва, че пънът е лош. Това е, което не приемам.
А това дали ще приеме или няма да приеме - никой не може да бъде сигурен. Ако приеме всичко това, ще спре ли да бъде пън? А ще стане ли овца?
Не знам в какво ще се превърне, ако приеме - може би в малък принц, нямам представа, историята мълчи...
Добре де, ясно.4avdar4e написа:Така е, което не променя факта, че той винаги ще си остане ПЪНМнемозина написа: Е, не. Измъкваш се в конкретиката, а това не е честно.
Но като ще е така - може пък някоя следваща овца да го улучи в по-подходящ момент, нали?
Явно искаш да кажеш нещо на някого.
Но така или иначе твоят прочит не е моят.
Panta rhei...
Басните са за това, да може всеки да си ги тълкува по свой си начин.Мнемозина написа:Добре де, ясно.4avdar4e написа:Така е, което не променя факта, че той винаги ще си остане ПЪНМнемозина написа: Е, не. Измъкваш се в конкретиката, а това не е честно.
Явно искаш да кажеш нещо на някого.
Но така или иначе твоят прочит не е моят.
Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
хахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааАмаранта написа:Виж сега, пренебрегваш факта, че той, бидейки пън, и без това няма къде да ходи.Макаров написа: ...Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
до сега издържах, но вече ми текат сълзи от смях
Ако не си забелязяла, намеквам на факта, че тя има избор, но отива при въпросния дървесен вид. Защо? Ами защото е овца ))))Амаранта написа:Виж сега, пренебрегваш факта, че той, бидейки пън, и без това няма къде да ходи.Макаров написа: ...Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
И аз с това започнах, но не ме карай сега да захващам пледоарии в защита на овцата.Макаров написа:
Басните са за това, да може всеки да си ги тълкува по свой си начин.
Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
Тя си е едно очарователно в непосредствеността си младо същество.
Panta rhei...
не бих казала.Макаров написа:Ако не си забелязяла, намеквам на факта, че тя има избор, но отива при въпросния дървесен вид. Защо? Ами защото е овца ))))Амаранта написа:Виж сега, пренебрегваш факта, че той, бидейки пън, и без това няма къде да ходи.Макаров написа: ...Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
защото при овните вече и е скучно - вариант 1
защото е овца и толкова и гледа къде ходи - вариант 2
и т.н
но Ести беше много права
Последно промяна от Semiramis на 20.07.08, 14:07, променено общо 1 път.