Е сега ще видят!
Е сега ще видят!
Е сега ще видят тия от ОЛАФ, кон боб яде ли!
"Контраатака: ДАНС да провери ОЛАФ"
"Контраатака: ДАНС да провери ОЛАФ"
Re: Е сега ще видят!
и утре чакаме сензации
нищо няма да стане, казвам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
А детето се обади от морето и каза, че имало два байта вълнение:blink:Semiramis написа:ний пък сме от вчера
и утре чакаме сензации
нищо няма да стане, казвам
Макаров написа: А детето се обади от морето и каза, че имало два байта вълнение:blink:
какъв хубав израз за виртуално вълнение
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Semiramis написа:Макаров написа: А детето се обади от морето и каза, че имало два байта вълнение:blink:
![]()
какъв хубав израз за виртуално вълнение
Последните дни знамето е земено на басейна
НИ:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Фриски, кака, тоя път даже и аз не те разбрахfrisky lioness написа:
Я пак!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗЕЛЕНО, не земено в смисъл на откраднато4avdar4e написа:Фриски, кака, тоя път даже и аз не те разбрахfrisky lioness написа:
Я пак!
Сиреч, няма вълнение в клуба освен леки вълнички в темата на Боев:winkw::blum:
Сега разбра ли, щот няма да повтарям
Следете ми мислата бе, хора
не кво съм писала, щот пръстите ми много палави и много грешки фъргам:shy::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми красивото момиче с бадемовите очи не си прави илюзии. Бюджетният излишък не се контролира от О`ЛафQuid написа: ти са кво:blum:
Както и всички знаем де...
Чудя се вече...кога ли ще оставя всичките си приятели тук, и ще приема офертите за уравновесен и спокоен живот някъде на поне 2 граници от тук...
Определено ще ми липсвате.
Като гледам как вървят нещата... до тогава бившата вече ще се е отказала от тях.bead_ написа: а чаветата?
То не е лошо да си принцеса, ама требе и роднини с потекло да имаш..
Как не успя да си намери някой грижовен мъж за тая последната година /сега нали е свободна все пак/ поне да знам, че децата ми са добре.
п.п. Сори. Нещо ми е накипяло... Щерката 2 седмици на море от детската градина, 2 седмици при майка ми на бабешка детска градина... Кога я гледа всъщност?!
Не можела да издържа сина, па той не щял да работи.. /вместо да учи щото има още 2 години в техникума/.
Миналата седмица с онова счупеното коляно на "7-те рилски"-яко пешком катерила. Проблеми имала. Добре, че с наши семейни приятели та я свалили. Вчера на салца клуб, днес пак на "7-те рилски"... ма имала наколенник. Кой квот си направи сам, никой друг не може да му го направи.
Само се чудя кво им става на жените след 35 та откачат тотално.
Да вземе да си ми върне децата и да си гледа живота ли...
Пак сори. Някъде требеше да изпусна парата.
- Света вода ненапита
какво да ти кажа, освен че ще си намери. ама до тогава ти съчувствам. Вземай се ги често и гледай ти да си намясто. това е. ако всички знаехме кое и как да правим и кой да избираме да ни роди деца ...МЪЖжжж написа:Като гледам как вървят нещата... до тогава бившата вече ще се е отказала от тях.bead_ написа: а чаветата?
То не е лошо да си принцеса, ама требе и роднини с потекло да имаш..Ко ме разбираш к`во се случва.
Как не успя да си намери някой грижовен мъж за тая последната година /сега нали е свободна все пак/ поне да знам, че децата ми са добре.
п.п. Сори.
аз много се дразня, че трябва да пиша бившия на всички документи. не мога да "мръдна" без него
като е печат е това, като жигосване.
от тук до края на света
абе излъжи го нещоSemiramis написа:какво да ти кажа, освен че ще си намери. ама до тогава ти съчувствам. Вземай се ги често и гледай ти да си намясто. това е. ако всички знаехме кое и как да правим и кой да избираме да ни роди деца ...МЪЖжжж написа:Като гледам как вървят нещата... до тогава бившата вече ще се е отказала от тях.bead_ написа: а чаветата?
То не е лошо да си принцеса, ама требе и роднини с потекло да имаш..Ко ме разбираш к`во се случва.
п.п. Сори.
аз много се дразня, че трябва да пиша бившия на всички документи. не мога да "мръдна" без него
нямаш шанс да забравиш
от тук до края на света:twisted::twisted:
кажи му тва онова у стил оптимист
са кво го копаш човеко
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Quid написа:
абе излъжи го нещо
кажи му тва онова у стил оптимист
са кво го копаш човеко
разводът е като второ раждане
само хубави неща са ми се случили
ЖИВЕЯ оттогава
такава ОВЦА съм била преди това - ммерси на 1-2 ПЪНОВЕ, между другото
майната им на проблеми и нервите - струва си!
децата са по-добре с двама спокойни родители, вместо с нерваци
и един спокоен пак е по-добре
и за теб е по-добре, вместо душата ти да е другаде.
и "вали" върху мен оттогава и ако се върна назад пак това ще направя
и животът е песен
и светът е чудесен!
и дам.
Мъжжжжж ...как ще те намери хубава жена като си женен, ми кажи?
Ко знаех, че ще се разведеш, преди 2-3 години нямаше да те пропусна, ма ей на! Разминаваме се! Ама сме на един и същи път - това за книжките се отнася, и не само.
аз така живея и съм си много добре
Това е само докато децата станат пълнолетни.Semiramis написа:
нямаш шанс да забравиш
Няма да усетиш кога са се изтъркаляли годинките...
Ама аз сега се замислих, ние лоши родители ли сме, като пращаме през ваканцията децата на село...
а и не сме само ние така, май - от училищните им приятелчета нямаше никое в София в началото на този месец.
Дали? Имам чувството, че в която и иституция да отида все попълвам графа Бивш.Амаранта написа:Това е само докато децата станат пълнолетни.Semiramis написа:
нямаш шанс да забравиш
Няма да усетиш кога са се изтъркаляли годинките...
Ама аз сега се замислих, ние лоши родители ли сме, като пращаме през ваканцията децата на село...![]()
а и не сме само ние така, май - от училищните им приятелчета нямаше никое в София в началото на този месец.
Абе добре им е, бяхме ги взели за 10-тина дни в началото на месеца,TerE написа:
Лоши? Що пък лоши... ако на децата им е добре и не е насила... имам си хубави спомени от селските ваканции (колелото, реката... простор... кеф
)
и се скъсаха да мрънкат че им било скучно тук и кога ще ги връщаме обратно,
просто нещо от постинга на Мъжжж ме замисли в тази посока...
Ами, ето.... щото никак не е по-добре да си по цял ден на работа и хлапето да си уплътнява времето само вкъщи - така се получи при нас, за съжаление (познай как - пред монитора, естественоАмаранта написа:Абе добре им е, бяхме ги взели за 10-тина дни в началото на месеца,TerE написа:
Лоши? Що пък лоши... ако на децата им е добре и не е насила... имам си хубави спомени от селските ваканции (колелото, реката... простор... кеф
)
и се скъсаха да мрънкат че им било скучно тук и кога ще ги връщаме обратно,
просто нещо от постинга на Мъжжж ме замисли в тази посока...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В петък вечер града упостяваzmeu написа:абе вие вярно всички сте от село
Плача на рамото на мъж ми и викам...
как па само ние с теб не случихмен а роднини
ни една къщичка на село, където да избягаме и да си починем:crying:

- Света вода ненапита
за такива, като тебе есенеска ще пускат програма за строене на къщички тип "селски туризъм"... мое си построите една...frisky lioness написа: В петък вечер града упостява
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
СИрИознУ ли?!:blink:Метаморф написа:за такива, като тебе есенеска ще пускат програма за строене на къщички тип "селски туризъм"... мое си построите една...frisky lioness написа: В петък вечер града упостява
Ще ми свирнеш ли?
Свирни ми, моля:-)

е що не гледате като се жените бре:blum:frisky lioness написа:В петък вечер града упостяваzmeu написа:абе вие вярно всички сте от село
Quasi Universal Intergalactic Denomination
А на мен най-много ми харесват опустяли градове през уикенда, или през ваканциите,frisky lioness написа:В петък вечер града упостяваzmeu написа:абе вие вярно всички сте от село
разхождаме се пеша, няма народ, коли, спокойно и екологично.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А де, а...Quid написа:е що не гледате като се жените бре:blum:frisky lioness написа:В петък вечер града упостяваzmeu написа:абе вие вярно всички сте от село

- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре деМетаморф написа:ама до тогава требе да си подготвила доста докименти и т.н.frisky lioness написа: СИрИознУ ли?!:blink:
Ще ми свирнеш ли?
Ако знаеш нещо повече (за документи, срокове и т.н) пусни ми една биляшка
Може и тук ако и друг се интересува

- frisky lioness
- Обратна връзка:
какво значи това да ми е бизнесът, м@мка му:mad::evil:Амаранта написа:Също трябва това да ти е бизнеса,Метаморф написа:ама до тогава требе да си подготвила доста докименти и т.н.frisky lioness написа: СИрИознУ ли?!:blink:
Ще ми свирнеш ли?
и най-вече да имаш 50% от сумата, даже 100%, пък те после ще ти възстановят половината.
винаги има начало..
Аз ако се замимавм с туризам за чий ша са и техните програми и кинти
ако съм с верига хотелчета малки, китни....

frisky lioness написа:
винаги има начало..
много ли ти е?
специално за теб разпитвах.
ще пратя бележки, замо си ги изчисти, да не се задръстят.
Ми не знам, аз не съм много в час, Метаморфа да обясни,frisky lioness написа:
какво значи това да ми е бизнесът, м@мка му:mad::evil:
винаги има начало..
ама непрекъснато ми спамят в мейла разни, с предложения да ми увеличават конкурентоспособността,
и от там имам некакви впечатления, също трябва да имаш мин. 100 000лв. документиран оборот за предходната година,
та да решат въобще да седнат да си лафят с тебе.
- frisky lioness
- Обратна връзка: