Моля ви, помогнете! Кръв А1(-)
Моля ви, помогнете! Кръв А1(-)
Клубари и клубарки, моля да ми помогнете!
Леля ми, която ми е като втора майка (останах сирак на 16 г.), се нуждае от дарение на кръв за операция на сърцето. Трябва дарение от трима души с тази група. Оказа се, че е рядко срещана в България (към 1:1000 българи), и никой в рода няма такава кръв. Трябва кръв с точно тази група. В кръвните банки не приемат друга кръв, защото нямат в наличност от необходимата, за да я заменят.
Откачам вече. А е спешно, тя е много зле.
Даренията могат да се направят само в София.
Ако се намерят добри хора да помогнат, моля да се свържат с мен на e-mail ave@trbg.net
Предварително ви благодаря!:-)
Леля ми, която ми е като втора майка (останах сирак на 16 г.), се нуждае от дарение на кръв за операция на сърцето. Трябва дарение от трима души с тази група. Оказа се, че е рядко срещана в България (към 1:1000 българи), и никой в рода няма такава кръв. Трябва кръв с точно тази група. В кръвните банки не приемат друга кръв, защото нямат в наличност от необходимата, за да я заменят.
Откачам вече. А е спешно, тя е много зле.
Даренията могат да се направят само в София.
Ако се намерят добри хора да помогнат, моля да се свържат с мен на e-mail ave@trbg.net
Предварително ви благодаря!:-)
Последно промяна от АВе на 21.07.08, 13:40, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
При опушените тази кръвна група е не много рядка, а изключително рядка.Quid написа:аз съм б+
тия опушените не бачкат ли пред тва там?!
Вече станах спец по въпроса. През уикенда изчетох към сто страници специализирани текстове...
И в главата ми е пълен бъркоч.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
с четене не стаааАВе написа:При опушените тази кръвна група е не много рядка, а изключително рядка.Quid написа:аз съм б+
тия опушените не бачкат ли пред тва там?!
Вече станах спец по въпроса. През уикенда изчетох към сто страници специализирани текстове...
И в главата ми е пълен бъркоч.
отивай пред центъра
стига чете
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Моля ви, помогнете! Кръв А1(-)
Съжалявам, че не мога да помогна, но не съм от нея и не съм в БГ.АВе написа:Клубари и клубарки, моля да ми помогнете!
Пожелавам ти по-скоро да намериш необходимата кръв!
стискам палци, Аве.
пускай в който форум се сетиш, не се знае...
Аз съм кръвната група на Дарк. Стандартно.
пускай в който форум се сетиш, не се знае...
Аз съм кръвната група на Дарк. Стандартно.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- snowprincess
- snowprincess
стискам палци за леля ти!
питай някоя сестра или санитарка (те знаят всичко) на кого да платиш, без да водиш кръводарители
аз така направих в онкологията в софия преди 4 години
питай някоя сестра или санитарка (те знаят всичко) на кого да платиш, без да водиш кръводарители

Това ще да е най-добрия метод.snowprincess написа:стискам палци за леля ти!
Стискам палци да се намери. Аз съм Б+.
и аз така... Проверих!Амаранта написа:Това ще да е най-добрия метод.snowprincess написа:стискам палци за леля ти!
Стискам палци да се намери. Аз съм Б+.
начи - няма да си отказваме ;)
Дано не се налага, все пак ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Естествено.ELBI написа:
начи - няма да си отказваме ;)
Дано не се налага, все пак ;)