Не позна - нали е излязъл от стаята накрая?Амаранта написа:Виж сега, пренебрегваш факта, че той, бидейки пън, и без това няма къде да ходи.Макаров написа: ...Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
кой си
Panta rhei...
Ох, и аз, честна думаSemiramis написа:хахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааАмаранта написа:Виж сега, пренебрегваш факта, че той, бидейки пън, и без това няма къде да ходи.Макаров написа: ...Но е нужно да се отбележи в случая, че не пъна е отишъл при овцата, а тя при него. Което ме навежда на мисълта, че тя наистина е ОВЦА!
до сега издържах, но вече ми текат сълзи от смях
Благодаря!4avdar4e написа:РазрешавамМнемозина написа: Имам нужда малко да погледам света със собствените си очи.![]()
![]()
Не, не, това:
Последно промяна от Мнемозина на 20.07.08, 14:14, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Боже мили!4avdar4e написа::blum:
ще му окъсам перцата едно по едно, първо
после ще го накарам да постегне из къщи това-онова.. контактите..тавана ми е за чистене....
такива работи
е не е мой тип, това е
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: кой си
Може би е била Маичка, която днес най-сетне се е престрашила да се регистрира и може би, само ...може би
ще започне да пише следващата седмица
(ако не реши, че сме и много скучни):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?frisky lioness написа:Може би е била Маичка, която днес най-сетне се е престрашила да се регистрира и може би, само ...може би
Panta rhei...
- Света вода ненапита
щото ние сме по-големи рогачи от тях!Мнемозина написа:Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?frisky lioness написа:Може би е била Маичка, която днес най-сетне се е престрашила да се регистрира и може би, само ...може би
Виж подводницата!
А защо преди първи август ????Мнемозина написа: Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
и защо така реши?:winkw:Мнемозина написа:Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?frisky lioness написа:Може би е била Маичка, която днес най-сетне се е престрашила да се регистрира и може би, само ...може би

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Че на тях какво им пука?Метаморф написа:щото ние сме по-големи рогачи от тях!Мнемозина написа: Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?
Panta rhei...
Защото http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=164329#1643294avdar4e написа:А защо преди първи август ????Мнемозина написа: Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?
Panta rhei...
Кажи ми един!frisky lioness написа:и защо така реши?:winkw:Мнемозина написа:
Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това, че в "онзи" списък няма, не значи, че не се спотайва някой от тях:winkw:Мнемозина написа:Кажи ми един!frisky lioness написа:и защо така реши?:winkw:Мнемозина написа:
Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?
за преди 1-ви и аз не разбрах
независимо от линка
той спрягаше нещо за това, че рибите ще са зле на тази дата:winkw:

Ами пишещите ги знаем. Пък някой ако се е регистрирал и изобщо не се е обаждал, няма как да усетим благотворно телешко присъствие.frisky lioness написа:
Това, че в "онзи" списък няма, не значи, че не се спотайва някой от тях:winkw:
независимо от линка
Не бе, на първи Семирамида заминава.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ааа, разбрахМнемозина написа:Ами пишещите ти знаем. Пък някой ако се е регистрирал и изобщо не се е обаждал, няма как да усетим благотворно телешко присъствие.frisky lioness написа:
Това, че в "онзи" списък няма, не значи, че не се спотайва някой от тях:winkw:
независимо от линка
Не бе, на първи Семирамида заминава.
малко повечко трябва да ми се обяснява, ама като свикне човек и после не му прави впечатление:winkw:
тук сме достатъчно говеда
не стигаме ли:lol:

- Света вода ненапита
че кой обича да е сред такива, които са по-"така" от него?Мнемозина написа:Че на тях какво им пука?Метаморф написа:щото ние сме по-големи рогачи от тях!Мнемозина написа: Абе може ли някой преди първи август да ми обясни защо никакви телци няма и не идват тук?
П.П. справка: тука всички сме уникални!
Виж подводницата!
Как да ти кажа, на мен ми стигате, аз не съм като някои други, да не споменавам никове сега.frisky lioness написа:
Ааа, разбрах
малко повечко трябва да ми се обяснява, ама като свикне човек и после не му прави впечатление:winkw:
не стигаме ли:lol::winkw:
Но ми е интересно защо.
Panta rhei...
За последното - спор няма.Метаморф написа: че кой обича да е сред такива, които са по-"така" от него?
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Мнемозина написа:За последното - спор няма.Метаморф написа: че кой обича да е сред такива, които са по-"така" от него?
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Калиостро да ти кажеМнемозина написа:Как да ти кажа, на мен ми стигате, аз не съм като някои други, да не споменавам никове сега.frisky lioness написа:
Ааа, разбрах
не стигаме ли:lol::winkw:
Но ми е интересно защо.
може да е заради това:"Родените под знака на Телец, един от четирите зодиакални знака на неподвижния кръст, са хората, които през последните 3 години преживяваха поредната си сатурнова криза. "

Ще ми каже, трънки.frisky lioness написа: Калиостро да ти каже
може да е заради това:"Родените под знака на Телец, един от четирите зодиакални знака на неподвижния кръст, са хората, които през последните 3 години преживяваха поредната си сатурнова криза. "
Той още като беше Калиостро никаква информация не подаваше, пък сега като Куид - съвсем.
Не шъ да е от Сатурна, да ти кажа, ама знам ли?
Ще си остана неограмотена.
Panta rhei...
- snowprincess
излизат ли вече от тази криза? майка ми е телецfrisky lioness написа:
Калиостро да ти каже

Ще излязат, къде ще ходят. Пък и на Сатурн к'во му е?! Понякога и малко пренареждане трябва.snowprincess написа:излизат ли вече от тази криза? майка ми е телецfrisky lioness написа:
Калиостро да ти каже
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това го прочетох като "неоправена":blink::shocked:Мнемозина написа: Ще си остана неограмотена.
нямам проблеми само с пръстите
види се