Добро утро и успешна седмица
- Dark Angel
некви маркови ще да саQuid написа:днеска ще е по добро
щото не мое двама поредни дни да ми гепат тва онова от колата
добре че не бях сложил джантоците
гепнаха ми тасовете:rotfl24:
е това са рисковете
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ооо, дОбро дОшъл да си:-)Green Light написа:Ти па кой си? М?ivayla написа:Добро и от менСлед два страходни дена, които забравих, че са всъщност стандартен уикенд, а се чувствах все едно съм в отпуск днес ми е едно такова неопределено, ама... ще свикна бързо!
Никой да не мърда!
Как беше?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
е те вътре вече и пишат и ти чак тогава реагирвашGreen Light написа:Ти па кой си? М?ivayla написа:Добро и от менСлед два страходни дена, които забравих, че са всъщност стандартен уикенд, а се чувствах все едно съм в отпуск днес ми е едно такова неопределено, ама... ще свикна бързо!
Никой да не мърда!
начи така а
уволнен си:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
ivayla написа:Каква ме искаш? Жена, мъж, млада, пораснала?Green Light написа: Ти па кой си? М?
Никой да не мърда!
Не знаех, че тук има заплахи.... Щот така звучиш...
може ли мъж?
малкия принц, евенетуално
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Green Light
18 годишна. Руса. Дълга, права коса, макар и не много дълга, така отстрани да е до раменете, а на гърба малко по- дълга, не знам как точно се казва. Червена рокля, аз съм традиционалист, с гол гръб. Айде може и без гол гръб, но раменете да се виждат непременно. Обувките можеш самичка да си ги избереш. Стига да са с токче, отворени, в никакъв случай ботуши или боти, няма да ти отиват на роклята и само ще нервираш публиката. Чанте кво да е там, ти си избираш няма да ти се бъркам, но внимавай все пак. Нататък ще ти обясня по- късно, първо трябва да се ориентирам кога Бейби ще чете. Трябва да и спра нета на тая жена, само се мотае да чете глупости по клубовете.ivayla написа:Каква ме искаш? Жена, мъж, млада, пораснала?Green Light написа: Ти па кой си? М?
Никой да не мърда!
- Green Light
- Света вода ненапита
- Green Light
Ми, френд, се пак некаква реакция има. Мърдам демек, едвам едвам, със закъснение, трака ми мотора, пуши, ама има още хляб в мене. Паля.Quid написа:е те вътре вече и пишат и ти чак тогава реагирвашGreen Light написа:Ти па кой си? М?ivayla написа:Добро и от менСлед два страходни дена, които забравих, че са всъщност стандартен уикенд, а се чувствах все едно съм в отпуск днес ми е едно такова неопределено, ама... ще свикна бързо!
Никой да не мърда!
начи така а
уволнен си:blum:
- Green Light
Някой път ще ти разправям по- подробно, че сега първи работен ден, нали да видя аз тука некаква работа имах, тоя компютър за нещо го използвах... Обаче така ще ти скицирам. Бейби ме накара да и намажа гърба веднъж, понеже да не изгори, нали. Викам - бе никой ли няма друг, по бански съм, мама му стара? Няма- вика- мажи ме! Пляс фрас така с три пръста набързо, пък тя- моля ти се тука врата, раменете, декултето да го размажеш отпред че не знам как съм се намазала... Та трябваше да влизам в басейна.Quid написа:реакция дали ще има или няма да има не е толкова важно
важно е ерекция да има:rotfl24::-)
Бе. Мърдам.
и кво у събота и у неделятаivayla написа:Аааааааааа, аз си от плашливите, ама баш днес нема да се давам, щот ми е много гот (заради събото-неделята де) :)Амаранта написа:Само нема са пуашиш.ivayla написа:
Каква ме искаш? Жена, мъж, млада, пораснала?
и ти квоооооооооооо:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Хахахахах, кат лелка на пейка след сериал се чувствам сега :) Шегичка, бре! Аз в събото-неделята попътувах в посока морето (южното), гледах красоти по пътя (и на плажа), ядох цаца, бих бирка, и на един сладолед не простих.... Пях с пълно гърло детски песнички в колата, заедно с малкия (щот него като го возя той не позволява да се слуша нищо друго...), е разбира се, че се топнах и в морето - нема да му простя я... Та такива разни работиQuid написа:и кво у събота и у неделятаivayla написа:Аааааааааа, аз си от плашливите, ама баш днес нема да се давам, щот ми е много гот (заради събото-неделята де) :)Амаранта написа:Само нема са пуашиш.ivayla написа:
и ти квоооооооооооо:blum:
Последно промяна от ivayla на 21.07.08, 11:26, променено общо 1 път.
Същественото е невидимо за очите...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И тебе ли те "тресна" тока:lol::lol::lol:ivayla написа:Аааааааааа, аз си от плашливите, ама баш днес нема да се давам, щот ми е много гот (заради събото-неделята де) :)Амаранта написа:Само нема са пуашиш.ivayla написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- Dark Angel
- snowprincess
- snowprincess
това парче, дето Дарки е пуснала ... много устни, много пясък... минава през теб....snowprincess написа:ко ти става, съкровище?ELBI написа:тия устни и този пясък... други мисли водят...
ни устни видях, ни пясък
кво може да ми става? а?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
аха ясно, аз щото нямам ни слушалки, ни тонколони на този комп и не пускам линковете, а от буквичките не ти разбрах мислатаELBI написа:това парче, дето Дарки е пуснала ... много устни, много пясък... минава през теб....snowprincess написа:ко ти става, съкровище?ELBI написа:тия устни и този пясък... други мисли водят...
ни устни видях, ни пясък
кво може да ми става? а?
а за ставането - за сяко нещо си има лек

- snowprincess
- Dark Angel
- Dark Angel