И ако да - непрекъснато ли?
Пак невъзможна тема пускам.
Хахаха, защо ли ми е толкова познато това...Мнемозина написа:
Ами би трябвало, да.
Питам, защото аз съм най-недоволна от себе си, когато се почувствам доволна от себе си.
Това вече съвсем ме обърква.
хаха, ние раците сме повредени; и аз съм по същия начин, в момента, когато се възгордея (така му викам аз на задоволството) и веднага след това си казвам как това не е нищо особено и какво пък толковаМнемозина написа:
Питам, защото аз съм най-недоволна от себе си, когато се почувствам доволна от себе си.
Виж Латрево какво ми е писала след теб и ще разбереш защо.Амаранта написа:Хахаха, защо ли ми е толкова познато това...Мнемозина написа:
Ами би трябвало, да.
Ето какво обяснение съм скалъпила за себе си - когато съм доволна от себе си,
най-сетне събирам кураж да погледна истината (за себе си) в очите, и да си недоволствам спокойно.
Нищо от това последното не наблюдавам у себе си.latrevw написа:хаха, ние раците сме повредени; и аз съм по същия начин, в момента, когато се възгордея (така му викам аз на задоволството) и веднага след това си казвам как това не е нищо особено и какво пък толковаМнемозина написа:
но да ти кажа сякаш с годините, добивам малко по малко увереност в собствените сили и в това, което съм
Ох. Ти както го написа, като похвала се е получило.Dark Angel написа:това раците сте трудна работа
трудно е да бъдете накарани да вярвате истински, дълбоко в себе си
обаче като повярвате е прекрасно
тогава правите чудеса
да "това няма да стане" е издълбано в душите ВиМнемозина написа:
Ох. Ти както го написа, като похвала се е получило.
Пък аз ще те поправя, че не вярваме, а само понякога забравяме колко не си вярваме.
Аз поне, хайде да не обобщавам, защото наистина всеки си е различен.
абе и ти си близко до нас, само дето имаш самочувствиеDark Angel написа: да "това няма да стане" е издълбано в душите Ви
оубаче, аз съм една невероятна вдъхновителка
не само за раци
за всякакви хора
това сериозно
Е добре де, само раците ли са така?Dark Angel написа:да "това няма да стане" е издълбано в душите ВиМнемозина написа:
Ох. Ти както го написа, като похвала се е получило.
Пък аз ще те поправя, че не вярваме, а само понякога забравяме колко не си вярваме.
Аз поне, хайде да не обобщавам, защото наистина всеки си е различен.
оубаче, аз съм една невероятна вдъхновителка
не само за раци
за всякакви хора
това сериозно
верно имам самочувствиеlatrevw написа:
абе и ти си близко до нас, само дето имаш самочувствие
наистина ми действаш на мен вдъхновяващо, особено при срещи на живо
така се приема масово, защото сме токова зависими от материалнотоМнемозина написа:Само с постижения ли се свързва доволството от себе си?
това е най-хубавия комплимент, който някога някой ми е казвалDark Angel написа:
и ти на мен ми действащ особено вдъхнвовяващо - някак се старая да съм по-жена след като съм те виждала....
Аз мога всичко. Проблемът е другаде: искам ли го??Мнемозина написа: Виж, има разлика между "това няма да стане" и "аз това не мога да го направя". За второто по-скоро иде реч тук.
А и не само за постигането на нещо, а така, изобщо.
Само с постижения ли се свързва доволството от себе си?
Тоя въпрос не е специално към теб, просто си мисля.
многото раци които познавам са все изпълнени със съмненияМнемозина написа:
Е добре де, само раците ли са така?
Виж, има разлика между "това няма да стане" и "аз това не мога да го направя". За второто по-скоро иде реч тук.
А и не само за постигането на нещо, а така, изобщо.
Само с постижения ли се свързва доволството от себе си?
Тоя въпрос не е специално към теб, просто си мисля.
ма прай кот Господ (не Гаспод) те учи, бре!Мнемозина написа:Щото искаш да се почувствам недоволна от себе си, дето съм пуснала такава тема.Метаморф написа:що?Мнемозина написа:
Я да не ме манипулираш!
Е няма пък.
То зависи кое точно е това, дето винаги може още и още.4avdar4e написа: Аз мога всичко. Проблемът е другаде: искам ли го??
Не, не съм доволна, никога не съм била, винаги може още, и още, и още.. Натиск, преса, бутане, давай още... напред, нагоре и ...
Което явно в определени ситуации ми създава много сериозни проблеми
П.П. Пиша много набързо, че ще загоря едни шницели ..
pocti_bezobidna написа:Ох. Много ми се иска не само да съм доволна от себе си,
ами и да съм сигурна в това което правя.
Пълна скръб съм в това отношение.
Винаги мисля, че нещо може да се направи и по-добре,
а и съвсем малко ми трябва, за да повярвам, че това, от което съм доволна, всъщносте тъпотия.
да, хахаха, но затова пък сега е моя сезон, всичко живо ходи по чехли, голям кефDark Angel написа: уф.....
не е лесно
помня че веднъж беше писама дето не става да помолваш мъжета да се събуват боси да ги оглеждаш
Ми не, това си е чист стремеж към съвършенствоМнемозина написа: То зависи кое точно е това, дето винаги може още и още.
Така както си го написала, прилича на амбиция.
Но поне има и не-раци недоволни от себе си.
За последното, да, съгласна съм на 100%, а ако получиш и публично признание, още по-добре.Dark Angel написа:
многото раци които познавам са все изпълнени със съмнения
ами доволство от нещо е свързано с постижение - било то правене или неправене на нещо - това и аз си мисля само
хубаво е признаниетоАмаранта написа: За последното, да, съгласна съм на 100%, а ако получиш и публично признание, още по-добре.
обаче това за раците.... не знам, на зодии много не вярвам,
а и смятам съмнението за по-краткия път към истината (не да чакаш животът да те ошамароса хубаво, че тепърва да почнеш да мислиш и осмисляш:winkw:).
Е то постиженията по принцип може и да не са само материални.latrevw написа:така се приема масово, защото сме токова зависими от материалнотоМнемозина написа:Само с постижения ли се свързва доволството от себе си?
иначе точно днес това си мислех - трябваше да обяснявам на сина ми откъде хората имат 100 000 за някакъв джип и успял ли си като си купиш скъпа кола... така се ядосах, че влязох в книжарница и си купих книга, дали някой я е чел - Джон Ървинг "Светът според Гарп", препоръча ми я приятелка и започва интересно и различно
няма пепел, точно за нематериалните постижения ми се говори, а и предполагам за това беше тематаМнемозина написа: Е то постиженията по принцип може и да не са само материални.
Мога само да ти завиждам.4avdar4e написа:Ми не, това си е чист стремеж към съвършенствоМнемозина написа: То зависи кое точно е това, дето винаги може още и още.
Така както си го написала, прилича на амбиция.
Но поне има и не-раци недоволни от себе си.![]()
В интерес на истината и за да мина към по-сериозните отговори, тук ми се иска да ползвам понятийния апарат на Семи: съм по-скоро доволна от себе си.
П.П. Баси, в момент, в който животът ми се разпада на парченца, аз съм по-скоро доволна. Тури му пепел, се казва на това
Е хайде де!latrevw написа:няма пепел, точно за нематериалните постижения ми се говори, а и предполагам за това беше тематаМнемозина написа: Е то постиженията по принцип може и да не са само материални.
аз съм доволна, когато работата ми доставя удоволствие, когато съм с хора, които са ми приятни, когато децата се смеят и са здрави, когато Уишеса седне до мен вечер да пушим и да си говорим, когато така чистосърдечно не ме разбираМнемозина написа: Е хайде де!
Какво трябва да постигне човек, за да е доволен от себе си?
Ако трябва да кажа за себе си - идея нямам.
И затова питам постигналите това.
А недейМнемозина написа: Мога само да ти завиждам.