Dark Angel написа:мир със себе си
Доволни ли сте
- Dark Angel
Знам, че на мен никой не може да ми каже, питах за вашите си отговори. Евентуално, ако искате.Амаранта написа:Никой не може да ти каже. Отговорите са в теб, попитай се по-настойчиво,Мнемозина написа:
Е хайде де!
Какво трябва да постигне човек, за да е доволен от себе си?
Ако трябва да кажа за себе си - идея нямам.
И затова питам постигналите това.
може би навикът ти все да го увърташ, ти играе лоша шега.![]()
И хич не ми увъртай - или отговаряй, или не.
Panta rhei...
Щото не ми беше дошъл на ум още.4avdar4e написа:А недейМнемозина написа: Мога само да ти завиждам.
Вземи листче и остатъка от моливчето (ако още го има:blum:), раздели листчето на две, сложи отгоре + и - и пиши, пиши... Изключително простичък метод, който научих наскоро, но дава отговори. Действащи. Поне на психически ниво
Или пък може би зодията ми е такава, везната трябва да се уравновеси... Ако не аз то кой, ако не сега, то кога... rotfl24::rotfl24:
П.П. След дъжда съм в супер настроение, що не ми зададе тоя въпрос в пет следобед
Плюсовете и минусите - на кое?
Panta rhei...
- Dark Angel
- Dark Angel
Да де, то всъщност няма логика да съм в мир със себе си и да си се съмнявам едновременно с това, но от друга страна съм се приела такава, каквато съм.Dark Angel написа:не, нямаш гоМнемозина написа:Това общо взето го имам.Dark Angel написа:мир със себе си
търсиш го \още\
Преглътнала съм се, с други думи - но доволна чак не съм.
Panta rhei...
Сега се сетих, какво ми отговори дъщеря ми,Мнемозина написа:
Знам, че на мен никой не може да ми каже, питах за вашите си отговори. Евентуално, ако искате.
когато я попитах кое я прави щастлива (с нея сте на една дата - 09.07.
- Ами, когато ме похвалят в училище, и като има нещо вкусно за ядене.
Пфу, това е скучно.4avdar4e написа:Ами задаваш си екзистенцален въпрос, да си купя ли .. не, няма да е парфюм, нека да е нов молив, примерно 9Н. Разделяш листчето и - отговорът сам си идваМнемозина написа: Плюсовете и минусите - на кое?
Тези неща са решени предварително при мен.
Дай нещо по-метафизично.
Panta rhei...
Амаранта написа: Сега се сетих, какво ми отговори дъщеря ми,
когато я попитах кое я прави щастлива (с нея сте на една дата - 09.07.)
хаха, баба ми навремето и майка ми все се чудели какво да ми купят за рожденния ден, като ме питали, аз съм отговаряла: закуска и семки
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ох, много е сладко това!Амаранта написа:Сега се сетих, какво ми отговори дъщеря ми,Мнемозина написа:
Знам, че на мен никой не може да ми каже, питах за вашите си отговори. Евентуално, ако искате.
когато я попитах кое я прави щастлива (с нея сте на една дата - 09.07.)
Сега ще се смея цяла вечер...
Panta rhei...
- Dark Angel
.... пия ма с отвращениеМнемозина написа:
Да де, то всъщност няма логика да съм в мир със себе си и да си се съмнявам едновременно с това, но от друга страна съм се приела такава, каквато съм.
не зная дали си се приела, но мира още не те е споходил
аз не мога като теб \да го мисля толкова много\, аз съм просто устроено човешко същество което действа по инстинкт
Re: Доволни ли сте
Ако човек непрекъснато е недоволен или доволен от себе си е диагноза.
Да бе.4avdar4e написа:Уф, рачешка му работаlatrevw написа: хаха, баба ми навремето и майка ми все се чудели какво да ми купят за рожденния ден,
като ме питали, аз съм отговаряла: закуска и семки, ами вкусничко, кво
Ненаяли се
:rotfl24:
Тва и за всички останали раци, ей!!!
Мерси!
Panta rhei...
- Dark Angel
кажи ти купи ли NV-to?esti написа:Ако човек непрекъснато е недоволен или доволен от себе си е диагноза.
Шт!Dark Angel написа:.... пия ма с отвращениеМнемозина написа:
Да де, то всъщност няма логика да съм в мир със себе си и да си се съмнявам едновременно с това, но от друга страна съм се приела такава, каквато съм.
не зная дали си се приела, но мира още не те е споходил
аз не мога като теб \да го мисля толкова много\, аз съм просто устроено човешко същество което действа по инстинкт
Остави ме да си тъна в илюзии сега.
То и без това всичко тече.
Panta rhei...
Не, но вече знам, че ще.Dark Angel написа:кажи ти купи ли NV-to?esti написа:Ако човек непрекъснато е недоволен или доволен от себе си е диагноза.
Просто днес имах друга работа и...
Ето, разбрах!esti написа:Ако човек непрекъснато е недоволен или доволен от себе си е диагноза.
Не съм недоволна от себе си, когато имам много работа.
Почивката ми се отразява зле.
Ъъъ... обаче ще понедоволствам още известно време.
Panta rhei...
- Dark Angel
- Dark Angel
четох малко и а да отговоря, а да отговоря и все нещо ставаше....esti написа: Не, но вече знам, че ще.
Просто днес имах друга работа и...
аз сега съм на вълна дантели
А аз съм на вълна сатен.Dark Angel написа:
четох малко и а да отговоря, а да отговоря и все нещо ставаше....
аз сега съм на вълна дантели![]()
- Dark Angel
добре добреesti написа: А аз съм на вълна сатен.
има страшшшшни нощнички на триумф от черен сатен с дъъъъълги сатенени панделки и малко дантели
много добро нещо
екстремно добър продукт ако мога така да се изразя
ПП/ Ultimate Temptation е модела, добор име са му дали
Последно промяна от Dark Angel на 21.07.08, 21:41, променено общо 1 път.
Ето, тази реплика ме човърка... знаех си...Мнемозина написа: Я да не ме манипулираш!
Всъщност не знам защо, но оставам с вчепетлението, че вие, раците, сте едни Велики манипулатори, дето Остап Бендер ряпа да яде
П.П. Има и още едно твое изреченийце, Мнемо, дето ми човърка съзнанието, но ще пиша, като се наядат Рака и Скорпито
П.П.1. Боже, каква разлика между две членестоноги:crying::crying:
Имам 3 сатенени нощнички - и трите са ми подарък.Dark Angel написа:
добре добре
има страшшшшни нощнички на триумф от черен сатен с дъъъъълги сатенени панделки и малко дантели
много добро нещо
екстремно добър продукт ако мога така да се изразя
Само с едната спах веднъж и това беше.
Не спя с нощници, а и тези са.....абе всичко друго но не и нощници - то плат няма по тях.
-
Дядо Капинчо
Купи си шалче.esti написа: Само с едната спах веднъж и това беше.
Не спя с нощници, а и тези са.....абе всичко друго но не и нощници - то плат няма по тях.
- Dark Angel
е че кому е нужно много, много платesti написа: Имам 3 сатенени нощнички - и трите са ми подарък.
Не всички.4avdar4e написа:
Всъщност не знам защо, но оставам с вчепетлението, че вие, раците, сте едни Велики манипулатори, дето Остап Бендер ряпа да яде
Но за мен конкретно това би могло да се каже, предполагам.
Макар че никога не го правя съзнателно.
Даже тема съм пускала за това, спомням си.
Panta rhei...
А раците около мен - а те са много - изобщо не приличат на форумните раци.Мнемозина написа:
Не всички.
Но за мен конкретно това би могло да се каже, предполагам.
Макар че никога не го правя съзнателно.
Даже тема съм пускала за това, спомням си.
Дали нета променя усещането или вие наистина сте различни тук, но определено не приличате на моите раци.
На мен.Dark Angel написа:е че кому е нужно много, много платesti написа: Имам 3 сатенени нощнички - и трите са ми подарък.
- Dark Angel
студено ли ти е?esti написа: На мен.
Е, и те могат да бъдат съвсем конкретни, например:4avdar4e написа:Те са уви ужасно ефимерни...latrevw написа: няма пепел, точно за нематериалните постижения ми се говори, а и предполагам за това беше темата![]()
Полъх от целувка, аромат на цъфтящ жасмин, сълза в рамката на очилата, усмивка през дъгата...
да се освободиш от някаква зависимост, да простиш, да отвориш нова страница, да победиш себе си (каквото и да означава това
сигурно за още ще се сетя - все в посока свобода, любов, хармония.
Абе аз на плажа ако духне вятър и си обувам чорапите.Dark Angel написа:студено ли ти е?esti написа: На мен.
Ма, аз не споря, бе, ни с тебе, ни с ЛатревАмаранта написа: Е, и те могат да бъдат съвсем конкретни, например:
да се освободиш от някаква зависимост, да простиш, да отвориш нова страница, да победиш себе си (каквото и да означава това) и т.н.,
сигурно за още ще се сетя - все в посока свобода, любов, хармония.