то при тази позиция и гравитацията не е от значениеRemmivs написа:затова е важен фитнеса и изправената стойка и рамена
за изправен гръб помагало според специалистите чукане отзад
Доволни ли сте
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
то и с краката е същотоzmeu написа:Green Light написа: Ми краката?
краката лесно
с гърдите се забелязват определени затруднения след една определена възраст
коремът започва да ти пречи...
дори се налага друг да ти лакира ноктите на краката

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
можеesti написа:След всички мизерии и гадости на този скапан и извратен животец може и да сме станали резистентни към отровата.frisky lioness написа:
От теб ще пием и отрова:winkw:
за някои ще е най-добре...
И това ще е поредната гадост.
но едва ли си навита да пробваш:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Доволни ли сте
Благодаря ти!Амаранта написа:Сакън! Стой тука!:-)Stranniche написа:Себе си?Мнемозина написа:от себе си?
Наскоро установих, че съм престанала да съществувам. Загубила съм се.
Неясен силует, който върви по ръмящото, натежало небе без да оставя стъпки, без звук. Силует... прекъсната линия... разтваря се в облаците... и го няма.
Няма памет, няма смисъл...
Май е време да зачезна и от клуба, докато не съм ви заляла с мрачнилката.
![]()
Какаво се е променило, спрямо времето, в което си съществувала?
Ако обаче отговоря на този въпрос, трябва да излея всичко тук, а не искам да превръщам това прекрасно местенце в изповедалня, а ЗоЧовците - в арменски попове
Ще се оправя, споко.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще се ОПРАВИМStranniche написа:
Ще се оправя, споко.
и аз ще съм до теб
сега съм в гадно настроение и ти съчувствам

Искам точна дата и часfrisky lioness написа: Ще се ОПРАВИМ
Ако искаш,Stranniche написа:
Благодаря ти!
Ако обаче отговоря на този въпрос, трябва да излея всичко тук, а не искам да превръщам това прекрасно местенце в изповедалня, а ЗоЧовците - в арменски попове!
Ще се оправя, споко.
но не се притеснявай за нас, най-много да позлорадстваме, че има и други, дето не са им наред нещата (това си го свих от Ести, да не й кажете, че го ползвам, ей!
Ще се оправиш, няма начин да не се!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Точно аз в момента на съм най-подходящия човек да ти го каже, но...frisky lioness написа: Тази сутрин си мислех за това, че съм отчаяна от себе си и от бъдещето
Всичко ми се вижда крайно черно
Депресия в чиста форма
Отвратена съм от себе си
и от живота, който водя
Значи е крайно време нещо да промениш - не само косата си и цвета на котката...
Или да предприемеш пътуване - опитай се да намериш някой да се погрижи за нещата и хората, за които ти обикновено се грижиш и... тръгни нанякаде - сама, някъде съвсем изненадващо, където ти се е искало да отидеш, дай си време за себе си. Направи нещо щуро... Нещо, с което да се усетиш отново ти и отново жива...
Или се запиши на нещо - латино танци или нещо подобно
Ето ти една песничка:
Шапка на цветни петна
- Stranniche
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ти си един щастлив човек4avdar4e написа:Ми да, няма ден с ден да си приличаfrisky lioness написа: Що? при тебе разлики ли има, а:winkw:
радвай се:-)
не го приемай буквално...
много екзистенциално ми прозвуча

- frisky lioness
- Обратна връзка:
съжалявам4avdar4e написа:Искам точна дата и часfrisky lioness написа: Ще се ОПРАВИМ
не мога да помогна:(

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря за песничката
но предложенията ти, колкото и примамливи и сърдечни да са, се...
отхвърлят

- frisky lioness
- Обратна връзка:
скоро четох другоStranniche написа:"Ако ти дадат лимон, направи си лимонада" - мисля, че го беше казал Дейл Карнеги, или че той го цитираше някъде.Remmivs написа:Момичета...
Горе главите и гърдите!
Животът е прекрасен!
Да ви почерпя с лимонада?
"ако животът ти е като лимон (или ти сервира лимон)
аз ще бъда твоята текила"
много ми хареса

всички раняват, последният убиваfrisky lioness написа:ти си един щастлив човек
това за часовете беше
и наскоро ми напомниха онова за щастливия човек дето не можело да се каже нищо преди изхода
но и е така, и не е така
всичко е едно
седя си навехнатия и придобил цветовете на дъгата крак
и много се радвам на една книга
за фицичните константи
което ми напомня, че исках да си сменя подписа
- Green Light
И аз те разбрах. Лафа не ми харесва меко казано, не мога да го разбера. Безсмислена, за мен, фраза.Remmivs написа:Знаех си, че ще ме разбереш.Stranniche написа:"Ако ти дадат лимон, направи си лимонада" - мисля, че го беше казал Дейл Карнеги, или че той го цитираше някъде.
Ето, за всички!
Аз съм много лош успокоител, но ако Фриски и Странниче ми позволят бих им казал да обърнат гръб на проблемите си и да отидат на кино. Ще отвърна на Дейл Карнеги с цитат на Маргарет Мичъл. "Утре ще мисля за това" Още по- добре вдругиден
- frisky lioness
- Обратна връзка:
звучуш като човек, който яко се е напушилRemmivs написа:всички раняват, последният убиваfrisky lioness написа:ти си един щастлив човек
това за часовете беше
и наскоро ми напомниха онова за щастливия човек дето не можело да се каже нищо преди изхода
но и е така, и не е така
всичко е едно
седя си навехнатия и придобил цветовете на дъгата крак
и много се радвам на една книга
за фицичните константи
което ми напомня, че исках да си сменя подписа
нищо не разбрах освен, освен това за фицичните константи
тази книга я свърших миналото лято, но не съм и се радвала толкова:winkw:

Няма нищо по-хубаво от това да направиш поражението си победа. И лимоните - лимонада. Бая сила се иска, но пък си струва да седнеш на шезлонга със сламка и лед в чашата. Ти. Доволен от себе си.Green Light написа:И аз те разбрах. Лафа не ми харесва меко казано, не мога да го разбера. Безсмислена, за мен, фраза.
Аз съм много лош успокоител, но ако Фриски и Странниче ми позволят бих им казал да обърнат гръб на проблемите си и да отидат на кино. Ще отвърна на Дейл Карнеги с цитат на Маргарет Мичъл. "Утре ще мисля за това" Още по- добре вдругиден
Последно промяна от Remmivs на 22.07.08, 13:38, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
дОБРЕGreen Light написа:И аз те разбрах. Лафа не ми харесва меко казано, не мога да го разбера. Безсмислена, за мен, фраза.
и какво правим като свърши прожекцията, а

Винаги съм се чудила, дали стягането или отпускането помага за подобни състояния.Remmivs написа:
Няма нищо по-хубаво от това да направиш поражението си победа. И лимоните - лимонада. Бая сила се иска, но пък си струва да седнеш на шезлонга със сламка и лед в чашата. Ти. Доволен от себе си.
Едни казват отпусни се, други - стегни се....
Е кво трябва да се прави, а?
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
Не знам, разбира се, че не знам. Аз не мога да успокоявам хората. Единственото което мога да се опитам да обясня е защо ми харесваше Скарлет ОХара навремето. Фактически това което тя правеше е да загърби проблема, глупаво е, обаче ми харесваше, може би само защото беше оригинално. Фантазии, книга, не е реален живот. Не се изправя срещу проблема ами прави нещо друго, съвсем различно.frisky lioness написа:
и какво правим като свърши прожекцията, а
Книга, нали ти разправям.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
циничниRemmivs написа:виж как звучи само фицични, аfrisky lioness написа: звучуш като човек, който яко се е напушил
нищо не разбрах освен, освен това за фицичните константи
тази книга я свърших миналото лято, но не съм и се радвала толкова:winkw:
фицицни звучи даже още по-добре
книгата е връх засега
като за тук
ако ме разбираш:winkw:

- Stranniche
- Обратна връзка:
Не е лесно да си Баронеса фон Мюнхаусен и да се изтеглиш за перуката, но понякога се налага...Амаранта написа:Ако искаш,Stranniche написа: Благодаря ти!
Ако обаче отговоря на този въпрос, трябва да излея всичко тук, а не искам да превръщам това прекрасно местенце в изповедалня, а ЗоЧовците - в арменски попове!
Ще се оправя, споко.
но не се притеснявай за нас, най-много да позлорадстваме, че има и други, дето не са им наред нещата (това си го свих от Ести, да не й кажете, че го ползвам, ей!):winkw:
Ще се оправиш, няма начин да не се!