не илюминати ами.....
направо тук си е един Туин Пийкс
"Совите не са това, което са"

как ги вижаш тия гости. аз защо не мога:(frisky lioness написа: Гост 22.07.08, 15:13 Чете личните си съобщения
:shocked:
не илюминати ами.....
направо тук си е един Туин Пийкс:winkw:
"Совите не са това, което са"
това са сигурно онези, скритите:winkw:Амаранта написа:И на мен ми е любопитно как става това.
Аз като вляза като гост, нямам лични съобщения. Странно...мдаааа...

щотоМаичка написа: как ги вижаш тия гости. аз защо не мога:(

Не ти прилича на годините да лъжеш дЯтето!frisky lioness написа:щотоМаичка написа: как ги вижаш тия гости. аз защо не мога:(
си нова
след месец, пробен период,
ще ти се отвори и тази опция
от сървъра
ти нещо намекваш, че е стара ли?Капинчо написа:Не ти прилича на годините да лъжеш дЯтето!
не лъжаКапинчо написа:Не ти прилича на годините да лъжеш дЯтето!frisky lioness написа:щотоМаичка написа: как ги вижаш тия гости. аз защо не мога:(
си нова
от сървъра

А, забравих...Капинчо написа:Не ти прилича на годините да лъжеш дЯтето!frisky lioness написа:щотоМаичка написа: как ги вижаш тия гости. аз защо не мога:(
си нова
от сървъра

стара чанта, ама лаченаМетаморф написа:ти нещо намекваш, че е стара ли?Капинчо написа:Не ти прилича на годините да лъжеш дЯтето!

ТИ не разбираш от майтап. Това мойто си беше ачик майтап. Как иначе ще си позволя на една жена да й говоря за годините.frisky lioness написа:
(абе, ти верно не разбираш от майтап:winkw:)
ей, цепеняк, не заблуждавай хората, че си стара...frisky lioness написа:стара чанта, ама лачена
Так е по-добреКапинчо написа: ПП Вече ще ти слагамкато се майтапя, та да ме разбираш.

ЛаскателМетаморф написа:ей, цепеняк, не заблуждавай хората, че си стара...frisky lioness написа:стара чанта, ама лачена

frisky lioness написа:ЛаскателМетаморф написа:ей, цепеняк, не заблуждавай хората, че си стара...frisky lioness написа:стара чанта, ама лачена
тойМетаморф написа:frisky lioness написа:ЛаскателМетаморф написа:ей, цепеняк, не заблуждавай хората, че си стара...frisky lioness написа:стара чанта, ама лаченакой?

frisky lioness написа:Ласкател
той[/quote]Метаморф написа:frisky lioness написа:Ласкателкой?

оххх... аз помислих, че за мен говориш...frisky lioness написа:тойМетаморф написа:frisky lioness написа:Ласкателкой?

и аз това гледах!frisky lioness написа:Има 4 Гости онлайн
Гост 23.07.08, 09:48 Разглежда профил
и ни шпионират:blink::shocked::mad:

Код за потвърждение: Избери целия код
When executing a script containing the code ini_set ("expect.logfile",
"php://output"); php spits out PHP Fatal error: ini_set(): could not
open log file for writing
Е те това е друго нещо вече,Remmivs написа:бе вие друга работа нямате ли
да го махна този линк, че си изгризахте ноктите от любопитство, че може и друго да захванете
това обикновено са индексиращите червеи и прочее гадости на машините за търсене (най-вече гугълът, мамка му)
и се опитват да ровят и да индексират ВСИЧКО, нищо че не могат да го отворят
но рнр-то не разбира дали даден файл е бил отворен или само е опитано да бъде отворен
вижда файлова операция и рапортува
искате да ви пише грешките ли
гати и любопитковците стеКод за потвърждение: Избери целия код
When executing a script containing the code ini_set ("expect.logfile", "php://output"); php spits out PHP Fatal error: ini_set(): could not open log file for writing

Нали,Метаморф написа:егати и гадняра е станал Рем-а, значииии... утрепА всичко готино с един замах...frisky lioness написа:И сега с какво ще се забавляваме:(...

тв неговото беше, като да вземе от ръцете на дете близалка, която тъмо я е разопаковало...frisky lioness написа:Нали,Метаморф написа:егати и гадняра е станал Рем-а, значииии... утрепА всичко готино с един замах...frisky lioness написа:И сега с какво ще се забавляваме:(...
сега ще се чудим къде и какво да ръчкаме по този сайт
вече няма нищо скрито и покрито:crying:
еее, поблизахме си малкоМетаморф написа:тв неговото беше, като да вземе от ръцете на дете близалка, която тъмо я е разопаковало...