така е, това съм го казвала много пъти, да можеше аз да му давам по 200 лвQuid написа:а има и друг вариант
майката да дава по 200 кинта на башата и повече тоя баща да го няма никъв
не че ще мога без детето, но ей така за проба:lol:
така е, това съм го казвала много пъти, да можеше аз да му давам по 200 лвQuid написа:а има и друг вариант
интересено ми е решението на един познат, до което са стигнали при развода, защото никога не бях чувала подобно нещо - една седмица децата живеят при майка си, една седмица при него, имат два гардероба в двете къщи, имат по две почивки зима и лятоQuid написа:а има и друг вариант

Точно. За мен най-важното е децата как ще се чувстват най-добре при вече създадената ситуация. Нека те си определят режима на виждане а не решението на съда.snowprincess написа:интересено ми е решението на един познат, до което са стигнали при развода, защото никога не бях чувала подобно нещо - една седмица децата живеят при майка си, една седмица при него, имат два гардероба в двете къщи, имат по две почивки зима и лятоQuid написа:а има и друг вариант
в началото ми беше чудно как става този номер, но явно децата се чувстват добре, а това е най-важното
е ти сам говориш за цена, която си предложил, сега изведнъж се сети за дететоМакаров написа:Прав/а си.Quid написа:а има и друг вариант
Само, че няма да е лошо да помисли някой и за детето покрай парите.
Цената беше, за да мога да си виждам детето когато имам възможност и когато то иска, а не 2 пъти в месеца. Не, не могло така, тя щяла да си прецени. Е ще я смачкам по всички линии сега.latrevw написа:е ти сам говориш за цена, която си предложил, сега изведнъж се сети за дететоМакаров написа:Прав/а си.Quid написа:а има и друг вариант
виж, не искам да споря с теб, всеки си знае, защото ситуациите са различни, идеята ми е, че колкото и да е неприятно, щом сме попаднали в такава ситуация и ние имаме вина за това; значи трябва да положим усилия и да не осираме положението, а да правим компромиси, точно защото мислим за детето
а не си мислил че някой трети мое да ти каже как ще са нещата а?Макаров написа:Е, при вас не знам как е, аз просто исках да си виждам детето свободно. И мисля, че добра цена предложих, ама пустото му провинциално мислене...Quid написа:а има и друг вариант
правиш грешка с тва смачкванеМакаров написа:Цената беше, за да мога да си виждам детето когато имам възможност и когато то иска, а не 2 пъти в месеца. Не, не могло така, тя щяла да си прецени. Е ще я смачкам по всички линии сега.latrevw написа:е ти сам говориш за цена, която си предложил, сега изведнъж се сети за дететоМакаров написа:Прав/а си.Quid написа:а има и друг вариант
виж, не искам да споря с теб, всеки си знае, защото ситуациите са различни, идеята ми е, че колкото и да е неприятно, щом сме попаднали в такава ситуация и ние имаме вина за това; значи трябва да положим усилия и да не осираме положението, а да правим компромиси, точно защото мислим за детето
Не, не съм мислил. Нека дойде, нека ми каже "аре у лево". После ще разказвам "цвенто" ))))Quid написа:а не си мислил че някой трети мое да ти каже как ще са нещата а?Макаров написа:Е, при вас не знам как е, аз просто исках да си виждам детето свободно. И мисля, че добра цена предложих, ама пустото му провинциално мислене...Quid написа:а има и друг вариант
не съда а някой мъж
идва и ти казва
оди у лево и тва е
и кво става тогава
щото до са само майката бащата и децата
винаги има и още някой
уф, много се "мъжкарееш", а ако детето хареса този другия и го обича и прекарва времето си с него и предпочита неговата компания - това е само пример как теб може да те смачка животаМакаров написа: Не, не съм мислил. Нека дойде, нека ми каже "аре у лево". После ще разказвам "цвенто" ))))
Е за мен детето не е вещ, за да си плащам да го виждам.Quid написа:нещата ги вкарахме само у лехата с кинтите
бравос на нас
кинти , ебавки и сечено тотално
лично мое мнение е че някой ако дава 200 кинта няма думата кво ще стаа и как с квото и да е
да дава по 500 евро и мое да има некви леки допирни точки
Макаров написа:Е за мен детето не е вещ, за да си плащам да го виждам.Quid написа:нещата ги вкарахме само у лехата с кинтите
бравос на нас
лично мое мнение е че някой ако дава 200 кинта няма думата кво ще стаа и как с квото и да е
Както и да е, няма да ви занимавам повече с личната си история.
Макаров написа:правиш грешка с тва смачкване
мое да моеш да я смачкаш а мое и тебе да те смачкат
тва е живота
Ами детето харесва и обича "оная курва любовницата ти". Но то не може да я харесва. То не трябва да я харесва.latrevw написа:уф, много се "мъжкарееш", а ако детето хареса този другия и го обича и прекарва времето си с него и предпочита неговата компания - това е само пример как теб може да те смачка животаМакаров написа: Не, не съм мислил. Нека дойде, нека ми каже "аре у лево". После ще разказвам "цвенто" ))))
нещо не разбирашМакаров написа:Е за мен детето не е вещ, за да си плащам да го виждам.Quid написа:нещата ги вкарахме само у лехата с кинтите
бравос на нас
а не такаМакаров написа:Ами детето харесва и обича "оная курва любовницата ти". Но то не може да я харесва. То не трябва да я харесва.latrevw написа:уф, много се "мъжкарееш", а ако детето хареса този другия и го обича и прекарва времето си с него и предпочита неговата компания - това е само пример как теб може да те смачка животаМакаров написа: Не, не съм мислил. Нека дойде, нека ми каже "аре у лево". После ще разказвам "цвенто" ))))
Щото какво ще кажат хората за майка му.
Да ама виж мисленето на жените. Той плаща издръжка за детето, тя си купува първата глупост. Е, кой не мисли в случая за детето.Quid написа:нещо не разбирашМакаров написа:Е за мен детето не е вещ, за да си плащам да го виждам.Quid написа:нещата ги вкарахме само у лехата с кинтите
бравос на нас
ти си плащаш не за да го виждаш или не
ти си плащаш спокойствието и плащаш детето да е добре задоволено
е даesti написа:И в двата случая най-смачкано ще е детето.Quid написа:
правиш грешка с тва смачкване
мое да моеш да я смачкаш а мое и тебе да те смачкат
тва е живота
В родителските войни първите жертви са децата.
не може така буквално да ме четеш, егатиМакаров написа: Да ама виж мисленето на жените. Той плаща издръжка за детето, тя си купува първата глупост. Е, кой не мисли в случая за детето.
Абе както и да е, ще се оправя
Може би са станали такива след развода.Амаранта написа:От къде ги намирате тия жени, бре?!Метаморф написа:ако знаеш колко добре те разбирам...Макаров написа: Аз да и плащам тока???
Тя да си купува на майка си телефони, да си купува дрънкулки и парцали, да си пие питието а аз да и плащам тока....Нали е отговорна майка, да си го плаща.
latrevw написа:Quid написа: сложно било а:rotfl24:
сложно, защото си броят кой за какво харчи и кой да заведе детето на почивка
на мен ми дават 200 лв за детето на месец и ми се демонстрира, че това е невиждана грижа от баща, ама на мен не ми пука, не му обръщам внимание, не му искам и парите, ако това щеше да означава да не вижда детето; но гледам да не влизам в дребнави истории, че ще ги усети и детето, а няма смисъл да го травмираме, затова поддръжаме перфектни отношения - той си мисли, че дава адски много пари, а аз си знам, че никаква работа не ми вършат, като ги взема отивам и купувам първата глупост, която ми изникне пред очите
Абе не знам, въпроса ми беше леко риторичен.esti написа: Може би са станали такива след развода.
Всеки стрес избива нанякъде.
Но ако не се осъзнаят навреме вероятността и двамата да приемат ролята на жертва и да я ползват, като оправдание за всичките си глупости е голяма.
Не е лесно...
Не знам на жените или на мъжете дали им има нещо.Амаранта написа:
Абе не знам, въпроса ми беше леко риторичен.
Дори предполагам, че на жените нищо им няма-
всеки вижда това, което иска да види.
Не че няма безотговорни жени. Аз лично познавам една такава, но откак мъжа й го прибраха трайно в затвора, взе да става по-загрижена, но все пак, и без да давам много подробности, можеш да се сетиш за какво ниво става въпрос.
може би и заради тва вече хората не сключват и граждански бракesti написа:Не знам на жените или на мъжете дали им има нещо.Амаранта написа:
Абе не знам, въпроса ми беше леко риторичен.
Дори предполагам, че на жените нищо им няма-
всеки вижда това, което иска да види.
Не че няма безотговорни жени. Аз лично познавам една такава, но откак мъжа й го прибраха трайно в затвора, взе да става по-загрижена, но все пак, и без да давам много подробности, можеш да се сетиш за какво ниво става въпрос.
Всеки има различна поносимост към стрес и получава различни по степен поражения.
А безотговорни и от твата пола, че има - има.
Жалкото е, че децата обикновено понасят товар, който им е непосилен.
ако съм на нейно място, 100-те лева на фунийка и шъ му ги навра в г..ъАмаранта написа:
Хахаха, на сестра ми бившият й предложил да дава вече по 100лв., но срещу това детето трябвало да придобие нЕкои светски обноски,
щото сега не знаело как да се държи в обществото ( разбирай, с новата либовница на тати).:rotfl24::rotfl24:

Оценявам дълбоко загрижеността ти. Мерси за пожеланието, интересно ми е от каква позиция го даваш?4avdar4e написа:Писах, писах, пък изтрих....Макаров написа: Да ама виж мисленето на жените. Той плаща издръжка за детето, тя си купува първата глупост. Е, кой не мисли в случая за детето.
Абе както и да е, ще се оправя
Няма да се оправиш, не и с това мислене.
Толкова от мен
e тоя явно не знае ценоразписа на обноските как е:rotfl24:snowprincess написа:ако съм на нейно място, 100-те лева на фунийка и шъ му ги навра в г..ъАмаранта написа:
Хахаха, на сестра ми бившият й предложил да дава вече по 100лв., но срещу това детето трябвало да придобие нЕкои светски обноски,
щото сега не знаело как да се държи в обществото ( разбирай, с новата либовница на тати).:rotfl24::rotfl24:
егати как се впрягам заради всички жени