Не само в темата, а изобщо във форума.latrevw написа:zmeu написа:сакънQuid написа:дай да те цунем бре:-)
не мойм разделим децата после:rotfl24::rotfl24:
предлагам само вие двамата да говорите от тук нататък в темата:lol:
Ех мечти....
при мен няма дилемаDark Angel написа:бтв, гледам съм загубила(краднали са ми) единия тасQuid написа: моля ви
не така
а не вкарвайте темата у руслото на моята любима тематика
Груба грешка!latrevw написа:и как точно:lol:Макаров написа: И сега ще я върна в първи клас.
моят бивш, понеже с много пари, навремето ми обясняваше как може всичко да направи, ако реши да ми вземе и детето дори...
като него ми звучиш
като й вземеш детето, ела пак се похвали тук, интересно ще ми е
Не, искам да и кажа, че алчността не води до добро. Че детето не и е собственост, че не и е оръжие за омраза.Амаранта написа:Макаров написа:
И понеже няма пари за адвокат, някои се допитаха до приятелки по кафенетата. И те и казали, че всичко може да ми вземе. И сега ще я върна в първи клас.
Ще я смачкаш, а?
И какво се опитваш да й кажеш, че трябва да те уважава повечко?!
извинявай, но понеже си така категоричен - колко е голямо детето?Макаров написа: Груба грешка!
Няма да и взимам детето, искам то само да дойде. И въобще не става дума за пари, а за отношение спрямо него. То и сега не я иска, така че, не ме мисли.
е имаzmeu написа:воайориQuid написа:е за гостите съм го казал вече4avdar4e написа:Обаче бях права за гостите:rotfl24::rotfl24:
нищо против тях но да си плащат
ама вие ги храните
после що гледали
Не знам дали ти прави впечатление,Макаров написа:
Не, искам да и кажа, че алчността не води до добро. Че детето не и е собственост, че не и е оръжие за омраза.
начи торбата с лакомства аsnowprincess написа:срам мъ е, но оправданието ми е, че тогава съм била малка - като бяхме на гости, не исках да си тръгна ако не са ни черпили с нещо все ощеQuid написа:
е за гостите съм го казал вече
нищо против тях но да си плащат
та, може да чакат бонбонки
Ами при мен няма свободен режим. Но винаги има избор. Мама му угажда на всички прищевки и после не бил я слушал. Аз не карам детето насила да пише и чете, при мен то само иска да го прави, за да ми покаже колко може. При нея всичко е насила и със сълзи.latrevw написа:извинявай, но понеже си така категоричен - колко е голямо детето?Макаров написа: Груба грешка!
Няма да и взимам детето, искам то само да дойде. И въобще не става дума за пари, а за отношение спрямо него. То и сега не я иска, така че, не ме мисли.
и честно казано аз не съм виждала дете, което да не иска майка си; да иска да отиде при татко си, защото там режима е по-свободен, да, но ни ене говорим за това, нали
бащата също си има своето място, не че майката е дъ бест, не може така да го дърпате детото
всяка цифра над 2500 променя конфигурациятаАмаранта написа:Не знам дали ти прави впечатление,Макаров написа:
Не, искам да и кажа, че алчността не води до добро. Че детето не и е собственост, че не и е оръжие за омраза.
но си изписал един куп лозунги.
Няма как човек да вземе отношение по въпроса, а и по принцип е добре да се изслуша и другата страна,
кой знае какви лозУнги могат да изкочат от там, може пък да са по-яки.
Я кажи един лозунг, и къде си го чела преди това. Ама нещо конкретно дай, не само да си чешеш пръстите.Амаранта написа:Не знам дали ти прави впечатление,Макаров написа:
Няма как човек да вземе отношение по въпроса, а и по принцип е добре да се изслуша и другата страна,
опитваме се да ти кажеме че у днешно време квото е да се оказва натиск с кинти всячески е рисково начинаниеМакаров написа:Я кажи един лозунг, и къде си го чела преди това. Ама нещо конкретно дай, не само да си чешеш пръстите.Амаранта написа:Не знам дали ти прави впечатление,Макаров написа:
С добро не става, гаранция. Значи с лошо трябва. Всеки си има избор. И това е само защото не искала да се виждам с детето. Защо? Ами затото ТЯ така искала. Еми пичка и лелина тогава!Quid написа:опитваме се да ти кажеме че у днешно време квото е да се оказва натиск с кинти всячески е рисково начинаниеМакаров написа:Я кажи един лозунг, и къде си го чела преди това. Ама нещо конкретно дай, не само да си чешеш пръстите.Амаранта написа:Не знам дали ти прави впечатление,Макаров написа:
тва е
Макаров написа:
Така че, не ме съди ако обичаш.
Детето не се застоява при мен. То за сега е непрекъснато с мен. И си чете и пише с кеф.latrevw написа:Макаров написа:
Така че, не ме съди ако обичаш.
опитвам се никога и никого да не съдя, че това само бели ми носи:-)
просто си говорим, ти си от другата страна и си мислех, че е ще интересно да видя нещата от твоя гледна точка, затова се включих
но е трудно да говорим, защото аз няма как да знам каква е жена ти; може и да си прав
мен ли лично ме стряска, че си толкова краен и готов на бой
а детето като се застои и при теб и на теб ще ти се налага да го караш да чете и пише
Макаров написа: Детето не се застоява при мен. То за сега е непрекъснато с мен. И си чете и пише с кеф.
Както и да е. Дай някоя друга тема, че се нервирах
добре млъквам,Dark Angel написа:я не ми давай съвети къде да пишаbibilyana написа:
Пък За къпинчо и Дарки специално - да си отварят една отделна тема, щото гледам вече няма такава, където да не са се задъфкали....
като не ти харесва какво пиша просто не чети
Абе, темата за какво всъщност беше?bibilyana написа:добре млъквам,Dark Angel написа:я не ми давай съвети къде да пишаbibilyana написа:
Пък За къпинчо и Дарки специално - да си отварят една отделна тема, щото гледам вече няма такава, където да не са се задъфкали....
разбирам, че не съм желана, щото с никого не съм се карала явно, и без друго рядко се обаждам, та като реша да го направя бида или игнорирана или захапана.....както сега, съвети се въздържам да давам по начало, особено пък непоискани
Бибилянке, я ми ела да те набия, ама ха! Дай да се скараме, ако искаш, и недей млъкваbibilyana написа: добре млъквам,
разбирам, че не съм желана, щото с никого не съм се карала явно, и без друго рядко се обаждам, та като реша да го направя бида или игнорирана или захапана.....както сега, съвети се въздържам да давам по начало, особено пък непоискани
4avdar4e написа:Бибилянке, я ми ела да те набия, ама ха! Дай да се скараме, ако искаш, и недей млъкваbibilyana написа: добре млъквам,
Пък искам да ти кажа, че некои съвети от некои хора много ми помогнаха, тъй че... и от съветите има полза. А най-вече от приятелите![]()
П.П. Много ти тичка звездичката
я се стегни и чети нормалноbibilyana написа:добре млъквам,Dark Angel написа:я не ми давай съвети къде да пишаbibilyana написа:
Абе вие колко души реално сте тук, та половината не могат да дишат другата половина. Доколкото забелязах и от по-предишни теми, доста се дразните. Аре, разбирам да сте 100-200 човека, нормално е. Ама при 10-12 някак си прави кофти впечатление.Dark Angel написа:я се стегни и чети нормалноbibilyana написа:добре млъквам,Dark Angel написа:я не ми давай съвети къде да пишаbibilyana написа:
не искам да ми бъдат давани съвети къде, какво и как да пиша
аз пиша във всички теми и оня върви след мен и пише
какво да направим?
да не пиша щото някой си приема всичко което пиша като отправено към него?
стегни се, аз с теб комуникацията отдавана съм я зарязала
проявих някакво желание като се появи, но тъй като всички мои мнения към теб оставаха без отговор и аз реших да не ти пиша повече
не обичам да бъда съветвана какво да правя - не и тук, тук е място в което влизам да отдъхна, да се посмея, да си поприказвам, да бъда сред приятели