4avdar4e написа:Ти обаче не знаеш предисториятаМакаров написа: 380:rotfl24:
Защо не мога..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не, просто те зачетох днес.Dark Angel написа:ти кво сега?Макаров написа: Споко де, тя не може да понася само 7-8 души тук. Приблизително около 90% от населението
статистиката ли те влече
ако да, то НСИ0то е твоето място
Що не купиш след работа един блистер "Трибестан". Не знам дали помага, ама поне така казват в рекламата.
-
Дядо Капинчо
Билянче, я се отпусни дедовото. Тя наша Дарки си е такава - само нейния си хумор приема с чувство за хумор, щото тя тука ни е най, и по, и напанагон. Ще й свикнеш. Ако си ходила на язовир знаеш, че има комари - жужат, хапят, ама човек не изядат. Нема а си дигаме сега палатката за един комар. Лежи си спокойно и си се кефи на квото ти е кеф.bibilyana написа:
ако се познавахме поне мъничко по-добре, разбирам да ми говориш /чети пишеш/ по този начин, обаче случая не е такъв,
не съм тръгнала да оправям нечии отношения тук нито да се меся в тях, и нямам такова намерение исках просто да се пошегувам, както вече поясних, което явно не беше изтълкувано правилно
нямам представа за какъв опит за диалог говориш, явно аз не съм те разбрала правилно, за което ако се налага моля за извинение
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Аааа с Дарки нема изчистване. Аз пробвах. Много пъти. Тя е като малките деца - таман си изчистил масата и те се лепнат с шоколадени пръстчета и брадичка отгоре да проверят добре ли е изчистено.bibilyana написа:хората са казали - чисти сметки - добри приятели, тъй чее, гледам да изчистя нещата овреме.Макаров написа: Споко де, тя не може да понася само 7-8 души тук. Приблизително около 90% от населението
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе като помниш, що не копнеш темата та и ние да си припомним.Dark Angel написа:и кво като се зачете?Макаров написа: Не, просто те зачетох днес.
Що не купиш след работа един блистер "Трибестан". Не знам дали помага, ама поне така казват в рекламата.
помня отсъди колко е скучно тука
и кво?
реклама трудно ще ме накара да си купя нещо
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, това ли било...Dark Angel написа:айде стига деfrisky lioness написа:Какво на теб ти става?:blink::shocked:Dark Angel написа:
какво ти става?
Тя дори се извини:blink:
какво ми става ли?
изморена съм, ядосана съм, недоспала съм...
такива работи
стандарт....
Що не каза още в началото:winkw:
Биб, всичко си идва на място
Споко бе хора:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
и що не кажеш тъй още в началотоfrisky lioness написа:айде стига деDark Angel написа:
Какво на теб ти става?:blink::shocked:
какво ми става ли?
такива работи
стандарт....
Последно промяна от bibilyana на 24.07.08, 16:26, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Веднага пояснявам (аз обичам да пояснявам).Quid написа:
кво не си искал
авензиса ,бордо ,циците или кво друго
направо ме умеша:-)
Както повечето неща в моя живот и Авенсиса не съм го искал. Ама (както повечето неща в моя живот) като ми го дават хората, кво, да го върна ли, при това бордо.
А цици обичам. Много. Ама да не са силиконови. Иначе малки, големи, козарки, скиорки, всякакви обичам. А, излъгах - тип "бабиното чорапче" не са ми по вкуса.
А дарки не знам що го е лапнала тоя "гъз" днес. Питах я. Не казва.
Ако беше сигурна, щеше да го напишеш. Ама не си!Dark Angel написа:о БожеМакаров написа: Пропусна още едно недо.... съм:rotfl24:
сигурна бях че ще го напишеш:rotfl24::rotfl24:
имаш предвид недоебана нали:rotfl24::rotfl24:
класика просто
просто класика
Но щом казваш, че си недоебана, не смея да споря.
-
Дядо Капинчо
Ами то по всичко изглежда, че си и недоклатена. Сега те разбирам. Оставям те да си починеш и като решиш - аз съм насреща.Dark Angel написа:айде стига деfrisky lioness написа:Какво на теб ти става?:blink::shocked:Dark Angel написа:
какво ти става?
какво ми става ли?
такива работи
стандарт....
ПП И не пускай в гъза. Аз съм традиционалист.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Днес си много активен, забелязвамМакаров написа:Ако беше сигурна, щеше да го напишеш. Ама не си!Dark Angel написа:о БожеМакаров написа: Пропусна още едно недо.... съм:rotfl24:
класика просто
просто класика
Явно вече не ти е така скучно

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
И утре ще съм активен може би. Зависи от работата.frisky lioness написа:Днес си много активен, забелязвамМакаров написа:Ако беше сигурна, щеше да го напишеш. Ама не си!Dark Angel написа:о БожеМакаров написа: Пропусна още едно недо.... съм:rotfl24:
класика просто
просто класика
Явно вече не ти е така скучно
И в събота....Адио Рио.
Ако не си забравя паролата, може след два месеца да намина пак.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Ами заплашвай и ти!4avdar4e написа:420
Темата се следи много Фнимателно, мдаа, че даже заплахи получавам
Леле, как любим да ме заплашват.
Последно промяна от Амаранта на 24.07.08, 16:44, променено общо 1 път.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Сети ме за едно биче. Даваха го по телевизията миналата вечер. Нямало пари за заплатата му на длъжност "Общински бик". Ти, надявам се, нямаш финансови проблеми.Макаров написа:"Животното"Капинчо написа:Кажи ми я. Аз ще ти я помня.Макаров написа: Ако не си забравя паролата, може след два месеца да намина пак.
Така съм известен сред жените )))))
Абе имам известни в момента, ама не се оплаквам.Капинчо написа:Сети ме за едно биче. Даваха го по телевизията миналата вечер. Нямало пари за заплатата му на длъжност "Общински бик". Ти, надявам се, нямаш финансови проблеми.Макаров написа:"Животното"Капинчо написа:Кажи ми я. Аз ще ти я помня.Макаров написа: Ако не си забравя паролата, може след два месеца да намина пак.
Така съм известен сред жените )))))
-
Дядо Капинчо
Е, ти сега ме утепА.Макаров написа:Гадно е да гледаш женски такъв. На мен лично не ми се е случвало, ама си е отвратително сигурно.4avdar4e написа:Що, бе, един гол космат задник с топче тоалетна хартия на Витошка си е смешноDark Angel написа: някак не ми се струва особено смешно:rotfl24:
Да не си падаш по мъжки космати задници?:shocked::shocked:
-
Дядо Капинчо