Мое ли сега аз да Ви анкетирам?

Все същите
Публикувай отговор

Трева?

Анкетата свършва на 30.09.06, 12:45

употребявам
3
11%
не употребявам
20
74%
ти луда ли си да питаш такива работи ма
4
15%

Общо гласове: 27

Аватар
Dark Angel

Re: Мое ли сега аз да Ви анкетирам?

Мнение от Dark Angel »

esti написа: Надявам се сина ми никога да не среща хора, като теб, които дори на тази, предполага се осъзната и отговорна възраст, да говорят за дрогата (не ми казвай, че тревата не е дрога), като за нещо нормално, безобидно, дори хубаво.....
Ести, жено, огледай се - можеш да купиш от "пиле мляко" почти навсякъде

не можеш да държиш детето в клетка и да се молиш да не го срещне мечка. По-добре го научи как да се бори с мечката
Изображение
esti

Мнение от esti »

Dark написа:
esti написа: Надявам се сина ми никога да не среща хора, като теб, които дори на тази, предполага се осъзната и отговорна възраст, да говорят за дрогата (не ми казвай, че тревата не е дрога), като за нещо нормално, безобидно, дори хубаво.....
Ести, жено, огледай се - можеш да купиш от "пиле мляко" почти навсякъде

не можеш да държиш детето в клетка и да се молиш да не го срещне мечка. По-добре го научи как да се бори с мечката
Благодаря за съвета.
Но друго исках да кажа с горното....
Който разбрал - разбрал.
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Dark написа:
lilly написа:
Dark написа:
lilly написа:
Защо всички ме питат това :evil:
кое?
употребявате ли трева
стига бе, теб параноята яко те е затресла. да не гледаш сама хорър филм сама в тъмна стая? плюс на нещо?

питам целокупното множество тук. кой иска пише, кой не иска не.
не бием ако не получим отговор от всеки един във всяка една тема :)
Просто снощи бях на мача Левски - Челси и пътувах по тоя повод от вчера но обяд до рано тая сутрин и си губя времето....
Надявам се нямате нищо против :?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

lilly написа:
Просто снощи бях на мача Левски - Челси и пътувах по тоя повод от вчера но обяд до рано тая сутрин и си губя времето....
аз нищо против нямам, ама не мисли, че целия свят в теб гледа.

дали употребяваш или не ми е все тая
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

esti написа:
летяща написа:ами, не знам защо не си ме разбрала правилно. аз същите тези начини, дето без стимуланти имах предвид. но, явно си решила, че щом пуша трева, то задължително съм и на други неща.
а по въпроса за съзнанието - аз си го обичам и ясно, и мъгляво.
Честно да ти кажа, въобще не ме интересува с какво си мъглясваш съзнанието.
Надявам се сина ми никога да не среща хора, като теб, които дори на тази, предполага се осъзната и отговорна възраст, да говорят за дрогата (не ми казвай, че тревата не е дрога), като за нещо нормално, безобидно, дори хубаво.
Едно е да опиташ за проба само веднъж, а съвсем друго е, както стана ясно от младини да си на тревица.
Това ме, кара да ти пожелая съвсем искрено от летяща да не станеш някога пълзяща.

Вероятно ти се струва, че съм прекалено рязка, но повярвай ми грешиш. Полагам усилия да бъда мека и дружелюбна и да не пиша точно това, което ми иде отвътре.
Правя го само и единствено от уважение към админите, за да не им създавам неудобството да ме санкционират за грубо държание.
Добре, ама така излиза, че летящата си е наркоманка.
Тютюна също си е дрога, ако трябва да сме честни. Има и пристрастяване.
Много е вероятно синът ти да срещне хора, които говорят за тервата като нещо нормално и едва ли не хубаво. Въпроса е да може сам да прецени докъде може да стигне и докъде не.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
Като ти е все тая, ко си чешеш езика с един куп анкети - туй правите ли, ма защо го правите, ма защо не го правите
Ааааааа:crazy: , аман от интервюта, дето вика Калиостро :twisted:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Тютюна също си е дрога, ако трябва да сме честни. Има и пристрастяване.
E!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Кой развали графиката? Я бързо един да гласува с "Да" :D
Наздраве :cool:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Dark написа:
lilly написа:

Въобще не си мисля така и ми е неприятно някой да ми прави характеристика от 5-6 мнения. Незнам кой пише във всяка тема. Аз не влизам толкова често и не мисля, че пиша по всички теми. Пиша там, където ми харесва само и каквото ми се иска да напиша... Просто се опитах да се пошегувам със себе си, ама карай....... Не държа да съм симпатична на всички ;)

Явно не съм ти симпатична и ще те помоля да прекратим този безсмислен диалог.....
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Тютюна също си е дрога, ако трябва да сме честни. Има и пристрастяване.
E!
Бях спряла цигарите пролетта. Изкарах около 3 седмици, бях започнала по-добре да се чуствам.
И взех да сънувам, че пуша. Ама отвратително направо.
После стана един скандал в бачкането и в един момент се изстрелях към най-близкия магазин.
Стана ми лошо след първата цигара, ама нервите ме отпуснаха.
И така. Сега като г-н Твен - няма нищо по-лесно от спирането на цигарите, нали...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Dark написа:
Като ти е все тая, ко си чешеш езика с един куп анкети - туй правите ли, ма защо го правите, ма защо не го правите
отиди да пиеш една студена вода, или по-добре вземи студен душ :twisted:

и загаси внимателно ПС-то щото сега подготвям анкета от 3 листа въпроси. дали да не ги направя на 4 листа :huhthink:

ти употребяваш ли? много ме интересува какво ти употребяваш. аз спИциално зарад теб пуснах анкетата пък ти се лигавиш и полудяваш :lol:
Изображение
esti

Мнение от esti »

pocti_bezobidna написа:
esti написа:
летяща написа:ами, не знам защо не си ме разбрала правилно. аз същите тези начини, дето без стимуланти имах предвид. но, явно си решила, че щом пуша трева, то задължително съм и на други неща.
Надявам се сина ми никога да не среща хора, като теб, които дори на тази, предполага се осъзната и отговорна възраст, да говорят за дрогата (не ми казвай, че тревата не е дрога), като за нещо нормално, безобидно, дори хубаво.
Едно е да опиташ за проба само веднъж, а съвсем друго е, както стана ясно от младини да си на тревица.
Това ме, кара да ти пожелая съвсем искрено от летяща да не станеш някога пълзяща.

Вероятно ти се струва, че съм прекалено рязка, но повярвай ми грешиш. Полагам усилия да бъда мека и дружелюбна и да не пиша точно това, което ми иде отвътре.
Правя го само и единствено от уважение към админите, за да не им създавам неудобството да ме санкционират за грубо държание.
Добре, ама така излиза, че летящата си е наркоманка.
Тютюна също си е дрога, ако трябва да сме честни. Има и пристрастяване.
Много е вероятно синът ти да срещне хора, които говорят за тервата като нещо нормално и едва ли не хубаво. Въпроса е да може сам да прецени докъде може да стигне и докъде не.
Да, към тютюна има пристрастяване, но има и една малка разлика - от една цигара с тютюн.....дори и след една изпушена кутия, не се пълзи в тръните. А като е замъглено съзнанието.....къде в тръните, къде нещо друго...
А за сина ми пак ще повторя - акцента не беше върху него, а върху неуважението ми към безотговорността.

Толкова от мен.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
vyara написа:
Dark написа:
отиди да пиеш една студена вода, или по-добре вземи студен душ :twisted:

и загаси внимателно ПС-то щото сега подготвям анкета от 3 листа въпроси. дали да не ги направя на 4 листа :huhthink:

ти употребяваш ли? много ме интересува какво ти употребяваш. аз спИциално зарад теб пуснах анкетата пък ти се лигавиш и полудяваш :lol:
С нетърпение очаквам следващата анкета, нещо като лексикон ли ще бъде... 3 листа! :twisted:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

lilly написа:
Dark написа:
lilly написа:

Въобще не си мисля така и ми е неприятно някой да ми прави характеристика от 5-6 мнения. Незнам кой пише във всяка тема. Аз не влизам толкова често и не мисля, че пиша по всички теми. Пиша там, където ми харесва само и каквото ми се иска да напиша... Просто се опитах да се пошегувам със себе си, ама карай....... Не държа да съм симпатична на всички ;)

Явно не съм ти симпатична и ще те помоля да прекратим този безсмислен диалог.....
жено, аз характеристика не съм ти правила. ти сама си я правиш

тук и да ме молиш и да не ме молиш да спра да пиша/чета е все тая. щото аз от молби се не трогвам. пиша когато искам, в която тема искам. кой иска да чете, кой не иска да отминава. просто, ясно и логично :D
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Момичета...

Мнение от Remmivs »

Да ви почерпя по един шоколад? За сваляне на стреса? М? Стига an guard :D
Аватар
vyara

Re: Момичета...

Мнение от vyara »

Remmivs написа:Да ви почерпя по един шоколад? За сваляне на стреса? М? Стига an guard :D
Не, но спри дажбата шоколад на Дарки :wink: 8)
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Piqndurnik написа:Кой развали графиката? Я бързо един да гласува с "Да" :D
Да ви имам проблемите, другарко! :P
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Remmivs написа:Да ви почерпя по един шоколад? За сваляне на стреса? М? Стига an guard :D
како по-добре недейййй

щот ще стане страшно.

ПП / знам, че не си кака
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Според мен шоколадът дава енергия, така че по-добре почерпи някого с липсваща такава. Мен например. :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
vyara написа:
како по-добре недейййй

щот ще стане страшно.

ПП / знам, че не си кака
Айде, давай. Мислиш ли, че ме е страх 8)
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
С нетърпение очаквам следващата анкета, нещо като лексикон ли ще бъде... 3 листа! :twisted:
брошура-въпросник

за по-интересна графика :lol:
Изображение
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Я по една биричка :D Тъкмо е обяд :D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
ти пък. помисли за хората с които ще се срещам следобяд :lol:

нямаш ли жалост към тях
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
vyara написа:
ти пък. помисли за хората с които ще се срещам следобяд :lol:

нямаш ли жалост към тях
:lol: :lol: :lol:
Оооо, към тях имам. Даже и аз не искам да съм ти насреща понякога. Ама тука може :D
Изображение
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Нищо против :)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
:lol: :lol: :lol:
Оооо, към тях имам. Даже и аз не искам да съм ти насреща понякога. Ама тука може :D
първо имам среща с агент недвижими имоти, после с адвокат, после в банката. сите не са си свършили работа и аз съм гранде нервна...мда

и ще закопчая най-горното копче на ризата преди да излезна
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

айде

Мнение от Remmivs »

за енергия и против стрес

Изображение

Изображение

Изображение

И върви с бира наистина.

Изображение
Аватар
Мнемозина

Re: айде

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:за енергия и против стрес
Ох!
Пак слюноотделяне...

Благодаря!
Panta rhei...
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Изображение

Изображение

Изображение

И върви с бира наистина.

Изображение
Бирата нека е от мен. :bottle:
летяща

Мнение от летяща »

esti написа:

не ми се струва, че си рязка, защато си рязка. но няма проблем. това, което ме очудва е как без изобщо да ме познаваш и да знаеш каква съм, просто заради това, че пуша трева можеш ме сметнеш за някакво трето качество човек?! та нали говориш за осъзната възраст?! защо без да попиташ и без да потърсиш повече информация, просто заклеймяваш?!
и точно заради сина си, би следвало да искаш да научиш повече неща за това, защото за съжаление децата в момента са изложени ужасно много на опасността от наркотиците.
не, тревата не е точно дрога в смисъла на хероина, кокаина и екстазито. знам, че вече съмсем ще ме заклеймиш, но ако потърсиш малко инфо сама ще го прочетеш - тревата е по-безвредна от цигарите! и това го казвам не защото искам да накарам някой да пуши трева :wink:. просто има факти, с които е добре човек да се запознае преди да лепи етикети, по начина, по който го правиш ти.
извинявай, ако аз на свой ред съм рязка, но едно от нещата, които най-трудно мога да приема са крайните мнения, които не почиват на адекватни факти.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

летяща написа: не ми се струва, че си рязка, защато си рязка. но няма проблем. това, което ме очудва е как без изобщо да ме познаваш и да знаеш каква съм, просто заради това, че пуша трева можеш ме сметнеш за някакво трето качество човек?! та нали говориш за осъзната възраст?! защо без да попиташ и без да потърсиш повече информация, просто заклеймяваш?!
и точно заради сина си, би следвало да искаш да научиш повече неща за това, защото за съжаление децата в момента са изложени ужасно много на опасността от наркотиците.
не, тревата не е точно дрога в смисъла на хероина, кокаина и екстазито. знам, че вече съмсем ще ме заклеймиш, но ако потърсиш малко инфо сама ще го прочетеш - тревата е по-безвредна от цигарите! и това го казвам не защото искам да накарам някой да пуши трева :wink:. просто има факти, с които е добре човек да се запознае преди да лепи етикети, по начина, по който го правиш ти.
извинявай, ако аз на свой ред съм рязка, но едно от нещата, които най-трудно мога да приема са крайните мнения, които не почиват на адекватни факти.
Абе виж, сега. Естито, че наистина малко рязко отговаря - така си е. Обаче най-вероятно си има причини. Но и аз съм на нейното мнение, че едно е да си пристрастен към цигарите, съвсем друго е да НЕ си пристрастен към тревата, ама да ти се губят моменти от съзнателния живот, нали така?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:
летяща написа: не ми се струва, че си рязка, защато си рязка. но няма проблем. това, което ме очудва е как без изобщо да ме познаваш и да знаеш каква съм, просто заради това, че пуша трева можеш ме сметнеш за някакво трето качество човек?! та нали говориш за осъзната възраст?! защо без да попиташ и без да потърсиш повече информация, просто заклеймяваш?!
Абе виж, сега. Естито, че наистина малко рязко отговаря - така си е. Обаче най-вероятно си има причини. Но и аз съм на нейното мнение, че едно е да си пристрастен към цигарите, съвсем друго е да НЕ си пристрастен към тревата, ама да ти се губят моменти от съзнателния живот, нали така?
Щото 80% от населението е пристрастено към цигарите и някак си е неудобно да ги наречеш всичките наркомани, нали? Ами тия, дето обсаждат аптеките, не говоря за фармацевтичната дрога, а за тези, дето се тъпчат с успокоителни и разни други хапове? А тия дето пият Редбул? (доста гаден вкус между другото и не усетих да има ефект) Впечетлението беше че летящата е боклук някакъв, не става дума за рязко изразяване. Както и да е...
Колкото до губенето на моменти от съзнателния живот - в бачкането като сме на педал изобщо не помня кога съм направила нещо. Нещото свършено - в главата бяло петно. А съм употребявала кафе само...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Щото 80% от населението е пристрастено към цигарите и някак си е неудобно да ги наречеш всичките наркомани, нали? Ами тия, дето обсаждат аптеките, не говоря за фармацевтичната дрога, а за тези, дето се тъпчат с успокоителни и разни други хапове? А тия дето пият Редбул? (доста гаден вкус между другото и не усетих да има ефект) Впечетлението беше че летящата е боклук някакъв, не става дума за рязко изразяване. Както и да е...
Колкото до губенето на моменти от съзнателния живот - в бачкането като сме на педал изобщо не помня кога съм направила нещо. Нещото свършено - в главата бяло петно. А съм употребявала кафе само...
Ахъм, подкрепям. С това темпо, дето живея, съм зарината с напомнящи биляжки, подпомогнати от техниката, а сутрин за събуждане и разгряване на мозъка започвам с припомнянето на това, какво (и кога) съм яла вчера :shock:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Изображение

Изображение

Изображение
Начи, брато, стига бе! Даже нямам сили да пиша в такива теми. Аз, до в къщи си ходя по някакви сложни траектории, че да не мина покрай магазина на линд, а ти "I LOLE Milka!"... Кво съм ти направил?
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Покрай тея шоколади, като чуя някоя че се казва Милка, и си представям лилЯва крава...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Piqndurnik написа:Покрай тея шоколади, като чуя някоя че се казва Милка, и си представям лилЯва крава...
Поне в немско не ти се случва често да го чуеш :wink:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Начи, брато, стига бе! Даже нямам сили да пиша в такива теми. Аз, до в къщи си ходя по някакви сложни траектории, че да не мина покрай магазина на линд, а ти "I LOLE Milka!"... Кво съм ти направил?
:]PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Нема па само аз да преглъщам като си лафят туканка за шоколад.

PS
Аре да направим подписка да го преместят този магазин.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: PS
Аре!!!! Аз шоколад ям 2 пъти годишно, ама с лапетата като минаваме оттам и става.... страшно...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:
Remmivs написа: PS
Аре!!!! Аз шоколад ям 2 пъти годишно, ама с лапетата като минаваме оттам и става.... страшно...
Анджък!
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

pocti_bezobidna написа: Щото 80% от населението е пристрастено към цигарите и някак си е неудобно да ги наречеш всичките наркомани, нали? Ами тия, дето обсаждат аптеките, не говоря за фармацевтичната дрога, а за тези, дето се тъпчат с успокоителни и разни други хапове? А тия дето пият Редбул? (доста гаден вкус между другото и не усетих да има ефект) Впечетлението беше че летящата е боклук някакъв, не става дума за рязко изразяване. Както и да е...
Че аз не отричам да не съм наркоман - знам го много добре. :lol:
Обаче никога не бих позволила на нещо извън мен да управлява действията ми. Не и ако зависи от мен. Разбираш ли разликата?
Да - зависима съм от цигарите, да - вредни са - знам го. Но цигарите никога не биха ме накарали да буйствам и да троша, или пък да изпадам в дива апатия или безумен кикот и да знам че се държа неадекватно и въпреки това да го правя. Не. Мерси. Това бих си го позволила само ако съм сама и няма кой да ме гледа, ама тогава сигурно няма и да е интересно :roll:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Публикувай отговор