4avdar4e написа:Загасях компа ... и ме обхвана бяс.. Ще го напиша.. Като за последно.
Ести, Мнемо, Семи, Латрев.. Аз съм човек. И всичко това ми се отразява. Но намирам сили. Някак. Дани досега рева. 3:28 ч. Вашите добри чувства са си ваши. Но аз съм тук. Не във форума, в реала.... До 1,30 говорих с Филип и Симеон. За баща им. За това как се чувстват, как аз се чувствам, ей така честно, говорихме си...
Недейте. Не е честно...
Децата са по-наясно от вас... И от него. Помогнете му, ако можете, моля. Звеневия е болен. Пипи да бъде така добра да го разбере. Той страда. Страшно. За себе си. За децата си. Това аз не бих могла да изтърпя. Моля ви, помогнете му, не се шегувам и не иронизирам.. Моля....
махай се от форума и ги остави на спокойствието, което искат
на всеки му е през оная работа за теб, децата или звеневия
тук няма да намериш сила и подкрепа, търси я на друго място и в себе си най-много
и разбери - ти си абсолютно САМА, САМА с децата
нямаш роднини и приятели, само ти и децата сте
трябва да готвиш закуска, обяд и вечеря, да пазаруваш, да плащаш сметки, да гледаш децата и да печелиш пари
звеневия абдикира от задължения и отговорности
не ме интересува дали е болен и страда
да ходи на психиатър и да се лекува или да се застреля
всеки може да си има любовници, но да пуснеш едната фуста, да изоставиш децата си и да хванеш друга, за да се правиш на татко на чуждото дете... е бахти грозната картинка
няма оправдание за такова нещо
дали някой ще го уважава или съди няма значение, той се е осъдил сам - едното му дете говори за него на име, другото не го споменава, а третото не го познава
сложи една голяма точка на живота си и започни отначало
и аз съм бясна
сега ще се изпокарам с всеки, който ми застане пред очите
не си тръгнах в началото на месеца, ще го направя в края