Тъжно е, че с общи усилия успяхме да налеем до последната
Тъжно е, че с общи усилия успяхме да налеем до последната
капка.
Избягах от жена, а не заради жена.
Бъдете здрави
Точка от мен.
Бъдете здрави
Точка от мен.
Re: Тъжно е, че с общи усилия успяхме да налеем до последнат
Поредната лъжа...Панчев написа: Избягах
По-слонни сме да вярваме на Панчев. Ама едното е следствие на другото.4avdar4e написа:Поредната лъжа...Панчев написа: Избягах
Вярвай на когото искаш.. На мен ми е все тая вече. Но не обичам лъжците. Децата и майка ми са свидетели на всичко. Айде, останете си със здраве, аз отивам да си гушкам бебето...Макаров написа: По-слонни сме да вярваме на Панчев. Ама едното е следствие на другото.
Абе не разбрахме с Макарова, що намесваш непрекъснато децата. Те ли са ти защитната стена?4avdar4e написа:Вярвай на когото искаш.. На мен ми е все тая вече. Но не обичам лъжците. Децата и майка ми са свидетели на всичко. Айде, останете си със здраве, аз отивам да си гушкам бебето...Макаров написа: По-слонни сме да вярваме на Панчев. Ама едното е следствие на другото.
- Green Light
Ей тъпанар, веднъж вече дойдох до вас, само кажи и тръгвам пак. Кажи само. Сега е 11 и половиня в 12 и петнаисе съм в Люлин. Не ми ли вярваш, Саше?Макаров написа: По-слонни сме да вярваме на Панчев. Ама едното е следствие на другото.
Вземи и майка си.)))Green Light написа:Ей тъпанар, веднъж вече дойдох до вас, само кажи и тръгвам пак. Кажи само. Сега е 11 и половиня в 12 и петнаисе съм в Люлин. Не ми ли вярваш, Саше?Макаров написа: По-слонни сме да вярваме на Панчев. Ама едното е следствие на другото.
Казвам, пред всички. Аре тръгвай бе отворко )))
Аре бе....нема да стоя буден цяла нощ заради теб.Green Light написа:Ей тъпанар, веднъж вече дойдох до вас, само кажи и тръгвам пак. Кажи само. Сега е 11 и половиня в 12 и петнаисе съм в Люлин. Не ми ли вярваш, Саше?Макаров написа: По-слонни сме да вярваме на Панчев. Ама едното е следствие на другото.
- Dark Angel
веднага идвамGreen Light написа: .... Сега е 11 и половиня в 12 и петнаисе съм в Люлин. Не ми ли вярваш, Саше?
събрала съм сили
стар познат а?
тц, тц, тц...каква съм червена шапчица
- Dark Angel
спокоМакаров написа: Аре бе....нема да стоя буден цяла нощ заради теб.
аз ще те събудя нежно
само Грийна да ме вземе
Абе интересно що като разбра, че днес пиша за последно реши да ми скочи. Голям "мъж" голямо нящо.)))))Dark Angel написа:веднага идвамGreen Light написа: .... Сега е 11 и половиня в 12 и петнаисе съм в Люлин. Не ми ли вярваш, Саше?
събрала съм сили
стар познат а?
тц, тц, тц...каква съм червена шапчица
- Dark Angel
ми той по принцип си е голям мъжМакаров написа: Абе интересно що като разбра, че днес пиша за последно реши да ми скочи. Голям "мъж" голямо нящо.)))))
и вчера беше
утре жив и здрав да е пак ще е
що?
имаш друга среща ли?
- Dark Angel
- Глас в пустиня
За близо 2-3 седмици тук, най-прав излезе капинака.Dark Angel написа:спокоМакаров написа: Аре бе....нема да стоя буден цяла нощ заради теб.
аз ще те събудя нежно
само Грийна да ме вземе
Тук наистина цари лицемерие и двуличност. А аз се чудех що няма нови хора. Ми няма и да има.
Ваш проблем, не съжалявам обаче, че си убивах времето. Трябва ви общ враг, за да се обедините. Намерете си, аз както казах още в началото, изчезвам за 2-3 месеца. Ако посетя екзотични места, ще намина да ви пусна някоя снимка.
Имам още 20-30 минутки свободни, така че, пишете ))))
Нямам, чакам го ))))Dark Angel написа:ми той по принцип си е голям мъжМакаров написа: Абе интересно що като разбра, че днес пиша за последно реши да ми скочи. Голям "мъж" голямо нящо.)))))
и вчера беше
утре жив и здрав да е пак ще е
що?
имаш друга среща ли?
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Бъди здрав и ти!Панчев написа:капка.
Бъдете здрави
Точка от мен.
Само не ми е ясно вярваш ли си, защото на мен ми е трудно да повярвам, че чак сега ти е дошло бегалото, след емнайсе години брак и след като й направи три бебета.
Казах ти го веднъж, ще ти го кажа пак - тук никой и с нищо не може да помогне, седнете и се разберете като зрели хора.
- Dark Angel
Мислиш ли, че трябва на напълно непознати да доказвам каквото и да е?Dark Angel написа:а аз всъщност съм на бай Иван брат му, доведения брат, нали се сещаш, от леля Мичето се ожени трети пътМакаров написа: Това май им го написа и Макарова, ама ще го преживеем някак си. Лично аз не вярвам да седнат и да си говорят, ама все тая.
макарова е неясен образ в твоето съзнание човече
Както казах, не съм от тук и съм за малко. Нито познавам Панчев, нито Судоко, Пипи, Чавдарче, нито им се пиша приятел. Е вие сте им приятели, и може би това ви дава основание да използвате думи като "курва" и пр. Като страничен човек ще ви кажа, не ви прави чест (ако знаете за какво иде реч). Това си е техен проблем, а вие сте просто едни селски сеирджии, които се радват на чуждата мъка.
Панчев написа: Точка от мен.
Вярно сложи точка и спри да им правиш сеира. Взимайте си и двамата живота в ръце и продължавайте.Панчев написа:капка.
Бъдете здрави
Точка от мен.
Това е мнение на напълно непознат.
- Dark Angel
- snowprincess
бе, ти сигурна ли си на кого пращаш целувка?esti написа:![]()
като нищо може да е тя, без срам да пише от негово име (както беше и със Судоку)

И какво като е ТЯ.snowprincess написа:бе, ти сигурна ли си на кого пращаш целувка?esti написа:![]()
като нищо може да е тя, без срам да пише от негово име (както беше и със Судоку)
Аааааааа....тя беше "курва". Верно бе.
Бах ти, колко ниско може да паднете.
- snowprincess
човек като прави деца, задълженията му остават цял живот, дори да избяга в другия край на света

И какво от това - целувката си е за него.snowprincess написа:бе, ти сигурна ли си на кого пращаш целувка?esti написа:![]()
Но мисля, че не е тя, защото не би го написала точно така.
"Бягам от жена, а не заради жена" - как ти звучи?
Бре....че те децата не се ли правеха от двама. Или като имаш деца и другия си мисли, че си като роб. За една раздяла вина имат и двамата. Но както и да е, явно нищо няма да разберете.snowprincess написа:човек като прави деца, задълженията му остават цял живот, дори да избяга в другия край на света
- snowprincess
ади иди и прави секс с макарова като за последно, не стой тукМакаров написа: И какво като е ТЯ.

Що като за последно, то тепърва започва. Чакам да ми се изпринтват едни неща и изчезвам. А между другото, що не опиташ и ти със секс, по-готино е от нета, гаранция ))))snowprincess написа:ади иди и прави секс с макарова като за последно, не стой тукМакаров написа: И какво като е ТЯ.
- Dark Angel
- snowprincess
неговият стил е другesti написа: И какво от това - целувката си е за него.
Но мисля, че не е тя, защото не би го написала точно така.
"Бягам от жена, а не заради жена" - как ти звучи?
утре сутрин ще се разбере, сега вероятно го няма "вкъщи"

- Глас в пустиня
Аз бих ви препоръчал такива теми веднага да ги триете. Вижте, че всеки скача на всеки....и защо. Правете се, че всичко ви е наред и готово. Ама вие си знаети, акъл не давам на никой.Dark Angel написа:хора, що не спрем да пишем ей така изведнъж по тия теми
така се налива масло в огъня \ или вода в мелницата \ или бензин в огнехвъргачката......
и те се нараняват \ самонараняват още повече
в такива ситуации няма помощ от приятел, няма помощ от мама, няма помощ от дете - сам се оправяш
- Глас в пустиня
Просрочваш с цели 14 минути - нали щеше да спираш да пишеш или ти стана интересно?!Макаров написа:Аз бих ви препоръчал такива теми веднага да ги триете. Вижте, че всеки скача на всеки....и защо. Правете се, че всичко ви е наред и готово. Ама вие си знаети, акъл не давам на никой.Dark Angel написа:хора, що не спрем да пишем ей така изведнъж по тия теми
така се налива масло в огъня \ или вода в мелницата \ или бензин в огнехвъргачката......
и те се нараняват \ самонараняват още повече
в такива ситуации няма помощ от приятел, няма помощ от мама, няма помощ от дете - сам се оправяш
- Green Light
nachi
hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Makarov edna djipka svirka pred vas.
Makarov edna djipka svirka pred vas.
- Dark Angel