А да го духаш под вода можеш ли?Макаров написа:Тема на Панчев и Чаве. Браво, пак не съм разбрал нещо. А защо ли според теб не е на бележки а е пльосната при другите теми? Или този въпрос е прекалено сложен за теб?БоЕВ написа:Тая тема май трябваше да си е на Панчев и Чаве - А?
Нанайси феродо или кво?
Тъжно е, че с общи усилия успяхме да налеем до последната
- Глас в пустиня
Re: Тъжно е, че с общи усилия успяхме да налеем до последнат
Имах предвид това, че една жена никога няма да признае публично, че някой мъж не е при нея, заради самата нея, а по други причини.snowprincess написа:неговият стил е другesti написа: И какво от това - целувката си е за него.
Но мисля, че не е тя, защото не би го написала точно така.
"Бягам от жена, а не заради жена" - как ти звучи?
утре сутрин ще се разбере, сега вероятно го няма "вкъщи"
Както и да е...
Нито утре, нито когато и да е искам да разбирам кой е.
Надявам се това да е наистина край на сапунката.
Абе мен ако питаш, те май въобще няма да се оправят. След тия тежки думи...няма как. Нали знаеш за мечката и дърваря.Dark Angel написа:тц,БоЕВ написа:Тая тема май трябваше да си е на Панчев и Чаве - А?
Нанайси феродо или кво?
Панчев и Чаве тук няма да се оправят
феродо йес
в изобилие
Виждам, че на Чавдарчето и се иска той да се върне, но няма да стане. Според мен де.
- Dark Angel
Ти не си от София нали. Това е типичния хумор за хората от дълбоката провинция, ние тук, вече си имаме нови лафове ))))))БоЕВ написа:А да го духаш под вода можеш ли?Макаров написа:Тема на Панчев и Чаве. Браво, пак не съм разбрал нещо. А защо ли според теб не е на бележки а е пльосната при другите теми? Или този въпрос е прекалено сложен за теб?БоЕВ написа:Тая тема май трябваше да си е на Панчев и Чаве - А?
Нанайси феродо или кво?
Re: nachi
Ти сериозно ли?Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Makarov edna djipka svirka pred vas.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Макаров написа:Ти не си от София нали. Това е типичния хумор за хората от дълбоката провинция, ние тук, вече си имаме нови лафове ))))))БоЕВ написа:А да го духаш под вода можеш ли?Макаров написа:Тема на Панчев и Чаве. Браво, пак не съм разбрал нещо. А защо ли според теб не е на бележки а е пльосната при другите теми? Или този въпрос е прекалено сложен за теб?БоЕВ написа:Тая тема май трябваше да си е на Панчев и Чаве - А?
Нанайси феродо или кво?
Няма да е край, повярвай ми. Някои хора са зависими от нета. Няма на кой да се оплачат или заплашват. На мен лично взе да ми поомръзва вече.esti написа:Имах предвид това, че една жена никога няма да признае публично, че някой мъж не е при нея, заради самата нея, а по други причини.snowprincess написа:неговият стил е другesti написа: И какво от това - целувката си е за него.
Но мисля, че не е тя, защото не би го написала точно така.
"Бягам от жена, а не заради жена" - как ти звучи?
утре сутрин ще се разбере, сега вероятно го няма "вкъщи"
Както и да е...
- Dark Angel
- snowprincess
лъжеш се, далеч е краяesti написа: Имах предвид това, че една жена никога няма да признае публично, че някой мъж не е при нея, заради самата нея, а по други причини.
Както и да е...
жалко
само моя край наближава

Ами помолете ги да спрат. Ако не става с добро има и други начини. Тъпо е да си живял с някой сума ти години и да си комуникираш през нета, та даже и показно. Да му показваш снимки на децата си в разни форуми и тем подобни.Dark Angel написа:е затова трябва да им се спре писането и на дваматаМакаров написа:.... След тия тежки думи...
Ше се бесиш ли?snowprincess написа:лъжеш се, далеч е краяesti написа: Имах предвид това, че една жена никога няма да признае публично, че някой мъж не е при нея, заради самата нея, а по други причини.
Както и да е...
жалко
само моя край наближава
- snowprincess
да не си лудМакаров написа: Ше се бесиш ли?
обожавам живота и съм родена с късмет

Като си с късмет, дай 6 числа от тотото.snowprincess написа:да не си лудМакаров написа: Ше се бесиш ли?
обожавам живота и съм родена с късмет
- Глас в пустиня
Дръпни му щипките на тока - знаеш как става, ще-неще ще излезе и лобут. думите са излишни.Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Ето вече нямам и ток. Само дано парното не ми спре.БоЕВ написа:Дръпни му щипките на тока - знаеш как става, ще-неще ще излезе и лобут. думите са излишни.Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Вие наистина ли си вярвате или просто се правите на мъже )))))
- Глас в пустиня
Ба, прайм се на мъже!Макаров написа:Ето вече нямам и ток. Само дано парното не ми спре.БоЕВ написа:Дръпни му щипките на тока - знаеш как става, ще-неще ще излезе и лобут. думите са излишни.Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Бегай да провериш бушоните - веднага.
- snowprincess
забавляват се за твоя сметкаМакаров написа: Ето вече нямам и ток. Само дано парното не ми спре.

Дреме ми за бушоните, по-важно е парното.БоЕВ написа:Ба, прайм се на мъже!Макаров написа:Ето вече нямам и ток. Само дано парното не ми спре.БоЕВ написа:Дръпни му щипките на тока - знаеш как става, ще-неще ще излезе и лобут. думите са излишни.Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Бегай да провериш бушоните - веднага.
Е тук всички сме за забавление. Ама 12.15 мина, а аз чакам ли чакам))))snowprincess написа:забавляват се за твоя сметкаМакаров написа: Ето вече нямам и ток. Само дано парното не ми спре.
И числата на бележка ако обичаш.
- Green Light
da,esti написа:Ти сериозно ли?Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
makar cje se pribitam. Sorro, izlojih se.
Drusa
bjahme v kasti podhodjasti hora za posestenie.
na makarovia blokprocerihme 4, 7 mi6 ti et. Nja a 4ewxetka
dam u eba majkta.
ma njaki me poznavat, de cecw me smjatare zapoznat s makarov.
hahajs tocka.
pf
Я дай на български. И това за майка ти, щом си я ебал, ще ти повярвам.Green Light написа:da,esti написа:Ти сериозно ли?Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Drusa
dam u eba majkta.
hahajs tocka.
pf
- Green Light
- Green Light
да, да, кефиш се. Тука в квартала имаше един луд.......Макаров написа:Я дай на български. И това за майка ти, щом си я ебал, ще ти повярвам.Green Light написа:da,esti написа:Ти сериозно ли?Green Light написа:hora, az sym absolutnata mutra. Borec. Ima prototip, ima I ideal. Az sym ideala. Namerih bloka, ma ne moga da namerja otkyde da vleza. Edin glupak vika che mene she bie. Glej kak Makarov stese da me nabie za malko. Tyseneto prodyljava.
Drusa
dam u eba majkta.
hahajs tocka.
pf
Спряха ме....
Не мога бе, кофти е на тия жълти павета, особено през зимата. Ама съдба. Ще го преживеем някак си.Green Light написа:ебаси, кво облекчение е чожек да седне на нормална клавиатура
Копеле, не може ли да живееш ж нормален ншкакъв квартал, бе? Тука имам реноме мамка му.
Сега ще ви обърна внимание на съобщенията.
Виж сега, така и така изчезвам, от утре може да разправяш, че си ме намерил и си ме спукал от бой. И ще лежа 2 месеца в Пирогов. И няма да влизам тук заради това, а не, че ще обикалям света.
Само едно не ми стана ясно. Що пишеш че сте ме търсили, шубе ли те е да дойдеш сам, това сериозно!
- Dark Angel
ти що се не обади?Green Light написа:ебаси, кво облекчение е чожек да седне на нормална клавиатура
Копеле, не може ли да живееш ж нормален ншкакъв квартал, бе? Тука имам реноме мамка му.
аз не, ма един достатъчно луд щеше да се присъедини
навремето боен клуб си имаха и понякога ходеха да наказват разни самозабравили се говеда....
При теб явно умората и недоебаването продължава с пълна силаDark Angel написа:ти що се не обади?Green Light написа:ебаси, кво облекчение е чожек да седне на нормална клавиатура
навремето боен клуб си имаха и понякога ходеха да наказват разни самозабравили се говеда....
- Dark Angel
Не ти споделям, ти сама си каза вчера. Ако си минала 35 год, недоебана ще си останеш. А ако си и над 60 кила, надежда никаква за теб. Но както и да е. "Проблема със спасяването на давещите се, е проблем на самите давещи се".Dark Angel написа:кефя се като разни дето карат на ръчна ден и нощ ми споделят на уше че съм недоебана с крехка надежда в сърцето че ще отворя крака за тяхМакаров написа: При теб явно умората и недоебаването продължава с пълна сила:rotfl24::rotfl24:
Ако още си помня паролата, след 2 месеца ще ти пусна малко снимки от едни места, където, сигурен съм, че не си била и няма и да бъдеш.
- Dark Angel
ах как ми приличаш на едно нещастно недоклатило същество дето преди пишеше тук 
и кво?
снимки а
и яхти
и ебане на макс
и жените падат от страст като те видят
и кво още?
аре де
разкажи
кажи сега каква кола имаш, какви жени точно ебеш, какви кинти изчукваш на месец
аре де
не се стискай, пиши
вероятно принтиш 20-те тома на някоя енциклопедия че още си тук
и кво?
снимки а
и яхти
и ебане на макс
и кво още?
аре де
разкажи
аре де
не се стискай, пиши
- snowprincess
изглежда като никол кидман и е сигур 50 кила с мокри дрехиМакаров написа: Не ти споделям, ти сама си каза вчера. Ако си минала 35 год, недоебана ще си останеш. А ако си и над 60 кила, надежда никаква за теб. Но както и да е. "Проблема със спасяването на давещите се, е проблем на самите давещи се".
Ако още си помня паролата, след 2 месеца ще ти пусна малко снимки от едни места, където, сигурен съм, че не си била и няма и да бъдеш.
обикала света, има си всичко и не мож я впечатлиш с нищо

- snowprincess
Dark Angel написа:ах как ми приличаш на едно нещастно недоклатило същество дето преди пишеше тук
и кво?
снимки а
и яхти
и ебане на макс
и кво още?
аре де
разкажи
аре де
не се стискай, пиши

Не, яхтите се отлагат заради обективни причини. Но изникна нещо друго. В природата нищо не се губи. А ебането и сега си го имам на макс. Ама теб това не виждам какво те касае. Карам нормална кола, изкарвам нормални пари. Един нормален човек съм си, но гледам на живота с кеф. С черногледство, виж до къде си стигнала )))))Dark Angel написа:ах как ми приличаш на едно нещастно недоклатило същество дето преди пишеше тук
и кво?
снимки а
и яхти
и ебане на макс
и кво още?
аре де
разкажи
аре де
не се стискай, пиши
- Dark Angel
- Green Light
Знам. бе. Сега си тръгнаха от нас едни дето от хилеж не могат да си намершт място. Като ги знам... нищо чудно и да имам новини сабахлем. Па и Ремиус и Сет има да ми се ядосват. Изложих се. Утре много ще ме е срам от вас. Язък. изпих 200 грама откак се прибрах.има няма половин час.Dark Angel написа:ти що се не обади?Green Light написа:ебаси, кво облекчение е чожек да седне на нормална клавиатура
Много ме е яд.
Ебал съм майка ми ли, гъзченце? Ма, чвор, аз те познавам, бе. Па и късмет има навити такива дето се кефят на рекция от тоя клуб веднъж, когато вкарах един в болница. И ревишха проблем.
Нали знаеш, лайно, че тва е и твоя случай
- Dark Angel
Добре де, казах ти вече.Green Light написа:Знам. бе. Сега си тръгнаха от нас едни дето от хилеж не могат да си намершт място. Като ги знам... нищо чудно и да имам новини сабахлем. Па и Ремиус и Сет има да ми се ядосват. Изложих се. Утре много ще ме е срам от вас. Язък. изпих 200 грама откак се прибрах.има няма половин час.Dark Angel написа:ти що се не обади?Green Light написа:ебаси, кво облекчение е чожек да седне на нормална клавиатура
Много ме е яд.
Ебал съм майка ми ли, гъзченце? Ма, чвор, аз те познавам, бе. Па и късмет има навити такива дето се кефят на рекция от тоя клуб веднъж, когато вкарах един в болница. И ревишха проблем.
Нали знаеш, лайно, че тва е и твоя случай
От утре разправяй, че си ме спукал от бой. Не ми дреме. Важното е да си вдигнеш малко самочувствието, че като гледам, хич го нямаш.
Хайде остани си и ти със здраве!